Şimdi Ara

Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P - LG FPR Gözlük (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
8
Favori
72.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafamda cebime uyan 2 model var

HP QJ684AA mi yoksa Samsung 23'' S23A550H ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 21 Kasım 2011; 13:14:48 >
  • Her iki model de 3D fonksiyonu olmayan modeller yanılmıyorsam. Fiyat-performans karşılaştırmasını siz de yapabilirsiniz ama 3D istemiyorsanız Samsung LED monitör de işinizi görebilir.
  • Hp modelini yanlış yazmışım HP QJ684AA model bu...
  • HP için ben de bir arkadaşın incelemesini bekliyorum. 2-3 güne yazabilirim dedi HP ana konusunda, görmüşsünüzdür. Bakış açıksı hadisesi çok korkutucu ama, çoklu kullanımda birileri mutlaka crosstalk görecek mecburen. Bu büyük bir eksi. Fiyat eey önemli bir özelliği traşlamış gibi şimdilik.
  • Tabiki Yaparım :)

Öncelikle filmlerde şuana kadar indirdiğim 1080P 3D Filmler bunlar;
    Green Lantern, Avatar, Thor, Tron Efsanesi, Barbar Conan, Ice Age 3 - Dawn Of The Dinosaurs.
    Bunların arasında en iyi olanlar derecelendirme olarak 1. Avatar 2. Barbar Conan 3.Green Lantern 4. Tron Efsanesi 4. Thor 5. Ice Age 3
    Derinlik baştaki üç filmde mükemmel zaten sizde ayarlayabiliyorsunuz ama zaten ayarlanmışın üstüne çıktığınızda gözlerde bi değişiklik oluyor şaşı bakar gibi yani tavsiye etmem.
    Oyun olarak denediklerim, Resident Evil V, Crysis 2, Battlefield 3, Street Fighter, Black Ops, Gta IV. Bunların arasından en iyi şekilde olan sıralama;
    Resident Evil V, Crysis 2, Black Ops, Gta IV(4.0Ghz Overclock ile kullandığım halde 3D'de takılmalar çok 20-25 fps arası yani oynanmıcak bir şekilde) Battlefield 3, Street Fighter.
    Ve şöyle birşey var Tridef Programını kullanıyoruz oyun oynarken ve her oyunun profil bilgileri var hemen hemen, eğer profili kayıtlı olmayan bir oyun oynıcaksanız oyunu tanıttığınızda otomatik olarak normal 3D ayarlarında bir profil yüklüyor "Generic" diye bir profil. Ve şöyle bir güzelliği var oyun içinde manzara derinliği, yakınlık derinliği vs herşeyi siz ayarlayabiliyorsunuz bu çok güzel bir özellik olmuş ve bunu kaydedebiliyorsunuz. İkincisi programın bir forumu var ve profili yüklü olmayan, aynı oyunun farklı profillerinin paylaşıldığı herkesin deneyip beğendiği ve koyduğu profiller burada mevcut hepsini deneyebiliyorsunuz. Ve oyun içinde Sanal 3D diye birşey var bunu açtığınızda daha da derinlik artıyor bazı oyunlarda girdiğinizde hiç olmuyor fakat Sanal 3D'yi açtığınızda derinlik geliyor. Örn. Battlefield 3.

Ayrıca bana göre öncelikle ekran kartınızın mükemmel güçlü sisteminizinde ona yakın olması gerekiyor eğer en yeni oyunları oynamak istiyorsanız. Şuan ki sistemim Intel Core i7 950 3.2 (Normalde overclock lu 4-4.2 ghzde kullanyorum. 16gb 1600mhz Corsair Vengance ve Nvidia GTX 480 Amp. Bu sistemde Black Ops (Ultra detaylar + 1920x1080) Fps 30 ve altında geziyor. Hiç detay kalitesini düşürerek denemedim ama düşürünce donmıcağına eminim o yüzden sisteminizin sağlam olması gerekiyor. SLI Tavsiyem yani çok detaycı oyunlarda 3D Oynamk için.

• Tridef ile ilgili söylediklerine katılıyorum. Ben IZ3D de denedim LW4500 için ama Tridef daha geniş bir kullanıcı ağına sahip kesinlikle. Çok daha büyük bir kitaplık.

GTA 4 zaten kendi içerisinde grafik motoru çok ağır çalışan bir oyun. Benim imzamdaki sistemimde bile ara ara kasmalar yapıyor. BF3'de ön siparişle büyük bir hevesle satın almıştım ama 3D opsiyonu beklediğim tadı vermedi bana. Ben şimdi Assassin's Creed: Revelations'ı bekliyorum, 8 gün kaldı. 3D opsiyonuyla Ayasofya'nın mimaresinden aşağıya süzülmek nasıl olacak inanılmaz merak ediyorum.
  • Ayrıca Crysis 2 gibi kendiliğinden 3D Veren oyun ve filmlerde monitörün panelinden side by side yapıp programa ihtiyaç duymamış olabiliyorsunuz.
  • Bak ben ne yapıp ettiysem HD6950 ekran kartımda aktif edememiştim Crysis 2'nin 3D fonksiyonunu. Zaten o bahaneyle IZ3D ve Tridef denemiştim. Sanal3D iile oynadım ben Crysis 2'yi. Görüntü kalitesi ve 3D bakımından çok fark etti mi acaba Tridef ya da kendi 3D opsiyonu?
  • Tridef'den açınca oyunu sanki daha iyi oldu gibi geldi bana.
  • O zaman içim rahatladı şimdi, tekrar uğraşmaya değmez yani
  • :) Hele içinden sanal 3D açınca daha mı iyi oluyo ne :))
  • Uğraştırma şimdi beni boş yere yahu
  • Donuyodu galiba zaten :) tam hatırlamıyorum grafikler bozuldu gibime geldi benim sanki 3D'de oyüzden oynamadım.
  • arkadaşilar şu 3d color effects kendi kendine açılıyor ve açık kalıyor, ne sysr ysptıysam olmadı. masaüstü fontları berbat bir renk alıyor istemiyorum kullanmak. özelliklr tridef açınca 3d color effectsi açıyor menüden girip kapatmak zorunda kalıyorum. belik bir fw çıkar yükleyince düzelir.
  • beyler kullanan var mı şimdi ben bu nu xboxa bağlamak istiyorum 5ms ghosting sorunu yaratır mı vede xboxda da 3D kullanabilir miyim acaba birde ben 3D olmasını istememin nedini xboxda ekranı ikiye bölmeden co-op oynatması pilsiz olunca gözlükler bunu yapabilir miyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 27 Kasım 2011; 18:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotShoot

arkadaşilar şu 3d color effects kendi kendine açılıyor ve açık kalıyor, ne sysr ysptıysam olmadı. masaüstü fontları berbat bir renk alıyor istemiyorum kullanmak. özelliklr tridef açınca 3d color effectsi açıyor menüden girip kapatmak zorunda kalıyorum. belik bir fw çıkar yükleyince düzelir.

Düzelttiğin halde monitörü her açıp kapadığında mı oluyor bu sorun alla alla çok ilginç. Bende hala resimlerin sarı görünmesi sorununu çözemedim LG yi arıcam arıcam hep unutuyorum.
  • Muhtemelen Tridef aktifleştiriyordur o görüntü modunu. Aslında ekran kartınız üzerinden uygulama ayarlarını geçersiz kıl seçeneğini seçerseniz belki önüne geçebilirsiniz. O geri planın sarı olmasına hiçbir mantığım yok ama

O dual view gaming olayını biz yaptık hocam, FPR panelli tüm TV'lerde ve monitörlerde uygulanabilir bir teknik o. Aslında tavsiyem sinemadan 2 tane real 3D gözlük alın. Camlarını değiştirin ve XBox'la beraber gidin teknomarkete. Monitörü de isteyin ve deneyin. Forumdan bir arkadaş yapamamıştı bu dual view gaming olayını ama yapamamıştı. Boyutla alakası da yok hadisenin, 47'de, 42'de, 32'de oluyor da 23inçte neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Muhtemelen Tridef aktifleştiriyordur o görüntü modunu. Aslında ekran kartınız üzerinden uygulama ayarlarını geçersiz kıl seçeneğini seçerseniz belki önüne geçebilirsiniz. O geri planın sarı olmasına hiçbir mantığım yok ama

O dual view gaming olayını biz yaptık hocam, FPR panelli tüm TV'lerde ve monitörlerde uygulanabilir bir teknik o. Aslında tavsiyem sinemadan 2 tane real 3D gözlük alın. Camlarını değiştirin ve XBox'la beraber gidin teknomarkete. Monitörü de isteyin ve deneyin. Forumdan bir arkadaş yapamamıştı bu dual view gaming olayını ama yapamamıştı. Boyutla alakası da yok hadisenin, 47'de, 42'de, 32'de oluyor da 23inçte neden olmasın?

hocam zaten onun için update gelcek xboxa tüm sorunları düzeltir diye ama ben pilsiz olunca olur mu acaba diye düşünmüştüm ghosting hakkında bir bilginiz var mı acaba 5m çok mudur

• 5ms aslında iyi bir tepkime süresi. Kağıt üzerinde 2 ms görünen modeller bile teste girince daha fazla değer çıkar ortaya. Ghosting meselesi de kullanan arkadaşlar yardım ederse daha net anlaşılır aslında. FPS, futbol gibi birkaç oyundan video alabilirsek biraz fikrimiz olur açıkçası.
  • Şu 3DTV leri bide gözlüksüz üretebilseler süper olur ya. Samsung denemişti ama hüsran.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.