< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı (10. sayfa)
-
-
kalıcı hale gelsin
-
Ehonomi çoh eyi yeğenim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bazı insanlar var burda vergileri savunuyor , yok Doğu Akdeniz’de herkese kafa tutuyormuşuz vs vs , adama demezler mi senin sarayının günlük harcaması ne kadar , üstüne gidip Van gölüne bir adet daha milyar dolar harcayarak yapıyorsun, yandaşlara cengizlere aktardığın paraların haddi hesabı yok , senden benden farkı olmayan valilerin bindiği arabaların yıllık kiraları 300 bin TL/dolar değişiyor / doğalgaz bulduk diyip doğal gaza %30 yapıyorsun,TRT de sıradan bir spor spikerine aylık 400 bin TL maaş veriyorsun, Demet Akalın’a Ajda Pekkana Online konser için yardım paralarıyla milyonlar veriyorsun , yeter valla billa yeter susmuyoruz artık!
Ya bu vergilerin ayarı yokmu bunu biraz kısın ya
-
Diğer ülkeler Türk ihraç mallarına benzer oranda vergiler koymaya başlarsa ancak o zaman kalkar Bizim saçma vergiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abd'deki orta halli bir ailenin yaşantısına bak birde kendine bak. Memnunmuş . bir yerden vardır avantan.
Başımıza ne geldiyse bu şükürcüler yüzünden geldi.... Adam soğan ekmeğe şükrediyor, neden et yiyemiyorum diye düşünemiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KARTALIZMAAbd'deki orta halli bir ailenin yaşantısına bak birde kendine bak. Memnunmuş . bir yerden vardır avantan.
Başımıza ne geldiyse bu şükürcüler yüzünden geldi.... Adam soğan ekmeğe şükrediyor, neden et yiyemiyorum diye düşünemiyor.
Biz ABD nin kölesiyiz, bunu kabul edeceksin, sonra köleliğe isyan edeceksin. ben köle olduğumuza memnun değilim ama köleliğe karşı yapılan her adımdan memnunum. Bu millet aç yaşamaya razı gelir ama boyunduruk altında yaşama razı gelmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: CleanCodersBiz ABD nin kölesiyiz, bunu kabul edeceksin, sonra köleliğe isyan edeceksin. ben köle olduğumuza memnun değilim ama köleliğe karşı yapılan her adımdan memnunum. Bu millet aç yaşamaya razı gelir ama boyunduruk altında yaşama razı gelmez
Alıntıları GösterYani sen hükumetin abd karşıtı olduğunu söylüyorsun öyle mi , ondan şuanki hükumetten memnunsun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: KARTALIZMAYani sen hükumetin abd karşıtı olduğunu söylüyorsun öyle mi , ondan şuanki hükumetten memnunsun ?
Alıntıları GösterHayır, ek vergiler köleliğe razı olanları bir nebze durdurduğu için ek vergilerden memnunum
-
Kafayı hükümetle bozmuş gerçekleri göremeyen insan, hükümet değişse vergiler mi değişecek, beğenmediğin memurlar mı değişecek, çapsızlık yapıp çamura yatmayın. döviz çıkışını engellemek için yapılmış vergiler boş boş sözlerle eleştirmeyin. muhalefetin beyni mi var ülkenin iç dış gündeminden dair icraatına dair bir sözümü var ki? alternatif varmışta insanlar seçmiyormuş gibi düşünüyorsun, fırıldak cümlesi ayrı bir boyuta geçiriyor bu cevabı.
Memleketin ilerlemesi için insan yetiştirmek lazım boşa muhalefet etmeyip önce kendisi için çalışacak sonra kafasını çalıştırıp olabilecek en iyi yoneticileri seçmeye çalışacak. ya bi gidin tükenmediniz bitmediniz ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: sickbrain
Sen kimsin bizim vatan millet sevgimizi sorguluyorsun lan !Sen kimsin ki memleketini yerin dibine sokuyorsun düşüncesiz herif, düşünceli olsan edebinle yazar teknoloji forumunda yardırmazsın çemkirmezdin. memleketi vergi verince yeren sen gibiler oldukça çok sıkıntı çekeriz. birebir konuşamayacağın şeyleri buradan yazma insanca yaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogzkrsCasusluk iddiasıyla suçlanan iki firmanın yasaklanması ile vatandaşın sırtına bindirilen ek vergiyi karşılaştıracak kadar ÖKÜZSÜN..
ya bi gidin ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teramycin
Ulan tembellikle ne alakaso var konsol 5 asgari ucret olur mu . Yemin ederim sokakta görsem böyle desen seni dove dove hastanelik ederimSuç olmasa neler olurdu neler burdan atıp tutmak kolay. forumdasın aklını başına devşir karşındakiyle edebinle yazış. ne biliyosun ki mevzu hk. ancak hakaret edersin sende yürek olsa böyle sosyal medya kasabı gibi yazmazdın.
işte senin gibiler yüzünden forumda yazmak istemiyorum ama insanı da çıldırtacak kadar düşüncesiz mantıksızsınız be. açmaz bi durum.
-
Evet çok güzel insan yetiştirmişsiniz.
Ben memleketi yerin dibine sokmuyorum. Memleket zaten yerin dibinde . Ve memleketin bu halde olmasının sebebi ben değilim sizsiniz ve oy verdiğiniz hükümet. Gerçeklerle yüzleşin artık takım gibi parti tutuyorsunuz. Ekonomiyi biz mi bu hale getirdik. Vergi gelecek dediler geldi verdik vergimizi biz daha ne yapalım hala ekonomi kötüye gidiyor. zaten satacak birşey bırakmadınız . Şimdi bokunuzla boğulun benim tuzum kuru oy verenler düşünsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sickbrain -- 2 Ekim 2020; 0:36:2 >
Ben gerçekleri göremiyorum siz görüyorsunuz büyük oyunu çözdünüz. 18 yıldır bu ülkeyi kimler yönetiyorsa hesabını ona sor ben vatandaşım hesap sormak benim en doğal hakkım. Verdiğim verginin nereye gittiğini sormak benim hakkım. Ben köle değilim senin gibi her şeye padişahım çok yaşa diyeyim. Yanlışları eleştirmek bizim hakkımız zorunuza gidiyorsa ortada yanlış yaptığınız bir şey var demektir . Hadi şimdi bak dalgana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sickbrain -- 2 Ekim 2020; 0:33:46 >
9000 lira konsol. 12 13 bin lira ondan daha iyi bir pc. Artik konsolun anlami yok. Konsol diye diretmek duygusallik sadece. Pcde cok daha kaliteli bir oyun deneyimi oluyor. Eskiden ucuzluguyla one gecerdi konsol. O is bitti.
Umalim da pc donanimlarina vergi binmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_clkSen kimsin ki memleketini yerin dibine sokuyorsun düşüncesiz herif, düşünceli olsan edebinle yazar teknoloji forumunda yardırmazsın çemkirmezdin. memleketi vergi verince yeren sen gibiler oldukça çok sıkıntı çekeriz. birebir konuşamayacağın şeyleri buradan yazma insanca yaz.
Alıntıları GösterSelam. Ben de memleketimi yerin dibine sokuyorum. Aslinda ben sokmuyorum. Senin hukumetin sokuyor.
Yerin dibinde kanalizasyon gibi lagim cukuru gibi bir memleketteyiz. Oldu mu? Daha devam edebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X