Adamlar telefon üretiyor, 2000 lira fiyat koyuyor ( Türkiye'de yaşıyorum buranın şartları beni bağlar ) gidip alıyorsunuz, verdiğiniz paranın büyüklüğünden mi yoksa başka birşeyden mi bilinmez kör kütük firmayı savunuyorsunuz. Adamlar parayla reklam şirketi kurup "reklamımı yapın" dese bizim milletimiz kadar reklamını yapamaz. Merak ediyorum Iphone alıp da tam manasında kullanabilen kaç kişi var. Artık Iphone prestij oldu. kullanmasa bile sırf prestijli görünmek için alanlar var ve oturup buna rağmen iphone u savunanlar var.
Iphone çok iyi bir cihaz, ama ne olursa olsun böyle kör kütük savunmak ne demek onu çözemiyorum.
adam haklı
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartmann
ıphone bırakın . en iyi telefon SAMSUNG GLAXY S3... daha ıpphane diyenlere şaşırıyorum yeni nesil telefonlara bakın artık .flash pleyer bile yok ıphanede :)
iphone da flash player yok evet htlm 5(ismi yanlışda olabilir) var ama STEVE JOBS un söylediği gibi artık flash player kalkacak yani adamlar yavaş yavaş flash playerı kaldırıyorlar sende tutup flash player diyorsun bu arada iphone çoğu android telefonuna bin basar samsung galaxy s3 e biraz zor basar ama iphone 5 çıkınca galaxy s3 ü geride bırakacğına eminim bu arada o övdüğün samsung galaxy s3 varya Apple olmasa çıkmazdı çünkü iphone çıkarttılar ardından iphone a benzer dokunmatik telefonlar çıkmaya başladı(samsung,sony,lg...)apple 3 yıl önce ultrabook(macbook air) samsung,casper... gibi firmalar daha yeni çıkartmaya başlıyorlar ipad çıkrttılar sonra sony,samsung.... gibi firmalar tablet üretmeye başladılar hatta çinliler bile tablet üretmeye başladı bu yüzden apple a duva edin siz
Bi'çıksa da rahatlasak.
quote:
Orijinalden alıntı: Vash The Stampede
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Apple hakkında burada yapılacak hakaret ve iftiralrdan dolayı şahsım, DH üyeleri ve DH yönetimi adına Apple'a özürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum.
sen kimsin de benim adıma özür diliyorsun? o kadar büyüdün mü? kimsenin özür dilediği yok... şu misafir işine son verilmesi gerek. millet üyeliğinden yapmaya yemediği şeyleri misafir ağzından yapıyor...
Neden bu kadar dertlendin ki? Burasi demokratik bir ortam
CcC DH Misafir Uyelik CcC
apple fanları basmış burayı
Bune arkadaş vidasına kadar yazcaksınız artık yeter ya.. resmen reklam yapıyorsunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme