Bildirim
Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (58. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Bu oyun konsolların tüm gücünü kullanıyor mu bilmiyorum. Bir sonraki GTA ise neslin sonunda gelecektir tahminimce. Bundan iyi olacaktır ama, çok daha iyi olacağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Kasım 2014; 16:41:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Bu oyun konsolların tüm gücünü kullanıyor mmu bilmiyorum. Bir sonraki GTA ise neslin sonunda gelecektir tahminimce. Bundan iyi olacaktır ama, çok daha iyi olacağını sanmıyorum.
RSX tüm gücünü anca kullanan oyun ondan 10 kat daha güçlü olan gpu yu 1080p ve grafik cilası ile beraber tamamen kullandığı sanmıyorum.
Onun dışında optimizasyonların gelişmesi konsol donanımına alışılması ile daha da ileriye taşınıyor her şey. (GTA IV ile GTA V farkı)
O yüzden bu GTA 5 grafikleri ne kadar güzel olsada cross gen bir oyun bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
Yagmur yandiginda veya isiklar falan devreye girince gorsellik özellikle harika oluyor.
Bu oyunu gorunce gta 6 da kim bilir neler yaparlar diye baya merak ediyor insan.
Evet. Su birikintilerinin, bütün binaları, araziyi ve farları, gerçek zamanlı yansıtması güzel olmuş (PC sürümünde arabalar da yansır belki).
Far yansıması, asfalt kurudukça 3 kademe olarak değişiyor. Onu bile düşünmüşler.
Arabalar da, bütün çevreyi gerçek zamanlı yansıtıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Aralık 2014; 7:25:22 > -
quote:
quote:
Bu oyun konsolların tüm gücünü kullanıyor mmu bilmiyorum. Bir sonraki GTA ise neslin sonunda gelecektir tahminimce. Bundan iyi olacaktır ama, çok daha iyi olacağını sanmıyorum.
RSX tüm gücünü anca kullanan oyun ondan 10 kat daha güçlü olan gpu yu 1080p ve grafik cilası ile beraber tamamen kullandığı sanmıyorum.
Onun dışında optimizasyonların gelişmesi konsol donanımına alışılması ile daha da ileriye taşınıyor her şey. (GTA IV ile GTA V farkı)
O yüzden bu GTA 5 grafikleri ne kadar güzel olsada cross gen bir oyun bence.
Gta 6 las venturas ve san fierroyu çevreleyen kırsal alanda geçerse haritasî gta v'de 4-5 kat büyük falan olursa harika olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ziel34
quote:
quote:
O yüzden bu GTA 5 grafikleri ne kadar güzel olsada cross gen bir oyun bence.
Gta 6 las venturas ve san fierroyu çevreleyen kırsal alanda geçerse haritasî gta v'de 4-5 kat büyük falan olursa harika olur
Benim beklentim şu yönde:
Bu haritayı düşün bir tane şehir var ya bu şehirden 3 tane olacak San Andreas gibi.
O zaman harika olur bide karekterlerimizden biri bayan olsa harika olur oyuna farklı bir renk gelir.
-
https://cdn.mediacru.sh/4/46yCBCjPOGEs.webm]https://cdn.mediacru.sh/4/46yCBCjPOGEs.webm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 10 Aralık 2014; 14:22:51 >
-
-
-
Abi sen iki oyunuda oynadın. Sence Project Cars mı daha başarılı yoksa DC mi grafik olarak ?quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
https://cdn.mediacru.sh/4/46yCBCjPOGEs.webm]https://cdn.mediacru.sh/4/46yCBCjPOGEs.webm
SS ler ve videolar kazanan belli diyor ama ben yine de sorayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 10 Aralık 2014; 22:46:05 >
-
Abi muhteşem yaa -
quote:
Abi sen iki oyunuda oynadın. Sence Project Cars mı daha başarılı yoksa DC mi grafik olarak ?
Pcars'da iyi ama driveclub bildiğin gerçek olmuş.O yüzden karşılaştırma gereği bile duymuyorum.Bu videoyu da ben yükledim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
quote:
Abi sen iki oyunuda oynadın. Sence Project Cars mı daha başarılı yoksa DC mi grafik olarak ?
Pcars'da iyi ama driveclub bildiğin gerçek olmuş.O yüzden karşılaştırma gereği bile duymuyorum.Bu videoyu da ben yükledim.
Cidden harika ya Slayer King yine Pese5 de goremezsiniz bunu diye dolanir yine ama yapacak bir sey yok.
-
Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes'un pc videosu da yayınladı .Bakalım konsollardan bi farkı var mı ...
GamingBoltyoutube
Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes Graphics Comparison: PS4 vs. PC In 1080phttp://www.youtube.com/watch?v=LxTfOC8Sjr4
-
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes'un pc videosu da yayınladı .Bakalım konsollardan bi farkı var mı ...
http://www.youtube.com/watch?v=LxTfOC8Sjr4
Bazı yerlerde fark belli oluyor bazen ayirt edemiyorsun. Gerci battlefield 4 ve cikan bir kac oyunda daha konsolların ne oldugu belli oldu az çok. Ram ile performans arttiran forum mühendislerini gondermek gerek konsol yapımcılarına.. Atıp tutuyorlardı teknik terimler havada uçuşuyordu
Neyse GT7 bekledigim sekilde ciksinda konsola gerisi pek umrumda degil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben yokken konu çöle dönmüş Yaklaşık bi 5ay daha yokum.Askerdeyim.Acemiliği bitirdik.Çarşı izninden,Ankara'dan selamlar
-
quote:
Ben yokken konu çöle dönmüşYaklaşık bi 5ay daha yokum.Askerdeyim.Acemiliği bitirdik.Çarşı izninden,Ankara'dan selamlar
Hayırlı tezkereler. Ankara soğuktur ayazı beterdir. Allah sabır versin. Zırhlı birliklerdeysen Allah iki kat sabır versin -
quote:
Ben yokken konu çöle dönmüşYaklaşık bi 5ay daha yokum.Askerdeyim.Acemiliği bitirdik.Çarşı izninden,Ankara'dan selamlar
nereye düştün lan ? hala gta 5 sistem açıklanmadı -
Ankara etimesgut zırhlı birlikler.-17 derecede egıtıme cıkınca bunye dayanmadı zaten.3 tane ıgne yedım yatak ıstırahatı aldım.Bugun de carsı ıznıne cıktım.Heryer komutan dolu.Tümen komutanı arada yemekhaneye ugruyor falan garıp garıp ısler.Bıtse de gıtsek modundayım.Dondugumde ılk ısım Gta 5 oynamak olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X