Şimdi Ara

Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
9.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_clk

Kafayı hükümetle bozmuş gerçekleri göremeyen insan, hükümet değişse vergiler mi değişecek, beğenmediğin memurlar mı değişecek, çapsızlık yapıp çamura yatmayın. döviz çıkışını engellemek için yapılmış vergiler boş boş sözlerle eleştirmeyin. muhalefetin beyni mi var ülkenin iç dış gündeminden dair icraatına dair bir sözümü var ki? alternatif varmışta insanlar seçmiyormuş gibi düşünüyorsun, fırıldak cümlesi ayrı bir boyuta geçiriyor bu cevabı.

Memleketin ilerlemesi için insan yetiştirmek lazım boşa muhalefet etmeyip önce kendisi için çalışacak sonra kafasını çalıştırıp olabilecek en iyi yoneticileri seçmeye çalışacak. ya bi gidin tükenmediniz bitmediniz ya

Allah bilir akp sayesinde bir yerlere gelmiş hak etmediği paraları alan birisin, o yüzden böyle çıldırmış gibi milletle saldırıp akpyi savunuyorsun, bu verginin savunulacak hicbir yanı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakma bildirim gelmemişti yazamadım. Yani ben rampage ps4 kollarının ne kadar kaliteli ve gerçeğiyle birebir olduğunu biliyorum ama herkese bunu anlatamazsın be hocam. O ilanı gören adamın vereceği tepkiyi vererek düzgün kol yok dedim. Biraz şansa kalmış maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.