Şimdi Ara

Yeni nesil iPhone'un arkasında alüminyum ve cam paneller kullanılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar telefon üretiyor, 2000 lira fiyat koyuyor ( Türkiye'de yaşıyorum buranın şartları beni bağlar ) gidip alıyorsunuz, verdiğiniz paranın büyüklüğünden mi yoksa başka birşeyden mi bilinmez kör kütük firmayı savunuyorsunuz. Adamlar parayla reklam şirketi kurup "reklamımı yapın" dese bizim milletimiz kadar reklamını yapamaz. Merak ediyorum Iphone alıp da tam manasında kullanabilen kaç kişi var. Artık Iphone prestij oldu. kullanmasa bile sırf prestijli görünmek için alanlar var ve oturup buna rağmen iphone u savunanlar var.

Iphone çok iyi bir cihaz, ama ne olursa olsun böyle kör kütük savunmak ne demek onu çözemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

Orijinalden alıntı: DH MisafiriApple hakkında burada yapılacak hakaret ve iftiralrdan dolayı şahsım, DH üyeleri ve DH yönetimi adına Applea özürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum.
    sen kimsin de benim adıma özür diliyorsun? o kadar büyüdün mü? kimsenin özür dilediği yok... şu misafir işine son verilmesi gerek. millet üyeliğinden yapmaya yemediği şeyleri misafir ağzından yapıyor...

ooo manyak laff manyak laff :D

• Ekran yine ayni boyutta olursa icine vajina koysalar alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Adamlar telefon üretiyor, 2000 lira fiyat koyuyor ( Türkiye'de yaşıyorum buranın şartları beni bağlar ) gidip alıyorsunuz, verdiğiniz paranın büyüklüğünden mi yoksa başka birşeyden mi bilinmez kör kütük firmayı savunuyorsunuz. Adamlar parayla reklam şirketi kurup "reklamımı yapın" dese bizim milletimiz kadar reklamını yapamaz. Merak ediyorum Iphone alıp da tam manasında kullanabilen kaç kişi var. Artık Iphone prestij oldu. kullanmasa bile sırf prestijli görünmek için alanlar var ve oturup buna rağmen iphone u savunanlar var.

Iphone çok iyi bir cihaz, ama ne olursa olsun böyle kör kütük savunmak ne demek onu çözemiyorum.

Düzeltelim o zaman 2000 lirayı Apple değil vergi+kâr koyuyor.

• Güzel abiler... Özellikle bu haberleri hazırlayanlar ve ciddiye alıp okuyanlar!: Elma bilgi sızdıranları, haber kaynaklarını ve kullanıcı tepkilerini araştırmak için bu haberleri kendisi servis ediyor piyasaya. Sanki çok mühim bir şeymiş gibi "sızdı", "kaçırıldı", "çalındı da satıldı" gibi laflarla sizi kekliyorlar. Keriz yerine koyuluyorsunuz. Çocuk muamelesi görüyorsunuz. Saflığınız gözlerimi yaşartıyor ancak boşa zaman harcıyorsunuz. Dikkat ederseniz başka bir firmanın ürünleri için en azından bu kadar ısrarla göremezsiniz böyle haberleri. Biz de görmese artık ha? Berbat ettiniz forumu! Ben bu foruma kaydolduğumda adam gibi bilgisayar forumuydu burası. Bu haberleri bu REKLAMLARI görmek istemiyoruz artık anlayın bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Adamlar telefon üretiyor, 2000 lira fiyat koyuyor ( Türkiye'de yaşıyorum buranın şartları beni bağlar ) gidip alıyorsunuz, verdiğiniz paranın büyüklüğünden mi yoksa başka birşeyden mi bilinmez kör kütük firmayı savunuyorsunuz. Adamlar parayla reklam şirketi kurup "reklamımı yapın" dese bizim milletimiz kadar reklamını yapamaz. Merak ediyorum Iphone alıp da tam manasında kullanabilen kaç kişi var. Artık Iphone prestij oldu. kullanmasa bile sırf prestijli görünmek için alanlar var ve oturup buna rağmen iphone u savunanlar var.

Düzeltelim o zaman 2000 lirayı Apple değil vergi+kâr koyuyor.

Farkeder mi? vergi veya başka birşey. Sonuç olarak telefona 2000 lira veriyoruz. Ve bir de sanki kendi firmamız gibi sahipleniyoruz. Komik olan bu.

• Her yeni iPhone çıkmadan önce bi millet gaza geliyor yok arkası cam olur önü titanyum olur, sonra Apple kaktırıveriyor aynı kasayı herkese...

• 3g 3gs ve 4 kullanıyorum..Eşimdede galaxy var..Sonucta altı ustu telefon hepsı..Isteyen apple alır ısteyen samsung ısteyen nokıa ısteyen alcatel..Bellı bır yasa geldıkten sonra ne komık seyler ıcın tartıstıgınızı göreceksınız..kredı kartı ekstresını odeyemez ıken o savundugunuz fırmalar mılyar dolarcıklarla oynuyor..Tuketım bır cılgınlıktır ve bakıyorumda esiri olan pek çok ınsan var..Boşverın apple androıd veya baskasını..Hayatın tadını cıkarın..1 yıl sonra baska modeller cıkacak elınızdekı eskıyecek ve bu kısır döngu hep devam edecek...

• Yeter artık bıktık bu dedikodulardan da haberlerden de kardeşim napıyorlarsa yapsınlar isterlerse kağıttan yapsınlar arkasını...
  • abi bu misafir üyeler niye var ya sırf baltalamak amaçlı oradan yazıyorlar

• off off çıksada alsak artık, gece rüyalarıma giriyor. arka panelindeki camı yan kesitindeki aluminyumu okşuyorum rüyalarımda... ekranın büyütülmesi de ayrı bir orgazm yaşatacak kullanıcılarına. şu an da bu haberi okurken 4s'imin arkasındaki elma logosunu camsille siliyordum tam da...

• iphone bitti artık eskiden bitecek derdim ama şimdi gerçekten gönül rahatlığı ile bitti diyebiliyorum.Hiç bir avantajı kalmadı.Dezavantajlarıda fazlasıyla artarak devam ediyior...

Ayrıca merak ediyorum donnaımhaber artık espirisi kalmamış tek bir cihaza neden bu kadar haber yapıyor. ben bu cihazın prototip kasasından kullandığı materyallere kadar geri dönüşümüne kadar haber başlıklarını görmek zorundamıyım.Aklı başında biri artık iphone daha iyi diye iphone almaz.Fanları gider alır bu saatten sonra.Ayrıca daha sözlerinizi tutamıyorsunuz nokia 808 incelemesine ne oldu?Doğru ya ingilizce siri çok daha önemliydi bizim için yada ios6da öyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Apple hakkında burada yapılacak hakaret ve iftiralrdan dolayı şahsım, DH üyeleri ve DH yönetimi adına Applea özürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum.

MİSAFİR BÖYLE OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

iphone bitti artık eskiden bitecek derdim ama şimdi gerçekten gönül rahatlığı ile bitti diyebiliyorum.Hiç bir avantajı kalmadı.Dezavantajlarıda fazlasıyla artarak devam ediyior...

Ayrıca merak ediyorum donnaımhaber artık espirisi kalmamış tek bir cihaza neden bu kadar haber yapıyor. ben bu cihazın prototip kasasından kullandığı materyallere kadar geri dönüşümüne kadar haber başlıklarını görmek zorundamıyım.Aklı başında biri artık iphone daha iyi diye iphone almaz.Fanları gider alır bu saatten sonra.Ayrıca daha sözlerinizi tutamıyorsunuz nokia 808 incelemesine ne oldu?Doğru ya ingilizce siri çok daha önemliydi bizim için yada ios6da öyle...

Apple fanboyu değilim ama avatarını görünce küfredesim geldi sana

• Bu arada Misafirler döktürmeye devam yine... İmreniyorum cidden o yorumlar nerenizden çıkıyorsa artık...
  • "Vash The Stampede" arkadaşımızın adına forumdan özür diliyorum hakaret ettiği için.

• ya telefonun bu olmadıgını bu haberlerın faux news oldugunu bılıyoruz neden yayınlıyorsunuz anlam veremıyorm

• Yazdigim yoruma eksi basanlarda 2000 ve sonrasi dogumlular galiba...

• uzatacaklar mı
  • iPhone 5 mi alsam 6 yı mı beklesem ? neyse ben 7 alayım seneye de kullanırım....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.