Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.928
Cevap
39
Favori
141.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: Asr98

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Konsol ucuza oyun makinası mı :)

http://www.vatanbilgisayar.com/pc-battlefield-4.html

http://www.vatanbilgisayar.com/ps4-battlefield-4.html

100 TL - 249 TL

Bunu anlatmaya çalışıyoruz işte kaç dafe ps 4 almak için düşündüysemde sonradan oyun fiyatlarını düşünüp vazgeçmişliğim vardır.

Aynı oyun spot larda sıfırı orjinal pal 150 tl hatta daha ucuz gir bak syd bilgisayar a

20-30 dolara key alınabiliniyor pc'de pcde yine ucuz oyunlar

Cd key var ama onları ikinci elde satman nerdeyse imkansız fakat konsol da ikinci el çok önemli bir yer tutuyor konsol ü grafik açısından ve performans açısından desteklemem çünkü konsol performansını hd 7850 li hatta r9 260x li sistemden alabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Public / açık bilgi hepsi isteyen herkes erişebilir bulabilir.

--------------------------------

Şu konuyu bi zahmet PC oyunları ucuz, konsol pahalı diyip, bişeyler ima eder noktasına getirmeyin getirmeyin.
  • Ps4 4k desteği olmadığı için almak gereksiz tabi paran yoksa Ps4 alacaksın yoksa gaming Pc ve 4k oyun keyfi istiyorsan Pc yı tercih etmelisin ki 4k oyun keyfi içinde sağlam 2 ekran kartı 780tı yada Titan alırsan 4k oyun keyfi yaparsın

• PC'deki ozgurlugu seviyorum, istedigim ayarda acabilmeyi seviyorum oyunu. Kasayi acip kurcalamasi da ayri bir keyif. Konsol direkt oyun odakli, tak oyunu oyna rahatligi var ama PC biraz daha hobi gibi geliyor bana. Bircoksey+Oyun gibi dusunulebilir. Pratik, esnek ve gelisime musait bir platform.

• Hem eski nesile hem yeni nesile çıkan bir oyun daha.

Digital Foundryyoutube
    Metro Last Light: PS4 Redux vs PS3 Original Comparison
    http://www.youtube.com/watch?v=mbHDcFhrQiA

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    ps3 resmen kasım kasım kasılıyor. nasıl katlanmışlar oynayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

Zaten ps 3 çoktan bitmişti şimdi daha beter bitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

Zaten ps 3 çoktan bitmişti şimdi daha beter bitti

Kasma değil o .30fps olan görüntüyü yavaşlatınca öyle bir görüntü ortaya çıkıyor.PS4 versiyonu ise 60fps olduğu için yavaşlatılınca bile akıcı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exptouch

Ps4 4k desteği olmadığı için almak gereksiz tabi paran yoksa Ps4 alacaksın yoksa gaming Pc ve 4k oyun keyfi istiyorsan Pc yı tercih etmelisin ki 4k oyun keyfi içinde sağlam 2 ekran kartı 780tı yada Titan alırsan 4k oyun keyfi yaparsın

4K çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Sorun sende millet 3-4 yıl yüksek ayarda oynuyor aldığı üst düzey ekran kartıyla ya işlemcin kötüdür ya driveri beceremiyorsundur sorun sende gelipte bu yüzden pcye çamur atma ayrıca gördük leş optimizasyonu mafia 2 ps 3'de hileyide gta onlinede gördük kaç milyon doların hile ile yaratılldığını

Hahaha sorun bendeymiş kıymetli PC in çok tatlı. Her oyunu 1080P 60FPS 16X AA da tam yol ileri gidiyor PC ler çok tatlılar. Çok ucuzlar oyunlar beleş PS çok pahalı ya grafikler kötü oyunlar pahalı boşa para veriyoruz ama PC ci arkadaşlar en iyisini yapıyor çok akıllılar. Neyse senle tartışılmaması gerektiğini çok daha iyi anladım. Hayde sana 60 fepese de mutluluklar 10 yıllık pc ler bile BF4 ü 60 fepese de oynatıyor haklısın.

Anlamadığın şu yüksek çözünürlükte ve ful detayda 1080p de oyun oynamak için iyi bir ekran kartı lazım ama konsol düzeydi oyun oynamak için

1000 tl lik bir pc yetiyor isteyen yüksek detayda oyun oynar 3000 tl lik bir pc alır isteyen konsol düzeyinde oynar 1000 tl lik pc alır onu oynar seçme şansı

var konsolda böyle bir seçme olayı yok tek tercih pc ye göre düşük grafikte detay olamayan çoğu oyunu 1080 p bile açamayan bir konsolla oyun oynamak hepsi bu ayrıca fps oynamak tam bir işkence mause klavye olmadan oynanmıyor konsollar çocuk oyuncağı 12 yaşındaki yiğene aldım araba sürüyor:)

ya şu 1000tl lik pcler hangileri çok merak ediyorum ? msaa 4x filan açınca bütün kartlar çoğu oyunda fps düşüşü yaşıyor bazen 30 fpslere kadar düşüyorlar.

• Konsollar FXAA/SMAA ve 30 fps oynatıyor yalnız..

1000 TL'lik PC de tabi konsollara hakaret olur, o ayrı.

• S7Designyoutube
    NHL 15 E3 TRAILER GRAPHICS COMPARISON!
    http://www.youtube.com/watch?v=W7dbT_Ko_XQ

• Redux Metro 2033'te, bekleneceği gibi, bazı hüzme efektleri, PS4/One versiyonlarında kaldırılmış.
    PC'ye ise, day one patch'le tekrar eklenmiş. Ama patch bile, 2010 efektlerinin tamamını geri getirmiyor denmiş.

http://www.pcgamer.com/2014/08/27/metro-2033-redux-day-one-patch-adds-volumetric-lighting-to-some-scenes/

Patch'siz:
    Patch'li:

Patch'siz:
    Patch'li:

Umarım, sadece bu tarz birkaç sahnede kısmışlardır.

Tabii PS4'te 1080-60 hedeflenmişti, ama gene de saçma olmuş. FPS düşüşü göze alınarak, efekt yerinde bırakılabilirdi. Veya hassasiyeti düşürülebilirdi.
    Komple kaldırmakla tembellik etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Eylül 2014; 9:50:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Redux Metro 2033'te, bekleneceği gibi, bazı hüzme efektleri, PS4/One versiyonlarında kaldırılmış.
    PC'ye ise, day one patch'le tekrar eklenmiş. Ama patch bile, 2010 efektlerinin tamamını geri getirmiyor denmiş.

http://www.pcgamer.com/2014/08/27/metro-2033-redux-day-one-patch-adds-volumetric-lighting-to-some-scenes/

Patch'siz:http://dl.pcgamer.com/m...npatched/unpatched.webm
    Patch'li:http://dl.pcgamer.com/m...oorpatched/patched.webm

Patch'siz:http://dl.pcgamer.com/m...hed/rangeunpatched.webm
    Patch'li:http://dl.pcgamer.com/m...tched/rangepatched.webm

Umarım, sadece bu tarz birkaç sahnede kısmışlardır.

Tabii PS4'te 1080-60 hedeflenmişti, ama gene de saçma olmuş. FPS düşüşü göze alınarak, efekt yerinde bırakılabilirdi. Veya hassasiyeti düşürülebilirdi.
    Komple kaldırmakla tembellik etmişler.

malesef yeni nesil konsollar sakat doğdukları için bilgisayar kullanıcıları olarak böyle şeylere alışsacağız galiba, benim en büyük çekincem aynı şeyin The Witcher 3'ünde başına gelmesi.

• Aslında oyunun kendisi de sakattı. Bazı ışık-hüzme efektleri yersiz zorlayabiliyordu.
    Yapımcı da tabi, gonsollar için kökten budayıp eşeklik etmiş

Oyuna biraz baktım. Dendiği gibi, update'li halinde de, bir sahnede eksik gördüm:

Orijinal 2033:

2033 Redux (PC) + Update1&2:

Öh... Orijinal sahne, manasız zorluyordu tabi, ama high'a indirmek bile çözüm oluyordu. Yapımcı ise, oyunu Last Light'laştırmayı tercih etmiş.

Renk paleti de bazı yerlerde değişmiş. Dış mekandan örnek vereyim:

Orijinal 2033:

Redux (PC) + Update 1&2:

Orijinal SS'i oyunun sonundan almıştım gerçi, ama başında da farklı olacağını sanmam.
    Redux'ta rezil etmişler.

Dış mekandaki bitkiler falan da, orijinalinden farklı.

Son olarak, orijinal 2033'e göre, genelde daha yavaş çalışıyor görünüyor*. Last Light'taki bazı filtrelemeleri uygulamışlar galba; ama fps'yi o kadar düşürecek önemli bir görsel fark göremedim.
    * Orj 2033'te, Advanced DoF ve MSAA kapalıyken. Redux'ta da, SSAA kapalıyken (Adv. DoF seçeneğini kaldırmışlar. Muhtemelen default olarak kapalıdır).

Oyun olaraksa, bazı değişimler var.
    Last Light'taki gibi notlar eklenmiş, etraftan topluyoruz. Bazı script sahneler ve sesler değiştirilmiş. Örümcek ağı yakma da eklenmiş.
    Bir de, Last Light'taki gibi, stealth'e yardımcı saat ışığı eklenmiş (2033 modunda da var).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Eylül 2014; 12:27:04 >

• Aslında o kadar da kötü durmuyor oyun.

• Işıklandırma efekti yamasını Metro 2033 redux'da denedim, Ay ışığının yansımaları gerçekçi olmamış, genelinde abartmışlar orjinal hali daha iyi bence. Metro Last Light bitirdiğim en güzel oyunlardan biriydi, devam oyununda daha özgür bir oynanış olacakmış, merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Eylül 2014; 11:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Aslında o kadar da kötü durmuyor oyun.

Kötü durmuyor kesinlikle. Bazı sahneler, Last Light motorundaki shader efektleri ve lens flare sayesinde, teknik olarak da daha iyi olacaktır.

Update sayesinde, PC'de pek eksiğimiz de yok:

Ama teknik farkla görsel farkı ayırt eden bizim gibi manyakların, bazı sahnelerde canı sıkılabilir Metro 2033'teki birkaç hüzme efekti inanılmazdı, onların hepsini Last Lightlaştırdılar muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Eylül 2014; 12:25:12 >

• Grafik konusunda hükmedebildiğin tek şey bilgisayarlar.Diğerlerinde parlaklık koyarsa öpte başına koy.Sanki insanlar tv nin yada monitörün parlaklığını ayarlayamıyor.
  • Crytek'in oyunu olan Ryse: Son of Rome, XO'da en iyi grafikli oyun ödülünü almıştı, bu oyun PC'ye de geliyor bakalım söyledikleri kadar var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Eylül 2014; 11:50:35 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.