Şimdi Ara

Yeni nesil kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba hepinize. Benim aklımda gtx 2060 ti almak var fakat aklımda çok fazla soru işareti var. Bunlardan biri fiyat konusu.Şuan elimde 1200 tl var alabilir miyim?Diğeri gtx 1070 gücünde olabilir mi? Ne zaman çıkar? Ayrıca amd almayı düşünmüyorum çünkü forumdan okuduğum kadarıyla bir çok internet kafesi olan arkadaş sıkıntılar yaşamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vega sağlam gelirse 2060ti 1070 performansında olur hatta geçebilir şahsi fikrim. Ama ne zaman çıkacağı belli değil.
  • biz niye yaşamıyoruz. ben kaç aydır amd ekran kartı kullanıyorum bir defa bile sıkıntı çıkmadı.
    ha internetten saçma sapan sitelere girip illegal yollardan oyun indirenler bilgisayarı virüs yuvası yapıyor. sonra bilgisayar sorun çıkartmaya başlıyor. sonra suçlu ekran kartı,suçlu işlemci oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

biz niye yaşamıyoruz. ben kaç aydır amd ekran kartı kullanıyorum bir defa bile sıkıntı çıkmadı.
    ha internetten saçma sapan sitelere girip illegal yollardan oyun indirenler bilgisayarı virüs yuvası yapıyor. sonra bilgisayar sorun çıkartmaya başlıyor. sonra suçlu ekran kartı,suçlu işlemci oluyor.

Harbiden bu insanlar AMD sorunlu diyenler neye dayanıyor?

Sırayla :

X550
    HD 4350
    HD 5770
    R7 250
    R9 380
    RX 470
    RX 480

kullandım. Bir tanesiyle bile sorun yaşamadım.
  • Nvidia gtx 200 serisi çıktıktan sonra leş amd'yi bıraktım. Benimde amd ekran kartlarım hiç bozulmadı, ama performans olarak nvidia çok daha iyi oldu her zaman...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.