Şimdi Ara

Yeni Nesil ipod - 2013 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her yil oldugu gibi, bugun yeni nesil iphone`lar tanitildi.. Suana kadar yeni nesil ipodlar iphone ile tanitildi.. Noldu bu yıl ben bisey anlamadim, bu yila ait yeni ipodlar yokmu veya baska bir tarihtemi tanitilacak?.. Bilginiz varsa paylasirsaniz tesekkur ederim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence iphone 6 çıktığında yeni ipod çıkıcak çünkü genelde öyle oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

Bence iphone 6 çıktığında yeni ipod çıkıcak çünkü genelde öyle oluyo

Hey yil yeni modeller veya bisey eklenerek cikiyordu hatirladigim kadariyla.. Bu yil 128 gb`lik ipod touch cikabilirdi en azindan ??

• Bir şey ekliyorlar herzamanda yeni ipod çıkarmıyorlar mesela iphone 5 S çıktığında piyasada sadece ipod touch 5 olcak yenisi çıkmaz 128 gb olurmu bilmiyorum apple öyle bir açıklama yapmışmıydı hatırlamıyorum
  • Ben böyle bir başlık açacaktım, önce davranmışsın Apple önceliği telefona verince karizmayı çizdirdi bana göre.

Neyse, yeni touch ve nanoda donanımsal yenilik yok gibi. 128gb zaten yok. Touch'a ios7 yazılımı geliyor. Nanoyla ilgilenmediğim için ne değişti, bilmiyorum. Bildiğim şey, classic artık bitti. Tükenmeden kapıcam bir tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

Ben böyle bir başlık açacaktım, önce davranmışsın Apple önceliği telefona verince karizmayı çizdirdi bana göre.

Neyse, yeni touch ve nanoda donanımsal yenilik yok gibi. 128gb zaten yok. Touch'a ios7 yazılımı geliyor. Nanoyla ilgilenmediğim için ne değişti, bilmiyorum. Bildiğim şey, classic artık bitti. Tükenmeden kapıcam bir tane...

Saglik olsun hocam, burdan devam edebiliriz isterseniz

Vede zannetmiyorum apple`da olanlarin Steve kadar muzik duskunu olabileceklerini.. Ben uzun suredir yabanci forumlarda 128 gb lik versiyonlarin bu yilda cikabilicegini okudum.. Hatta buna kesin gozuyle bakiliyordu ama malesef uvey evlat muamelesi gordu ipodlar bu yil.. . Baktilar telefon vs iyi gidiyor, ipod soyle dursun demislerdir heralde..

Iki yil once zaten anlasilmistim apple`nin ipod classic`i oldurdugunu, suanda olanlar stoktakiler hala.. Aslinda bende isterim ipod classic alamayi.. Arsviniz alac bildigim kadariyla suan icin en iyi secim bu olur .. Migrosta 599 TL ye gormustum.. Yurt dısndan getirtme sansiniz varsa (forumda getirenler var) daha uygun fiyatada bulabilirsiniz ... Vede 160 gb lik ipodlarin biri kalin (6.gen) digeri daha ince sanirim. Suanda en son olan 7. Nesil ipod classic ti yanlis hatirlamiyorsam.. Benim merak etttgim acaba atiyorum 120 gb lik muzik arsivi yuklersek kasma/donma vs seyler olur mu ?

• Apple Steve'in ölümünden sonra, müzik ve eğlenceden iletişime kaydı. iPodlarda dikkate değer bir değişme yok. Daha önceki mp3 çalarım da klasikti. Forumdaki bir arkadaş vasıtasıyla ABD'den getirticem. Türkiye'de satılanlarda en az % 10 ses kısıtlaması var. Ama açılacak olan apple storeda bu kısıtlama olur mu bilmiyorum.

7. nesil daha ince olan son model. 6. nesilin zaten sıfırı yok, sesi de 7 gibi değil. Klasikte haliyle flash mp3 çalarlar gibi serilik olmuyor, menü değişiminde harddiskin vuuu! diye çalıştığını hissedersin. Kendi kulaklıkları vasat, iyi de bir kulaklık takviyesi tamamdır.

Aslında daha iyi bir ses için Fiio X3 düşünüyordum ama yazılım, kullanım, kapasite, şarj süresi beni klasiğe itti. Klasik bana göre Steve'in hatırası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Apple İpad 6. Nesil
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam artik zannetmiyorum ses kisitlamasinin oldugunu, o eskiden diye biliyorum.. Tabiki Amerika gibi bir yerden getirtmek daha mantikli.. Evet şu store bir acilsaydi artik en azindan online store acsalardi oda yeterdi. Gerci fiyat konussunda cok tartisiliyor ama ben aksesuar acisindan umitliyim.

Daha once cıkmıs Beatles , U2 imzalı ipod classic`ler Steve`nin fikri oldugunu dusunuyorum.. Suana kadar ipod touch 2 ve shuffle deneyimim oldu. 3. Nesil nanoyu uzun bir sure dinleme sansim oldu.. Ve bir arkadasimda ipod classic 80 vardi nedense sesini begenmemistim, beraberinde gelen kulaklilar vardi.. Tabiki biliyodum kulakliklar kotu diye.. Onun haricinden Classicte pek fikrim yok..

• 2009 ürünü olduğu için o dönemin ürünlerinde kısıtlama var ne yazık ki...
  • quote:

2009 ürünü olduğu için o dönemin ürünlerinde kısıtlama var ne yazık ki...

Simdi anladim hocam, bu konumda en iyisi Amerika`dan getirtmek!

• Benim bildiğim iPod Touch'lar 2 senede bir çıkıyor, endişelenmenize gerek yok
  • Steve Jobs iyi ki plastik iPhone'u görmedi, Link:

Steve Jobs iyi ki plastik iPhone'u görmedi
  • quote:

Steve Jobs iyi ki plastik iPhone'u görmedi, Link:

Steve Jobs iyi ki plastik iPhone'u görmedi

Plastik iphone derken ?
  • iPod'lar iPhone gibi senede iki kere yenilenmiyor. Büyük ihtimalle Aralık-Ocak gibi iPhone 6 tanıtılırken çıkarırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.