< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 5 Mayıs 2018; 21:23:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 5 Mayıs 2018; 21:23:41 > |
lojistisyen demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
segmentinin lideri mi? 2015 yılında segment birincisi clio dan 15691 adetlik fark yiyerek 6. Olan, beşinci dacia sandero ya geçilen fiesta mi segment lideri? |
Ben çok fena bulmadım aslında. Fordun hatası önü düzgün arkası çirkin arabalar yapmak. Sanki farklı tasarımcıların elinden çıkmış gibi oluyor. Bunda da önü biraz daha sportifleştirmişler ama arkayı şekil şemal stoplar ne yaptılar, bir bütünlük var mı o önemli. Tabi en önemli konu artık çok eskimiş olan içi. Ford bu sefer tasarımda sürekli eleştirilen vw gibi mülayimliğe kaçmış. Sanki daha ziyade makyaj gibi olmuş dış görünüm.
Ben bu sınıfta genel olarak clioyu beğeniyorum tasarımıyla ama bence en güzeli 208. Diğerlerindne sıyrılan karakteristik fransız havasına ssahip olduğu gibi farklı bir elegantlığa, pahalı görünüme sahip. Hele büyük jantlı kromajlı gt line falan alınırsa oldukça kaliteli bir arabaya dönüşüyor. İçi zaten son derece modern ve güzel. Ayrıca genç işi. Fiestada biraz şımarık bir tasarım vardı burada daha olgunlaştırmışlar ama deidğim gibi içi ve arka tasarımı da önemli. Hoş arkadaşlar, çok farketmez bize gelir kapıyı 60binden açarlar, turbo motor otm şanzıman derken fiyatı 65-70leri bulur 2017de. Bu araçlar bile lüks artık bize milli irade sağolsun.. |
Punto'ya benzettim.
|
Corsa bir, Civic iki, Fiesta üç... Tinerci mi istihdam ediyorlar tasarımcı diye? Anlayamıyorum. Resmen geri gidiş var.
Fiesta sahipleri, araçlarınızı satmayın! Efsane kasa diye kakarsınız yakında. |
Şuanki fiesta'nın yaşlanmış hali gibi
|
2008 yılında satışa çıkmış bir aracın 2015 yılındaki satış rakamlarından referans alan arkadaşlar var hem de sadece lokal olarak. Bu arabalar sadece Türkiye'de satılmıyor, bilginize !
Fiesta'nın güncel kasası muhtemelen tüm zamanların en iyi B sınıfı araçlarından birisidir. Zaten bu yüzden Ford'da arabanın suyunu çıkardı, tam 9 yıl olacak 2017 yılında.. Yuhh diyorum.. Araba da bu evet, bir kaç gün önce kamuflajlı baya bir fotoğrafı da döndü sağda solda. Arkası baya bir değişmiş ama.. Yani kamuflajdan anlaşıldığı kadarı ile ben öyle gördüm. Kedi her zaman kaymak yemez diye atasözü var, Ford çok ekmek yedi şimdiki Fiesta'dan bu sefer de normal bir satış adedi oluversin, çok önemli değil. Focus'a abansınlar bu seferde. |
Bu forum elestirdiyse en cok satan arac istesinde kafaya oynar kendi sinifinda
|
A auto_man demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
2016 ilk çeyrekte segment birincisi de polo. Bütün dünya bazlı. İlgilenenlere kapsamlı rapor http://www.jato.com/wp-content/uploads/2016/06/JATO-Global-Car-Sales-2016-Q1.pdf |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|