Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.928
Cevap
39
Favori
141.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılaştırma için oyunun ps4 versiyonunun açılış sahnesiyle , yayınlanan ilk trailerın aynı sahnelere denk gelen yerlerini aldım.Oyunun yeni nesil versiyonunun bile trailerda bize gösterilenlerle alakası yok arkadaşlar.Gölgelendirme ve ışıklandırma tamamen farklı.Çok daha dramatik ve etkili bir ışıklandırma var trailerda.Keza gölgeler de öyle.Trailera bakınca ps4 versiyonunda sanki gölge yokmuş gibi geliyor.Bunun dışında detaylar değişiklik gösterebiliyor.Doku kalitesi ps4'te sanki daha iyi gibi ama belki bu trailerın 720p yayınlanmış olmasından da kaynaklanmış olabilir.Oyunun grafikler ya konsollar kaldırmadığı için downgrade yedi ya da bu trailerdaki görüntüler oyunun pc versiyonuna ait.Konsollara bu kadar düşük tutup , pc tarafında bu kadar güçlü ve farklı grafiklerle çıkaracaklarını da pek sanmıyorum ama belli de olmaz.Arada 2 ay kadar bi gecikme olacak ve bu pc sahiplerinin beklemesine değecek bi gelişme olarak sunulabilir.Konsolcular da oyunlarını oynayıp zevklerini aldığı için pcye böyle çıkmasına ses etmezler herhalde.Nasıl olsa her konsol oyuncusunun bir tane de pcsi vardır.Trailerlar ve ps4 sahnelerinde benzer yerleri yakaladığımda bu şekilde karşılaştırma görüntüleri almaya devam edeceğim.Başka yerlerden alınma değildir.Made in DonanımHaber

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH

• Oyun iki konsolda da 1080-30'muş.
    Grafik ve min fps farkı var mıdır, Eurogamer'in incelemesi çıkınca görürüz. Şimdilik, Xbone versiyonunu test edebilmişler.

PS4 versiyonu yarın elimde olur. İlginç bir şey görürsem paylaşırım.

• Gaming Pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbone versiyonunda, ot sıklığı daha azmış sanırım. Doğruysa:

Başka grafik farkları da beklenebilir

• Oyunu nasıl 1080p çalıştırıyor diye şaşırmıştım ben de
  • Beyler Call of Duty Advanced Warfare'de sinematik sahnelerdeki karakterler CGI mı yoksa gerçek aktör mü ? Oyun içindeki modellemeler de çok iyi olunca çözemedim valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Beyler Call of Duty Advanced Warfare'de sinematik sahnelerdeki karakterler CGI mı yoksa gerçek aktör mü ? Oyun içindeki modellemeler de çok iyi olunca çözemedim valla.

Bence cgi yakından falan inceleyince cgi olduğu belli oluyor acaba cod aw'deki o ara sahnedeki grafikleri oyunlarda kaç yıl sonra görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 19 Kasım 2014; 12:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Beyler Call of Duty Advanced Warfare'de sinematik sahnelerdeki karakterler CGI mı yoksa gerçek aktör mü ? Oyun içindeki modellemeler de çok iyi olunca çözemedim valla.

Bence cgi yakından falan inceleyince cgi olduğu belli oluyor acaba cod aw'deki o ara sahnedeki grafikleri oyunlarda kaç yıl sonra görürüz

CGI zaten büyük olasılıkla ama oyun esnasında da baş karakterlerin modellemeleri gerçekten çok iyi.. Zaten Crysis 3 grafiklerin ne seviyelere geleceğinin bir göstergesi oldu

• Hayaller Paris , gerçekler Muş.

• quote:

Hayaller Paris , gerçekler Muş.

Neden böyle bir şey yaptılar mesela ilk trailerde dağlarda kocamandı ve detaylıydı oyunu resmen kırpmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 19 Kasım 2014; 22:54:46 >
  • quote:

quote:

Neden böyle bir şey yaptılar mesela ilk trailerde dağlarda kocamandı ve detaylıydı oyunu resmen kırpmışlar.

görüntülerin pc sürümden alınma olasılığı var .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

quote:

görüntülerin pc sürümden alınma olasılığı var .

Pc versiyonuyla konsol versiyonunun bu kadar farklı olacağını düşünmüyorum.

• Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH
  • Oyunu oynamayıp Youtube'dan izlediği videolarla grafiklere kötü diyen arkadaşlar, Youtube ve Twitch(PS4'de twitch yayını yaparken görüntü 720p olarak aktarılıyor.) videoları sıkıştırıyor, kırpıyor sizde grafikler downgrade yemiş gösterdikleri trailer ile alakası yok diye eleştiriyorsunuz. Bu konuya son noktayı koyma vakti geldi artık.

http://www.gamersyde.co...ehicles_1-33615_en.html

Diğer videolara buradan bakabilirsiniz:
    www.gamersyde.com
    Grand Theft Auto V - Gamersyde
    http://www.gamersyde.com/game_videos_2397_en.html

Alt kısımdan 1080p - 30fps/60fps seçmeyi unutmayın.

Bu videolara rağmen hala downgrade yemiş diyorsanız pes artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinkie Pie

Bu güzelmiş bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 20 Kasım 2014; 5:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Oyunu oynamayıp Youtube'dan izlediği videolarla grafiklere kötü diyen arkadaşlar, Youtube ve Twitch(PS4'de twitch yayını yaparken görüntü 720p olarak aktarılıyor.) videoları sıkıştırıyor, kırpıyor sizde grafikler downgrade yemiş gösterdikleri trailer ile alakası yok diye eleştiriyorsunuz. Bu konuya son noktayı koyma vakti geldi artık.

http://www.gamersyde.co...ehicles_1-33615_en.html

Diğer videolara buradan bakabilirsiniz:http://www.gamersyde.com/game_videos_2397_en.html
    Alt kısımdan 1080p - 30fps/60fps seçmeyi unutmayın.

Bu videolara rağmen hala downgrade yemiş diyorsanız pes artık

ilk link açılmıyor hacı.Ama diğer linkteki videolar güzel cidden.Youtubedeki gibi leş değil.1080n hakkını vermiş.Ama yine de grafiklerin trailerla alakası yok

• Xbox one 2015'te apu'sunu 20nm üretim teknolojisiyle yenileyecekmiş.Bu gelişme konsola incelik ve serinlik olarak mı yansır yoksa gpu ve işlemciyi de geliştirip daha güçlü bir konsol sunulabilir mi ? Ne dersiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_99154581/mpage_2/f_//tm.htm#99665475
  • quote:

Xbox one 2015'te apu'sunu 20nm üretim teknolojisiyle yenileyecekmiş.Bu gelişme konsola incelik ve serinlik olarak mı yansır yoksa gpu ve işlemciyi de geliştirip daha güçlü bir konsol sunulabilir mi ? Ne dersiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_99154581/mpage_2/f_//tm.htm#99665475

Sadece üretim teknolojisi gelişiyor, güç kaynağı içinde daha ince bir kasa tasarımı ve serin çalışmayı sağlayabilir ama performans artmaz zaten arttırmazlar. Hem konsolların mantığına aykırı hem de daha önce xbox one alan kullanıcılara durumu nasıl açıklayacaklar?

• Konsollar artık eski mantıkta olmasa da, performans artışı bence de gelmeyecektir.
    Çoğu oyuncu performans farkına bakmaz, oyunlara bakar. Forza Horizon 2 ve Halo Collection yüzünden, benim bile Xbone alasım gelmişti.

GTA'ya gelirsek. PS4'te bir süre oynadım, grafikler gayet iyi. Bitki örtüsü, gece asfalttan oluşan yansımalar, far ışıkları, arabadan çıkan toz-dumanın far ışığını yansıtması gibi next-gen olaylar.. Texture kalitesi de baya yükselmiş.
    Hafif blur katan Post-AA tabii hoşuma gitmedi. Onun icabına PC'de bakacağız

Üstteki karşılaştırma SS'i, aynı yerden değil. Zaman farkı da var.
    Ancak, orta mesafedeki dağ-arazi çizimleri, bana da yeterince iyi gelmedi. Haritada iyice ilerleyip araştırayım, birkaç SS atarım.

Son olarak: Şehir içinde, yüksek hız yaparsak, fps'de dalgalanma ve teklemeler başlıyor. Rockstar, tablet CPU'sunu yeterince optimize edememiş gibi
    Onun dışında, sabit 30 gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Kasım 2014; 19:02:21 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.