Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
39
Favori
140.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: alizee81

Gt55 denen fanoyu cidden kafaya takanmi var.fanlikta zirve yapan ergenlerden biri sanirim.ergen degilse durum daha kotu.

O adama göre ps 4 süper bilgisayar gücünde

GT_55 reyizde çok takıyordu sizin gibileri.

Bu arada süper bilgisayarlar olsa ne olmasa ne güçleri kullanılmadıktan sonra. Oyunların çoğu konsollara göre yapılıyor zaten. PC'ye özel grafik yapılsa şuan CGI'ı geçmişti PC'de grafikler. Kafanızı o über PC'lerinizden bir kaldırın da etrafınıza bakın. PC PC PC demekle olmuyor.

60-120 FPS, her oyunda 1080p, eski-yeni oyunları modlama* ve bazı oyun türlerinde mouse kullanma imkanı için PC tercih ediliyor Bunları dert etmeyenler konsola geçebilir. Grafik detayı anlamında, PS4, birkaç sene PC'den geri kalmayacaktır. Exclusive'lar da artısı olur.
    * Doom 3'ün Absolute HD haline bakın, 10 yıllık oyunun ne hale geldiğine inanamayacaksınız. Skyrim için de benzer bir durum var.

Vaktinde Crysis 1'in yaptığı gibi, 780 Ti'da 1080-30 çalışacak exclusive bir oyun çıksa şahane grafikler olurdu; ama artık kimse yapmaz bunu..

----

Bu arada, şu UC4 1080p-60 fps palavrasını kim ortaya attıysa inanmayın. O grafikleri nereye 60 fps verecek, konsolu kullanmasak inanacaz

----

@Mactavish-

Abartma sen de. Gulf of Oman'deki kasaba-sokakların yıkım sonrası hali, Aftermath şehir savaşlarındaki görsellik.. MP bir oyun için bayağı iyiydi. BF4'ten bile alamadım o hissi..

Çok detaya inersen, KZ SF'de bile vasat dokulara rastlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Haziran 2014; 21:30:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

quote:

quote:

Gt55 denen fanoyu cidden kafaya takanmi var.fanlikta zirve yapan ergenlerden biri sanirim.ergen degilse durum daha kotu.

Bu arada süper bilgisayarlar olsa ne olmasa ne güçleri kullanılmadıktan sonra. Oyunların çoğu konsollara göre yapılıyor zaten. PC'ye özel grafik yapılsa şuan CGI'ı geçmişti PC'de grafikler. Kafanızı o über PC'lerinizden bir kaldırın da etrafınıza bakın. PC PC PC demekle olmuyor.

60-120 FPS, her oyunda 1080p, eski-yeni oyunları modlama* ve bazı oyun türlerinde mouse kullanma imkanı için PC tercih ediliyor Bunları dert etmeyenler konsola geçebilir. Grafik detayı anlamında, PS4, birkaç sene PC'den geri kalmayacaktır. Exclusive'lar da artısı olur.
    * Doom 3'ün Absolute HD haline bakın, 10 yıllık oyunun ne hale geldiğine inanamayacaksınız. Skyrim için de benzer bir durum var.

Vaktinde Crysis 1'in yaptığı gibi, 780 Ti'da 1080-30 çalışacak exclusive bir oyun çıksa şahane grafikler olurdu; ama artık kimse yapmaz bunu..

----

Bu arada, şu UC4 1080p-60 fps palavrasını kim ortaya attıysa inanmayın. O grafikleri nereye 60 fps verecek, konsolu kullanmasak inanacaz

----

@Mactavish-

Abartma sen de. Gulf of Oman'deki kasabanın-sokakların yıkım sonrası hali, Aftermath şehir savaşlarındaki görsellik. BF4'ten bile alamadım o hissi..

Çok detaya inersen, KZ SF'de de vasat dokulara rastlanıyor.

PC de 120FPS yi geçtim stabil 60FPS sabit oynamak için iyi paraya sahip olmak lazım. Sistem gereksinimleri git gide artıyor hele yeni nesil portu olan oyunlar iyicene aşmış kendini. Watch Dogs daha başlangıç.

Mouse olayı dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Bana kalırsa BF de mouse kontrolu hoşuma gitti fakat Cod MW2 almıştım PC ye sonra Ghost MW3 oynama fırsatım da oldu Steam haftasonu kampanyalarından dolayı PS3 deki deneyimimi mumla aradım resmen ben mesela PC de halen FPS lerde SP modunu gamepad ile oynuyorum. Logitech G700S kullanıyorum mouse olarak bu zevk meselesi tabi.

Mod desteği ilgisini çeken var çekmeyen var ama Portal 2 gibi bir oyun mutlaka PC de oynanmaları milyonlarca SP olsun Coop olsun haritalar var aynı şekilde L4D, Valve kıçını kaldırırsa mesela HL3 mutlaka PC de oynanmalı birsürü mod harita gibi destekler olacak.

UC4 palavrasını Naughty Dog attı ama o hedefleme aslında, onun dışında UC3 30FPS ama yağ gibi akıyordu oyun bence 30 veya 60 gelmesi pek sorun değil.

BF3 e gelirsek abartma diyorsun da birsürü Dice in abartılı reklamlarına yakışmayacak şeyler var oyunda. Hele MP de silahı sıkıyorum düşmanı gizli objelere falan çarpıyor bazı deliklerden kurşun geçmiyor. Kaplamanın bozuk olduğu birsürü alanlar falan var. SP modunda hiç bir özenme yok etraf bomboş evlere binaların içlerine özenmemişler sanatsallık cidden sıfır.

Oyunun tek hoşuma giden tarafı effectler.
    PC gerçekten nankör bir platform 1 sene önce 400TL ye aldığım ekran kartı şuan her oyunda sorun çıkartıyor ani frame düşmeleri yaşıyorum hep.
    PC oyunculuğunu pek sevmem çünkü konsol ile büyüdüm sevdiğim seriler hep PC de oldu o oyunlarla büyüdüm sonuçta, en basit örneği Street Fighter diyince aklıma konsol geliyor Tekken oynamak istesem yine durağım konsol olacak yani.
    PC de tek sevdiğim taraf donanım, takip ediyorum hangi kartlar hangi değerleri veriyor, şu sistem şu oyunda ne yapıyor şu paraya kaç paralık bir sistem toplanır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 12 Haziran 2014; 21:40:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wars123

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Herkes çok uzatmış olayın özeti şudur.
    399 dolara ps4 kalitesinde grafik oynatacak pc yok. Daha çok parası olan varsa gider paraya kıyar pc alır daha iyi grafiklere sahip olur. Bu işin sınırı yok. Tartışılcak bir durumda yok.
    Şunu ekliyim konsol kontrolleriyle olsun stabil olmasıyla olsun oyun için tasarlandığı için benim için doldurulmuycak bir yere sahip. Ucu olmayan grafiklere sahip olmak isteyen pc alır. Kafam rahat olsun 10 saniye sonra oyuna giriyim tek tuşla konsolu kapatiyim tek derdim kontrolörü şarj etmek olsun diyen konsol alır.
    Saygılar

vay beee. cidden özetlemişsin. tek tuşla açayım oyunu oynayayım sonra kapatayım tek tuşla. optimizasyon sorunu yok kasar mı derdi yok akıcı olsun diye ayar kısma derdi yok. şuan ekran kartı yenileme fikrimi bıraktım diyebilirim. pc'den beklediğim bunlar iken neden zora koşuyorum ki abi ? alırım bi konsol tamam işte 10 yıl rahat

Vay be öyle sallamışsınızki sanki 400 dolarla bitiyor iş bunun yıllık 60 dolar online ücreti var 60-70 dolar oyun ücreti var 10 yıl rüyanda oynarsın belki ps 5 5-6 yıl sonra gelecek çünkü.

Steam de kaç para oyun 10 dolar mı ?

quote:

quote:

quote:

Ya bırak şunları yapımcılar eski nesilde kaç kere şuan yaptıkları grafikleri yaparken çok para harcadıklarını ve zorlandıklarını söylediler. Bunun gibi tipler yüzünden grafikli vaatli oyunlar 1 2 tane çıkıyor bomboş oyunlar ve çözünürlük FPS dışında birşey konuşan yok.
    BF3 ile kafamızı kaç kere ütülediler binaların içleri bomboş elmalar 2D ağaçların yaprakları yakınlaşınca 2D olup pikselleşiyor.

Pc'de oyunlar 10 dolar diyenmi oldu ? oyun çıktığı zaman 30 dolara key alabiliyorsun.

Ayrıca yav he he bf 3'de konsolla pc arasında ciddi farklar vardı ps 3'de özellikle rezil durumdaydı onu bunu bırakında siz farka bakın

• quote:

quote:

quote:

Yav hee yeterince fark varmı konsolla pc arasında ? var (2 yıla dahada katlancak fark) sen buna bak ps 4 çıkmamış olsaydı gta v i çimsiz çöl alanda oynayacaktınız gerçi ozamanda derdiniz pc ile konsol arasında çok az fark var diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 12 Haziran 2014; 21:47:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schmerzhaft

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wars123

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Herkes çok uzatmış olayın özeti şudur.
    399 dolara ps4 kalitesinde grafik oynatacak pc yok. Daha çok parası olan varsa gider paraya kıyar pc alır daha iyi grafiklere sahip olur. Bu işin sınırı yok. Tartışılcak bir durumda yok.
    Şunu ekliyim konsol kontrolleriyle olsun stabil olmasıyla olsun oyun için tasarlandığı için benim için doldurulmuycak bir yere sahip. Ucu olmayan grafiklere sahip olmak isteyen pc alır. Kafam rahat olsun 10 saniye sonra oyuna giriyim tek tuşla konsolu kapatiyim tek derdim kontrolörü şarj etmek olsun diyen konsol alır.
    Saygılar

vay beee. cidden özetlemişsin. tek tuşla açayım oyunu oynayayım sonra kapatayım tek tuşla. optimizasyon sorunu yok kasar mı derdi yok akıcı olsun diye ayar kısma derdi yok. şuan ekran kartı yenileme fikrimi bıraktım diyebilirim. pc'den beklediğim bunlar iken neden zora koşuyorum ki abi ? alırım bi konsol tamam işte 10 yıl rahat

Vay be öyle sallamışsınızki sanki 400 dolarla bitiyor iş bunun yıllık 60 dolar online ücreti var 60-70 dolar oyun ücreti var 10 yıl rüyanda oynarsın belki ps 5 5-6 yıl sonra gelecek çünkü.

Steam de kaç para oyun 10 dolar mı ?

quote:

quote:

quote:

Ya bırak şunları yapımcılar eski nesilde kaç kere şuan yaptıkları grafikleri yaparken çok para harcadıklarını ve zorlandıklarını söylediler. Bunun gibi tipler yüzünden grafikli vaatli oyunlar 1 2 tane çıkıyor bomboş oyunlar ve çözünürlük FPS dışında birşey konuşan yok.
    BF3 ile kafamızı kaç kere ütülediler binaların içleri bomboş elmalar 2D ağaçların yaprakları yakınlaşınca 2D olup pikselleşiyor.

Pc'de oyunlar 10 dolar diyenmi oldu ? oyun çıktığı zaman 30 dolara key alabiliyorsun.

Ayrıca yav he he bf 3'de konsolla pc arasında ciddi farklar vardı ps 3'de özellikle rezil durumdaydı onu bunu bırakında siz farka bakın

Alıntıları Göster
    30 dolara tam olarak nerden key alıyorsun merak ettim bazen oyun çıktıktan birsüre sonra BF Titanfall Cod gibi oyunların rus keyleri oluyor 60-80TL arası. Diğer oyunlara rastlamadım onun dışında yabancı sitelerde indirimler oluyor oyun çıkışına yakın 50 dolara falan satıyorlar.

Oyun konsollarda pahalı diyorsun ama.

2. EL oyun almak
    Oyunu takas etmek veya oyunu elden çıkartmak.
    PSN Plus
    Yurtdışından sipariş etmek.
    Kardeşlik gibi imkanlar ile PC ye nazaran daha ucuza sahip olunuyor oyunlar mesela ben Bioshock Infinite 7.5 dolara aldığımda Plus ile bedavaya verdiler oyunu.

Ben PS3 vs PC den bahsetmedim BF3 den oyunun PC sürümünden bahsettim ki ben PC de oynuyorum zaten BF3 ü.http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MarstonTR/stats/706844023/pc/

İki Platformdada oynadım en çok PC de oynadım farkları senin kadar en az bir şekilde biliyorum.
    Geçenlerde bir mesajıma PC pahalı gibi birşey de demediğim halde alıntı öyle bir cevap yazmışsın bence dikkatli okuyup yorumlarsan sevinirim.

Sorun sende ozaman ben watch dogsu 3 yıllık ekran kartımla high'de çatır çatır oynadım Yazmışsın.

GTX580 ile HD7850 kartlar bir değil ve GTX580 ilk çıktığı zamanlar Bin lira 1200 lira civarındaydı sonradan düştü 800 900 lara falan.
    ve oyunda Nvdia desteği yüzünden AMD kartlar iyicene çuvallıyor oyunda GTX650 çok rahat oynarken benim kart çuvallıyor oyunda. Oyuna bi girdim GPU Kullanımı %20 ile %40.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 12 Haziran 2014; 21:53:28 >

• Yurt dışındada ucuz değil konsol oyunları killzone shadow fallı çıktığı zaman 70 euroya battlefield 4'ü 65 euroya gördüm ayrıca takas kadar zahmetli bir iş yok işin yoksa takaslayacak bulda kargoynan uğraşta hem eski oyunun elden gidiyor onu hemen bitiremezsinki ohoo

Edit:Rus keyi değil 30 dolara falan aldığım ingiliz keyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 12 Haziran 2014; 21:54:50 >
  • quote:

Yurt dışındada ucuz değil konsol oyunları killzone shadow fallı çıktığı zaman 70 euroya battlefield 4'ü 65 euroya gördüm ayrıca takas kadar zahmetli bir iş yok işin yoksa takaslayacak bulda kargoynan uğraşta hem eski oyunun elden gidiyor onu hemen bitiremezsinki ohoo

60 dolardı en son baktığımda oyunla.
    Takas olayı nasıl zahmetli bilmiyorum bizim burdaki spotcu takas yapıyor 20-30TL zamanında UC3 verip MW3 almıştım ve verdiğim parayla zararı değil kara bile geçmiştim.

Konsolda oyun oynamak pahalı değil işi bilirsen. PC dede pahalı değil güzel kampanyalar oluyor özellikle 1-2 yıllık oyunlara.
    30 dolara key aldığın sitenin linkini verir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 12 Haziran 2014; 21:58:06 >

• bakalım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yurt dışındada ucuz değil konsol oyunları killzone shadow fallı çıktığı zaman 70 euroya battlefield 4'ü 65 euroya gördüm ayrıca takas kadar zahmetli bir iş yok işin yoksa takaslayacak bulda kargoynan uğraşta hem eski oyunun elden gidiyor onu hemen bitiremezsinki ohoo

60 dolardı en son baktığımda oyunla.
    Takas olayı nasıl zahmetli bilmiyorum bizim burdaki spotcu takas yapıyor 20-30TL zamanında UC3 verip MW3 almıştım ve verdiğim parayla zararı değil kara bile geçmiştim.

Konsolda oyun oynamak pahalı değil işi bilirsen. PC dede pahalı değil güzel kampanyalar oluyor özellikle 1-2 yıllık oyunlara.
    30 dolara key aldığın sitenin linkini verir misin ?

Benim yaşadığım ülkede o fiyatlardan satılıyordu o yeni çıktığında şu an 60-65 euro arası değişiyor konsol oyunları tabi.

http://www.online-gold.de/

Daha ucuza satan siteler varda kredi kartım olmadığı için buradan alabiliyorum banka kartıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 12 Haziran 2014; 22:05:25 >

• @ziel34

"Yav he he". Klasik anti-tez üretemeyen PC fancanı cevabı. Konsollarla PC arasında grafik farkı her oyunda yok ancak olan oyunlarda da çok fazla fark olmuyor. Grafik farkı dediğin GTA V'in PS3 ve PS4 versiyonları arasında ki gibi olur. Yan yana koyunca bile zar zor anlaşılan iki üç kaplama farkıyla olmaz.

Ayrıca siz PC'de "Ultra, 60 FPS(kimi bunu 120'ye çıkartıyor), 1080p, 2K, 4K" diye gezmiyor musunuz ortalıkta? Konsol pahalı diyorsun da eğer siz her daim en yüksek çözünürlükte oynamayı, en iyi grafiklerde oynamayı, yüksek FPS değerlerinde oynamayı savunuyorsanız kusura bakma da konsola harcadığın paranın esamesi okunmaz PC'nin yanında. Üzerine birde PC'de orjinal oynuyorsan tam yanarsın.

Hani demişsin ya birde "Yav hee yeterince fark varmı konsolla pc arasında ? var" diye. Ben sana direk Battlefield 3'ten bir örnek vereyim. Hatta konsol portu oyunlardan da değil, direk PC odaklı bir oyundan örnek veriyorum. O cümlene karşı cevabım, aşağıda ki karşılaştırmaya göre "hayır". Yeterince fark yok. Ben bu kadarcık fark için asla PC toplamam. Gider konsol alırım hem multiplatform oyunları güzel grafiklerle oynarım hem de PC'ye çıkmayan Metal Gear Solid, Destiny, Uncharted, Red Dead, Halo, Gears of War, Gran Turismo, Forza, Forza Horizon, God of War, Killzone, InFamous, The Last of Us vs. konsollara özel olarak çıkmış ve çıkacak oyunları keyifle oynarım. "Şu oyun PC'ye gelecek mi acaba? Gelir mi? Gelmediyse ileride de mi çıkarmazlar?" gibi sorular içerisinde boğulmam.

http://www.youtube.com/watch?v=t6rgdsggBT0

@false shepherd

İlk yazdığınız paragrafa katılıyorum ona diyecek sözüm yok. Ancak Mactavish'e söylediğiniz gibi BF3 grafiksel olarak abartılacak bir oyun değil. Bende şuan konsol yok PC'de takılıyorum ve BF3 oynuyorum Mactavish ile birlikte. Ancak oyun grafiksel olarak kesinlikle iyi durumda değil. Kötü mü? Asla. Ancak abartılmamalı. Hele hele bu adamlar "Yeni nesli PC'lere getiriyoruz, yeni nesli yaşayacaksınız!" diye açıklamalar yapmadılar mı? "Konsollar PC'leri beş sene geriden takip ediyor." demediler mi zamanında? Eğer PC donanımlarının konsollardan beş sene önde olmasını kullansalardı aşağıda ki manzarayla karşılaşmazdık. Resmen 2D elma resimlerini alıp yapıştırmışlar oraya. Kaplamalar da aman aman değil. Hakikaten yeni nesli yaşamışız diyorum PC'lerde(!). Görüntüyü kendim çektim, grafikler ultra.

http://i.hizliresim.com/ydZY8a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 12 Haziran 2014; 23:19:05 >

• quote:

@ziel34

"Yav he he". Klasik anti-tez üretemeyen PC fancanı cevabı. Konsollarla PC arasında grafik farkı her oyunda yok ancak olan oyunlarda da çok fazla fark olmuyor. Grafik farkı dediğin GTA V'in PS3 ve PS4 versiyonları arasında ki gibi olur. Yan yana koyunca bile zar zor anlaşılan iki üç kaplama farkıyla olmaz. Ayrıca siz PC'de "Ultra, 60 FPS(kimi bunu 120'ye çıkartıyor), 1080p, 2K, 4K" diye gezmiyor musunuz ortalıkta? Konsol pahalı diyorsun da eğer siz her daim en yüksek çözünürlükte oynamayı, en iyi grafiklerde oynamayı, yüksek FPS değerlerinde oynamayı savunuyorsanız kusura bakma da konsola harcadığın paranın esamesi okunmaz PC'nin yanında. Üzerine birde PC'de orjinal oynuyorsan tam yanarsın.

Hani demişsin ya birde "Yav hee yeterince fark varmı konsolla pc arasında ? var" diye. Ben sana direk Battlefield 3'ten bir örnek vereyim. Hatta konsol portu oyunlardan da değil, direk PC odaklı bir oyundan örnek veriyorum. O cümlene karşı cevabım, aşağıda ki karşılaştırmaya göre "hayır". Yeterince fark yok. Ben bu kadarcık fark için asla PC toplamam. Gider konsol alırım hem multiplatform oyunları güzel grafiklerle oynarım hem de PC'ye çıkmayan Metal Gear Solid, Destiny, Uncharted, Red Dead, Halo, Gears of War, Gran Turismo, Forza, Forza Horizon, God of War, Killzone, InFamous, The Last of Us vs. konsollara özel olarak çıkmış ve çıkacak oyunları keyifle oynarım. "Şu oyun PC'ye gelecek mi acaba? Gelir mi? Gelmediyse ileride de mi çıkarmazlar?" gibi sorular içerisinde boğulmam.

@false shepherd

İlk yazdığınız paragrafa katılıyorum ona diyecek sözüm yok. Ancak Mactavish'e söylediğiniz gibi BF3 grafiksel olarak abartılacak bir oyun değil. Bende şuan konsol yok PC'de takılıyorum ve BF3 oynuyorum Mactavish ile birlikte. Ancak oyun grafiksel olarak kesinlikle iyi durumda değil. Kötü mü? Asla. Ancak abartılmamalı. Hele hele bu adamlar "Yeni nesli PC'lere getiriyoruz, yeni nesli yaşayacaksınız!" diye açıklamalar yapmadılar mı? "Konsollar PC'leri beş sene geriden takip ediyor." demediler mi zamanında? Eğer PC donanımlarının konsollardan beş sene önde olmasını kullansalardı aşağıda ki manzarayla karşılaşmazdık. Resmen 2D elma resimlerini alıp yapıştırmışlar oraya. Kaplamalar da aman aman değil. Hakikaten yeni nesli yaşamışız diyorum PC'lerde(!). Görüntüyü kendim çektim, grafikler ultra.

Video izlemekte fark tam hissedilmiyor pc'de oyunları yüksek ayarlarda oynada gör fark azımsancak kadar değil 60 fps'de bir oyun oynada gör bakalım bidaha 30 fps'de oynamak istiyormusun ayrıca sanane sizene bizim pc'ye harcadığımız paradan ?

Hadi söylesene ps 4 ne getirdi grafik olarak ps 3'ün 1080p ve azıcik daha iyi dokulu hali değilmi ?

Söylesene ps 2 ile ps 3 arasındaki fark ps 3 ile ps 4 arasında varmı ? bumu yeni nesil konsol ? Söylermisin ps 4'le ps 3 arasında devasa fark varmı ? Şu an ps 4'deki grafikler zaten 2-3 yıldır pc'de olan grafikler pc'de ki grafikleri konsola getirip alın size yeni nesil dediler.
    Kaç tane haber çıktı yeni konsollar adına olumsuz kabul edin işte yeni konsollar beklendiği kadar güçlü çıkmadılar.
    Kaç kişi idda etti pc'de ultra yeni nesil grafik var diye ?
    Ps 2 ile ps 3 arasında olan fark ps 3 ile ps 4 arasında olsaydı ben gider ilk gün ps 4 alırdım.

Önce kendinizi sorgulayın pc'de ne fark var demeden önce ps 3le ps 4 arasında ne fark varki deyin.

Ayrıca özel oyunlar sadece ps 4'de iyi halo nedir gow nedir allahını seversen en sevmediğim oyunlar the last of us uncharted desen bitir 1-2 günde bitir rafa kaldır açık dünya oyunu değil birşey değil.

Ne kadar ekmek o kadar köfte bunu halen öğrenemediniz

• quote:

quote:

@ziel34

"Yav he he". Klasik anti-tez üretemeyen PC fancanı cevabı. Konsollarla PC arasında grafik farkı her oyunda yok ancak olan oyunlarda da çok fazla fark olmuyor. Grafik farkı dediğin GTA V'in PS3 ve PS4 versiyonları arasında ki gibi olur. Yan yana koyunca bile zar zor anlaşılan iki üç kaplama farkıyla olmaz. Ayrıca siz PC'de "Ultra, 60 FPS(kimi bunu 120'ye çıkartıyor), 1080p, 2K, 4K" diye gezmiyor musunuz ortalıkta? Konsol pahalı diyorsun da eğer siz her daim en yüksek çözünürlükte oynamayı, en iyi grafiklerde oynamayı, yüksek FPS değerlerinde oynamayı savunuyorsanız kusura bakma da konsola harcadığın paranın esamesi okunmaz PC'nin yanında. Üzerine birde PC'de orjinal oynuyorsan tam yanarsın.

@false shepherd

Video izlemekte fark tam hissedilmiyor pc'de oyunları yüksek ayarlarda oynada gör fark azımsancak kadar değil 60 fps'de bir oyun oynada gör bakalım bidaha 30 fps'de oynamak istiyormusun ayrıca sanane sizene bizim pc'ye harcadığımız paradan ?

Hadi söylesene ps 4 ne getirdi grafik olarak ps 3'ün 1080p ve azıcik daha iyi dokulu hali değilmi ?

Söylesene ps 2 ile ps 3 arasındaki fark ps 3 ile ps 4 arasında varmı ? bumu yeni nesil konsol ? Söylermisin ps 4'le ps 3 arasında devasa fark varmı ? Şu an ps 4'deki grafikler zaten 2-3 yıldır pc'de olan grafikler pc'de ki grafikleri konsola getirip alın size yeni nesil dediler.
    Kaç tane haber çıktı yeni konsollar adına olumsuz kabul edin işte yeni konsollar beklendiği kadar güçlü çıkmadılar.
    Ps 2 ile ps 3 arasında olan fark ps 3 ile ps 4 arasında olsaydı ben gider ilk gün ps 4 alırdım.

Önce kendinizi sorgulayın pc'de ne fark var demeden önce ps 3le ps 4 arasında ne fark varki deyin.

Ayrıca özel oyunlar sadece ps 4'de iyi halo nedir gow nedir allahını seversen en sevmediğim oyunlar the last of us uncharted desen bitir 1-2 günde bitir rafa kaldır açık dünya oyunu değil birşey değil.

TLOU Uncharted gibi oyunlar demişsin ya 1 2 günlük deneyim sonra at çöpe yazmışsın.

Oyun dünyası Cod BF ile ibaret değil ve en çok bu oyunlar bile konsolda oynanıyor PC de ağzımdan burnumdan geldi BF ve Cod her oyunda hile onu geçtim geçen TDM ye girdim iyi oynadım diye admin öldürdü kaç defa beni sonra oyundan attı.

RPG desen onlarda konsola geliyor mod desteği hiç deme RPG lerde ilgimi çekmiyor.

Sen PS3 ün ilk çıktığı zamanları görmedin sanırım.

PS3 e çıkan oyunlar Fifa Pes Smackdown NFS Carbon Tomb Raider Cod 3 falan. Daha sonra KZ2 çıktı PS2 oyunlarına baya fark attı Sonra Cod 4 GTA 4 gibi yeni nesil oyunlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Şuan çıkan oyunlar hepsi %98 i Crossgen oyunlar yeni nesile çıkan oyunlar 2015 de gelecek en basitinde AC Unity ve Batman'in Destiny farkını ufakdan gördük.

Killzone Infamous The Order Uncharted 4 PS3 ün çok çok ilerisinde oyunlar. Daha bunlar ilk

Bak istersen GTA IV ve GTA V farkına UC1 ve UC3 TLOU farkına.

Bunları göremediysen ben birşey diyemiyorum. Tutturmuşunuz güçsüz güçsüz PC güçlü oluyor da ne oluyor gücünün hakkını veren çıksın bizde pc toplayalım iki texture iki tırtık için PC toplayacak halim yok. Efsane PC ler oyun dünyasını değiştirsinde birşeyler görelim ondan sonra tartışalım bunları. Yapımcılar için kolay sanıyorsunuz okadar uğraş maliyet zaman adamlar şikayet ediyor çok zor olduğunu ve çok para harcandığını ama yinede ilerlemelerini görmem için kör olmama gerek yok.

Oyunlarda gittikçe seviye çok artıyor bariz belli 2015 de görücez 2016 herkes bu söylediklerine pişman olacak.

Benim AMD Phenom X4 HD7850 4GB Ram Power Supply falan değiştiriyim derken 2 bin lira masraf yapıyım ki değecek birşey çıksın ortaya.
    GTX 770 i5 işlemci yeni anakart power suppy ramleri 8 yapıyım. Bu paraya hayatta değeceğini düşünmüyorum 1 sene sonrada oyunlar yine sapıtmaya başlar 30 ile 70 fps arası olur oyunlar. Wolfestein başladım mesela şimdi 35 ile 60 fps arası çalışıyor o kadar değişken ki fps oyundan soğutuyor direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 13 Haziran 2014; 0:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

gtx 580 10 kaplan gücünde yani.:D

Kangal alır.
  • O oyunlar a çöp demedim 1-2 gün oyna sonra oyun bitcek ee multisi desen uncharted 3'ki berbattı kaldır rafa oyun bitince.
    Battlefield 4 öylemi mesela saatlerce oynanılıyor multisi.

Eğer 1080p ve 900p arasındaki,60 fps ve uzak çevre detayı ve ışıklandırmadaki farka 2 tırtık diyorsan bende ozaman ps 3 ile ps 4 arasında iki çözünürlük iki tırtık farkı var diyeyim.

O efsane oyunlarıda göreceğiz half-life 3 gibi şu satışlar artıyor pc'de gittikçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 13 Haziran 2014; 0:29:04 >
  • @ziel34

Gayette anlaşılıyor farklar video ile, iki versiyonu da görüyoruz işte. 360p izlersen tabii göremezsin.

"Hadi söylesene ps 4 ne getirdi grafik olarak ps 3'ün 1080p ve azıcik daha iyi dokulu hali değilmi ?"

Ben bu soruna gülerek hiç yorum yapmıyorum sadece bir resim bırakıyorum aşağıya. Bakta ne getirmiş PS4 grafik olarak. Bu daha başlangıç oyunları birde. İleride neler göreceğiz kim bilir?

http://i.hizliresim.com/P3Z4r9.png

"Ne kadar ekmek o kadar köfte bunu halen öğrenemediniz"

Sen donanımla daha iyi grafik oluyor diyorsun ya bu cümlenle. Ne kadar iyi donanım o kadar iyi grafik değil mi? E birader sorarlar adama PS3'ten kaç kat güçlü konsolken PS4 niye bu lafları diyipte ondan sonra" Hadi söylesene ps 4 ne getirdi grafik olarak ps 3'ün 1080p ve azıcik daha iyi dokulu hali değilmi ?
    Söylesene ps 2 ile ps 3 arasındaki fark ps 3 ile ps 4 arasında varmı ? bumu yeni nesil konsol ? Söylermisin ps 4'le ps 3 arasında devasa fark varmı ? Şu an ps 4'deki grafikler zaten 2-3 yıldır pc'de olan grafikler pc'de ki grafikleri konsola getirip alın size yeni nesil dediler. "
    gibi kendinle çelişen cümleler kuruyorsun? Hem PS4 PS3'ün azıcık daha iyi dokular sunanı diyorsun, hem de daha iyi donanım daha iyi grafik diyorsun. Karar ver istersen hangisi?

• quote:

@ziel34

Gayette anlaşılıyor farklar video ile, iki versiyonu da görüyoruz işte. 360p izlersen tabii göremezsin.

"Hadi söylesene ps 4 ne getirdi grafik olarak ps 3'ün 1080p ve azıcik daha iyi dokulu hali değilmi ?"

Ben bu soruna gülerek hiç yorum yapmıyorum sadece bir resim bırakıyorum aşağıya. Bakta ne getirmiş PS4 grafik olarak. Bu daha başlangıç oyunları birde. İleride neler göreceğiz kim bilir?

http://i.hizliresim.com/P3Z4r9.png

"Ne kadar ekmek o kadar köfte bunu halen öğrenemediniz"

Sen donanımla daha iyi grafik oluyor diyorsun ya bu cümlenle. Ne kadar iyi donanım o kadar iyi grafik değil mi? E birader sorarlar adama PS3'ten kaç kat güçlü konsolken PS4 niye bu lafları diyipte ondan sonra" Hadi söylesene ps 4 ne getirdi grafik olarak ps 3'ün 1080p ve azıcik daha iyi dokulu hali değilmi ?
    Söylesene ps 2 ile ps 3 arasındaki fark ps 3 ile ps 4 arasında varmı ? bumu yeni nesil konsol ? Söylermisin ps 4'le ps 3 arasında devasa fark varmı ? Şu an ps 4'deki grafikler zaten 2-3 yıldır pc'de olan grafikler pc'de ki grafikleri konsola getirip alın size yeni nesil dediler. "
    gibi kendinle çelişen cümleler kuruyorsun? Hem PS4 PS3'ün azıcık daha iyi dokular sunanı diyorsun, hem de daha iyi donanım daha iyi grafik diyorsun. Karar ver istersen hangisi?

Ps 4 fifa

Ps 3 fifa

Ps 2 fifa

hangisi arasında en çok fark var söyle ?

Bu görseller ps 2 ile ps 3 arasindaki fark ps 3 ile ps 4 arasinda yok sözümü kanıtlar nitelikte.

• quote:

Daha Sony'nin ilk tanıtım videosunda tanıtımda yer alan farklı stüdyolardan geliştiriciler, "ileriki dönemde" çok harika görüntülere kapı araladığını söyledi. AMD'nin DirectCompute yöntemine programcıların adapte olup grafik birimi üzerinde 1.84 gflop/s performansı fizik işlemleri için kullanabilmeleri için biraz hazırlık gerekiyor. HSA eklentileri sayesinde sistem belleği üzerinde tutarlılığı olan ilk işlemci - grafik birimi işbirliği bu, nereden baksan 5-10 kat performans farkı var son seri işlemcilerin hesaplama kapasitesi ile PS4 arasında.

• Oyun piyasasinin icine eden konsol ureticilerine olan hincimi simdi ezik konsol fanboylardan cikarsam elime ne gececek.ps3 sayesinde oyunlardaki grafiksel ve diger yonlerden yerinde sayiklayip durdu.simdi aynisi berbat bir donanim icerigi ile gelen sozde yeni nesil konsollarla devam edecez.elimde kalanlar cozunurluk yuksek fps gibi avantajlar kaldi.yoksa bakiyoruz grafiksel anlamda en yuksek ayarlara alsak bile grafiksel olarak nerdeyse hicbir fark yok.tek farki asiri fps dususu.bir degil iki degil hep oyle oldu.oyunlar lanet antika eski konsollara cikmadigi takdirde eskiye nazaran daha avantajli olacaz.konsolcu bebeler hala farkinda degil bilerek pc ile konsol farkini acmadiklarini.birde islerine geliyor tabii.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh de amma fakir varmış ya. parası olan hem pc hem ps4 hem xbone alır, exc. oyunları konsolda multi platformları da 60-120hz pc de oynar bitti gitti.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.