Şimdi Ara

Yeni Nesil Kazanç Sistemi Sizde Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİGİTAL GENERATİON YENİ NESİL KAZANÇ SİSTEMİ

Nedir bu digital generation ?

Digital generation şirketi Ana merkezi Portekizde olan Amerika ve İngilterede Ofisleri bulunan coin üreten online madencilik yapan köklü bir şirketir. Hisseleri Amerikan borsalarında işlem görmektedir.

Nasıl Kazanırım ?

Öncelikle sisteme üye olmanız gerekmektedir .Üye olduktan sonra bilgisayarınıza bir yazılım kurulumu yapmanız gerekiyor ve sistem size thread adı verilen bloklardan bir tane hediye etmektedir ve bu size 30 gün boyunca günde 1$ dolar kazandıracaktır.

Kazanç Tablosu

[U][B]En önemli dikkat edilmesi gereken husus ise bilgisayarınızın 7X24 açık olması gerekmektedir herhangi bir elektirik kesintisinde o günkü kazancınız yanar.
    [/B][/U]

Nasıl daha fazla kazanırım ?

Daha fazla kazanmanızı içi thread adı verdiğimiz bloklardan satın almanız gerekmektedir. Bir thread 50$ dolardır .Günlük 1,044$ dolar kazandırır ve kazandırma süresi 365 gündür. Yani 12 ayda 365$ dolar kazandırır .Her thread kendini 50 günde amorti eder geri kalan günler size kar olarak geri döner.

Ödeme Kanıtları

Kurulan Yazılımın bilgisayara performansını yada güvenlikle ilgili bir sıkıntı oluşturur mu?

Kesinlikle hayır bilgisayarınızın CPU’sunu sadece bir kısmını kullanır programın çalıştığını bile fark etmesiniz.

VPS sunucu kiralasam olur mu?

Bu konu çok net değil daha önce VPS kullanan bazı kişilerin hesaplarının bloklandığını okudum yabancı forumlarda.Şuan kullanan var ama ben tavsiye etmiyorum.

Ödemeler nasıl yapılmakta ?

Ödeme almak için Paxum,Payza,Egopay gibi online ödeme sistemlerinde cüzdan oluşturmanız gerekmektedir ödeme talebi yaptığınız anda sistem ödeme yapmaktadır.

Türkiyeden paramı nasıl çekerim?

Türkiyeden para çekmek için bir çok alternatif vardır şuan en avantajlısı paxum kartı edinmektir.Paxum kartı sahibi üyeler TEB bankasından dolar olarak 2$ dolar kesinti ile para çekebilirler.

Ben kendim şuana kadar toplam 850$ dolar yatırım yaptım ve günlük şuan 13 $ kazanıyorum. Bu sistem daha ne kadar kazandırır açıkçası bilmiyorum bir risk aldım şuan verdiğim parayı nerdense çıkardım bundan sonrası kar olacak saçma sapan hyip yada pts siteleri gibi değil şirket şuan için güven vermektedir.Yatırım fikri olan arkadaşlara dilim döndüğünce yardımcı olurum refimden üye olan yada olmayan herkese kapım açık.

Refli Link:Tıkla
    Refsiz Link: Tıkla

SKYPE Adresim:zekirdek55@hotmail.com

Saygılarımla…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekirdek55 -- 28 Ocak 2014; 13:29:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.