Şimdi Ara

Yeni nesil iPod Touch, telefon özelliği olmayan iPhone 4 değil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
68.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkdaslar ben ıpod touch 4g almayı düsünüorm ama takıldığım bı nokta var... acaba ıpod touch 4g facebook daki videolarda dahil olmak uzere herhangi bir sıtedeki videoyı acıyormu ?.. yorumlarınız için tesekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    merhaba arkdaslar ben ıpod touch 4g almayı düsünüorm ama takıldığım bı nokta var... acaba ıpod touch 4g facebook daki videolarda dahil olmak uzere herhangi bir sıtedeki videoyı acıyormu ?.. yorumlarınız için tesekkürler ..

Facebooktaki videolarin tumunu acar
  • Ben ipod touch 4 kullanıyorum ve gayet memnunum. iphone 4 lerle karsılastırdıgımda gözle görülür bi farka rastlamadım. haber biraz yanlış gibi geldi bana. ayrıca linki verdigim sayfada step 4 de ipod touch un 7magepixel iphone 4 ün ise 5megapixel kamerası oldugunu söylüyor. eger bu sitede yazılanlar doğru ise kamera farkında böyle bişey olması imkansız. http://www.ifixit.com/Teardown/iPod-Touch-4th-Generation-Teardown/3562/1#s17091
  • quote:

Orijinalden alıntı: boollean
    Ben ipod touch 4 kullanıyorum ve gayet memnunum. iphone 4 lerle karsılastırdıgımda gözle görülür bi farka rastlamadım. haber biraz yanlış gibi geldi bana. ayrıca linki verdigim sayfada step 4 de ipod touch un 7magepixel iphone 4 ün ise 5megapixel kamerası oldugunu söylüyor. eger bu sitede yazılanlar doğru ise kamera farkında böyle bişey olması imkansız. http://www.ifixit.com/Teardown/iPod-Touch-4th-Generation-Teardown/3562/1#s17091

0.7 mp olması lazım .

• quote:

Ben ipod touch 4 kullanıyorum ve gayet memnunum. iphone 4 lerle karsılastırdıgımda gözle görülür bi farka rastlamadım. haber biraz yanlış gibi geldi bana. ayrıca linki verdigim sayfada step 4 de ipod touch un 7magepixel iphone 4 ün ise 5megapixel kamerası oldugunu söylüyor. eger bu sitede yazılanlar doğru ise kamera farkında böyle bişey olması imkansız.http://www.ifixit.com/Teardown/iPod-Touch-4th-Generation-Teardown/3562/1#s17091

nokta .7

yani 0.7

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Ben ipod touch 4 kullanıyorum ve gayet memnunum. iphone 4 lerle karsılastırdıgımda gözle görülür bi farka rastlamadım. haber biraz yanlış gibi geldi bana. ayrıca linki verdigim sayfada step 4 de ipod touch un 7magepixel iphone 4 ün ise 5megapixel kamerası oldugunu söylüyor. eger bu sitede yazılanlar doğru ise kamera farkında böyle bişey olması imkansız.http://www.ifixit.com/Teardown/iPod-Touch-4th-Generation-Teardown/3562/1#s17091

nokta .7

yani 0.7

1 bile değil yani

• telefon olarak kullanma ve fotograf kalitesi dısında baska bir fark var mı?

islemcileri vs'si değişik midir.? yani bunlar hariç hersey ipod touch ta yapılabilir mi.

ben sadece internete girmek icin iphone alacaktım ama yukarıdaki farklar dısında bir fark yoksa bu daha iyi benim icin sanırım.

birde sim kart takılıyor mu ? yani 3g ile internete baglanabiliyormuyuz sadece wifi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hceb

telefon olarak kullanma ve fotograf kalitesi dısında baska bir fark var mı?

islemcileri vs'si değişik midir.? yani bunlar hariç hersey ipod touch ta yapılabilir mi.

ben sadece internete girmek icin iphone alacaktım ama yukarıdaki farklar dısında bir fark yoksa bu daha iyi benim icin sanırım.

birde sim kart takılıyor mu ? yani 3g ile internete baglanabiliyormuyuz sadece wifi mi?

Dediklerinizin haricinde titreşim ve GPS farkı var sadece.

Sadece wi-fi ile bağlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: hceb

telefon olarak kullanma ve fotograf kalitesi dısında baska bir fark var mı?

Dediklerinizin haricinde titreşim ve GPS farkı var sadece.

Sadece wi-fi ile bağlanabilirsiniz.

diğerleride önemli değil ama 3g ile değil sadece wiifi ile baglanmak kötü olmus.i phone arayacağım artık.tesekkur ederim.

• Merhaba ben i pod touch almak istiyordum internetten de baya arastirdim Fakat kamera kalitesinin kac megapiksel oldugunu bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi?
  • quote:

Merhaba ben i pod touch almak istiyordum internetten de baya arastirdim Fakat kamera kalitesinin kac megapiksel oldugunu bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi?

Nasıl araştırdınız anlamadım. Birkaç mesaj yukarıda, arkadaşlar 0,7 mp olduğunu yazdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LodosFelonica

quote:

Merhaba ben i pod touch almak istiyordum internetten de baya arastirdim Fakat kamera kalitesinin kac megapiksel oldugunu bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi?

Nasıl araştırdınız anlamadım. Birkaç mesaj yukarıda, arkadaşlar 0,7 mp olduğunu yazdılar.

+100
  • Bencede 4 kat fiyatına bu kadar fark olsun.
  • yahu ne kadar anlamsız 0.7 mp ama 720P Hd video çekiyor. yapmayın arkadaşlar. 0.7 falan donanımsal olarak böyle bir imkan varmı sizce
  • arkadaşlar türkiyedeki ipod 4 nesillerin fiyatları nedir acaba. almayı düşünüyorum da :D
  • quote:

arkadaşlar türkiyedeki ipod 4 nesillerin fiyatları nedir acaba. almayı düşünüyorum da :D

500 550 civarı sen nerden alacaksın ona göre fiyat söyleyeyim mesela ben 3 ay önce teknosadan 600 e aldım şimdi 560 a düşmüş orda yada yurtdışı girişli alırsın 1 yıl garantili derler ama türkiyedeki distürbitör servise almaz yurtdışı girişli olduğu için yurtdışındaki apple servisine göndereceksin
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır ıpod touch 4.nesil kıullanıyorum resim de ki bulanıklık arka plan resmi nedeniyle oluşmuş ekranının bir farkı yok
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır ıpod touch 4.nesil kıullanıyorum resim de ki bulanıklık arka plan resmi nedeniyle oluşmuş ekranının bir farkı yok

iPhone 4'de IPS Panel olduğu için normal.
    Normal bir şekilde bakıldığında çok fark oluşturmaz
    Zaten iPod Touch 5G Çıkarsa Apple bunu unutmayacaktır eminim
  • ipod touch zaten iphona bir alışım basamağı gibi bakılıyor fakat iphondaki görebileceğiniz bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Hem fiyat olarakta çok iyi :)
  • Başlıkta Touch 4'ün i4'e göre eksileri yazılmış ama artılarını da yazalım isterseniz:

1- iPod Touch 4 daha ince (aşırı derecede)

2- Wi-fi bağlantısı daha hızlı gerçekleşiyor (Wi-fi'yı aktif ettiğiniz an 1 saniye bile sürmüyor diyebilirim)

3- Çoğu uygulama daha hızlı açılıyor.

4- Web sayfası açma hızı iki kata varan derecede daha hızlı.

5- Ve belki de en büyük artı: Arada 1000 lirayı geçkin fiyat farkı var!

Multimedya için kullanacağım bir cihaza + olarak telefon da ekleterek yavaşlatmayı istemediğim için ve bir telefona 1500-2000 lira arası para vermek istemediğim için iPod touch 4'ü tercih ettim. Sadece iki gün oldu bu cihazı kullanmaya başlayalı.

Sonuç: Aşık oldum! 0
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.