Şimdi Ara

Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsterseler ps5 çıkarsınlar grafik hiç umrumda değil gow un yeni oyunu duyuruldu mafia 3 geliyor pes17 çok güzel olmuş iptal olmazsa outlast 2 ve yeni ac oyunu da gelirse benim için yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

İsterseler ps5 çıkarsınlar grafik hiç umrumda değil gow un yeni oyunu duyuruldu mafia 3 geliyor pes17 çok güzel olmuş iptal olmazsa outlast 2 ve yeni ac oyunu da gelirse benim için yeterli olur

Geçenlerde bende ps 4 pro konusuna bakayım dedim yav adamlar tv markasını bile dusunur olmuş öğrenci adamız ps 4 bitti mutlaka pro almamız lazım gibi bi hisse kapıldım herkes nasıl bi anda beklentisini bu kadar yükseltiyor anlamış değilim

• O oyunu ikinci el 90 tlye aylar sonra aldığında aynı oyun steamde 30-40 tlye satılıyor. Oyun fiyatları konusunda pc ile yarışamaz konsollar

• Artik yeni nesil eski nesil olayi kalmadi.Firmalar Daha fazla oyun satmak icin Konsollari ortak yapma karari aldi.Zaten cihaz satislari kar getirmiyor.ps4 te olsa pro da olsa zararina satiliyor.Bir oyun yapinca ne kadar kopya satarsa gercek kâr ordan geliyor.Fakat o oyun ne kadar cihaza hitap ederse o kadar kazanci artiyor.Ps5 bile ciksa ayni bluray hem ps4 te hem proda hemde ps5 te calisacak.Bu su demek nesil degisikligi artik olmayacak.Firma bir bluray oyun cikarttiginda yaklasik 150 milyon cihaza hitap edecek..X86 mimarisine gecisin sebebi buydu.Bir oyun yapildiginda hem ps3 ayri yap hem ps4 e ayri yap cok fazla zaman aliyordu suan bunun onune gecme niyetindeler..Oyun yapim fiyatlari arttigi icin firmalari buna itti..Ben konsollari begendim hem alt yapi hemde kalite acisindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 12 Eylül 2016; 11:30:45 >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    oyle diyorsunuz ama kuzenim god of war 3 aldiginda 100 tl idi. suan 2. eli 40 tl ye bile var.
    last of us . watch dogs . the order bunlarda hep 40 50 civari.
    bi sure sonra ps fiyatlarida dusuyor

steamda da %50 indirim varken fena olmuyor ama oyun konusunda ps yi tercih ederim.

• KaanTam35 kullanıcısına yanıt
    ps4 te yeni cikan oyunu direk almak sadece youtuberlerin isi.

normal oyunculara tavsiyem 1-2 ay sabretse 2. elini sifir fiyatinin yarisindan daha azina mal edebilir

sizin arkadasta saglam kazik yemis 2. elden gta 5i 90 dan bulurdunuz

• Dostum tamam da bu oyunlar çıkalı bayağı oldu, steamde çıksa şu ana kadar 10-20 tl arasına satılırdı indirimlerde bu oyunlar.

Biz ise maalesef psnde orantısız derecede yüksek para ödüyoruz sıfır oyuna

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Bunun yanın da çok rağbet gören, popüler isimler, oyunlar genelde psn'de uzun zaman ucuzlamıyor. Mesela Until Dawn hala digital olarak deli pahalı tam tersi Little big planet 3 kötü bir oyun olmasına rağmen daha iyi bir yapım olan Tearaway Unfolded'tan çok daha pahalı.

Psn'de başka karşılaştığım birşey daha, yurtdışında yaşıyorum Rayman Legends digital olarak çok pahalı ama gidip teknoloji mazasından yarı fiyatına kutulu sürümünü alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Eylül 2016; 16:49:18 >
  • Fiyatlara yorum yaparken konuyu açtığım tarihi göz önünde bulundurarak yorum yapalım. Ben bu yazıyı yazdığımda wıtcher 3 pc de 90, konsolda 180 liraydı. Kutulusu da 140 lira civarı, spottan.

• quote:

Orijinalden alıntı: games087

hala konsolda oyun fiyatlari pahali diyenler var onlara guluyorum

konuyu acan eleman witcher 3 pc de 90 tl demis. e 90 tl ye 2. el ps4 icin ayni fiyata bulup kutulu olarak alip oynarsin gene 90 tl den satarsin
    uncharted 4 u bile 100 tl ye bulmak cok kolay

mesela kuzenim 100 tl ye god of war 3 aldi. 20 tl verip witcher 3 ile takasladi. sonra da 90 tl den satti. noldu simdi 20 tl ye 2 oyunu da oynamis oldu.

ps4 de oyun isi pc ye gore daha karli. pc = olu yatirim

ama ps4 de 10 20 tl farkla takas et tertemiz oynamadigin oyun kalmasin

pc fanboylarinin artik ps4 oyunlari 200 tl alinir mi yea. muhabbeti bitsin artik

Yav oyun işi nerde PS4'de daha karlı? Tutturmuşsunuz kardeşliktir, takasdır, 2. el dir gidiyor. Siz 2. el oyunları 0 oyunlarla bir mi tutuyorsunuz? Adamın yaşadığı yerde PS4 kullanan yada oyun satan biryer yoksa ne yapacak? Kargoyla takas falan demeyin hiç güvenilir değil. Oyun almak için bu kadar zahmete değmez.

• Kendomen kullanıcısına yanıt
    kardeslik gram umrumda degil ben kutulu ttercih ederim. eger turkiye gibi bi yerde yasiyosan sifir ikinci el takintin olmicak. koyde yasiyosan ps4 alma zaten letgo ya gir orda bile rahat buluyosun oyunlari. sehirdisi icin uygun fiyata bulursan get ile alirsin ptt kargo sagolsun 5 tl kusur bisey tutar

• PS3'ü 2013 yılında almış birinin böyle bir konu açmaya hakkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.