Şimdi Ara

Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P - LG FPR Gözlük (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
8
Favori
72.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

bunu 28 inç veya 30inç yapsalar daha güzel olmaz mı ?
    benim gibi hem filmleri izleyen hem tv olarak kullanan hemde mönitör olarak biri için çok lazım bence

30'' boyutta monitörü ne yapacaksınız? TV kullanın onun yerine. Gerçi ben de o hevesle aldım 42'' 3D TV ama şimdi bu D2342P'ye bakıyorum aynı teknolojiye sahip olduğu için. Boyut büyüklüğü film, video, dizi, oyun için iyi de iş iş yapmaya, yazı yazıp okumaya gelince büyük ekran zorluk yaratıyor.

bende zaten aynı düşüncedeyim
    23 inç değilde birazdaha büyük olması 3 işi de aynı mönitorde yapmam için uygun
    42inç alsam çok büyük olur

• 42'' cidden özellikle oyunlarda mükemmel oluyor. Hani ilk başlarda çekincelerim vardı acaba odaklanmada problem yaşar mıyım, bütün mekanı algılayabilir miyim diye ama şimdi özellikle FPS'lerde mekanın içine giriyorum koca panelde.

Bu monitörün bildiğime göre yurt dışında 25'' olan boyutu da var ama Türkiye'de sadece 23'' satışa çıktı. 42'' sadece dediğim gibi oyun, film vs. için iyi. Yazınsal işler için en fazla 25'' bir monitör gerekli mutlaka.
  • evet yeni bir alternatif te HP den.hemde 577 tl.zannedersem stoklarda yok.fakat yakında bollaşır herhalde.

Özellikler:

Yeni bir boyuta geçirin
    Projeler üzerinde çalışın ve bunları Tam HD olarak görüntüleyip çevrimiçi eğlence için 3D'ye dönüştürün. Bu ultra ince monitör, verimli bir şekilde geçiş yaparak anında oynamaya başlamanızı sağlayan yeni 2D'den 3D'ye gerçek zamanlı dönüştürme teknolojisine sahiptir.
    3D oyun oynamada son nokta
    Sarmal 3D görüntülerle oyunlarınıza etkileyici bir canlılık katın. TriDef 3D Ignition Game Player ile en çekici ve en yeni yüzlerce 3D oyundan oynayın veya bilgisayarınızdaki en sevdiğiniz 2D ya da çevrimiçi oyunlarınızı stereoskopik 3D oyunlara dönüştürün. Daha fazla oyunu daha fazla boyutta oynayın!
    Titreme yapmaz ve gözleri yormaz
    Gözlüklerinizi senkronize veya kalibre etmenize ve pillere gerek yok! HP 2311gt 58,4 cm (23 inç) LED Arkadan Aydınlatmalı 3D Monitör, rahatça takılan ve mükemmel bir 3D deneyimi sağlayan 2 adet hafif 3D pasif gözlükle birlikte sunulur.
    3D görüntülemenin ekonomik ve rahat yolu
    HP 2311gt 58,4 cm (23 inç) LED Arkadan Aydınlatmalı 3D Monitör, 3D görüntülemeyi gerçekten ekonomik bir hale getiren ve gözleri yormayan Film Desenli Geciktirici (FPR) teknolojisine sahiptir. Titreme yapmayan, gelişmiş parlaklık ve en son teknoloji grafik kartlarına daha az bağımlılık.

http://www8.hp.com/tr/tr/products/monitors/product-detail.html?oid=5178397

fiyat:
    http://www.birhpistiyorum.com/Product/ProductDetail.aspx?CID=na%2fex62MzShlCT%2bPbSpwjA%3d%3d&PID=5pN81PAfSlBZWzHsnYtelA%3d%3d

Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P - LG FPR Gözlük

• Kötü oldum şimdi bide bizim monitörden iyi çıkıyomuşmu koyar valla :D
  • Muhtemelen FPR panelleri LG'den satın alıyordur HP. Cinema TV FPR serileirnde Philips paneli LG'den aldığına göre, bu panelin patenti LG'de demektir. Düz mantık, kendisinden daha iyi olmasına izin vermez bence İncelemek gerekli.
  • valla koydu şu an ya :D binlira nerde 600 lira nerde :D
  • Hocam ben de aradaki fiyat farkına oranla kalite farkı vardır mutlaka, etiketteki görüntüye aldanma yani. Gerçi Türkiye teknoloji pazarında bu mantık çok doğru işlemiyor ama olsun. Koymasın boşver
  • Yapıcak bişi yok artık yani okadarda abartı fark varsa bişeyler iyidir :D arada çok fark var çünkü iki yüz felan olsa belki dicemde
  • Şöyle bir göz gezdirmede farkettiğim kadarıyla LG'nin paneli HP'ye oranla daha yüksek kontrast oranına sahip mesela. Detaylı incelemeler geldikçe aradaki fark çıkar ortaya.
  • Öğrendiğime göre sg gözlük kullanılıomuş hp elektromanyetik dalgalar yayan gözlük titreme vs mevcut yani. Şuan bi sıkıntı yok ozaman :)
  • Yok hocam, yanlışlık olmasın. HP 2311gt modeli de LG D2342P gibi FPR teknolojisi kullanıyor. Hatta direkt panellerini tek FPR panel üreticisi olan LG Display'den alıyormuş son okuduğum bilgilere göre.
  • quote:

Hocam ben de aradaki fiyat farkına oranla kalite farkı vardır mutlaka, etiketteki görüntüye aldanma yani. Gerçi Türkiye teknoloji pazarında bu mantık çok doğru işlemiyor ama olsun. Koymasın boşver

quote:

Şöyle bir göz gezdirmede farkettiğim kadarıyla LG'nin paneli HP'ye oranla daha yüksek kontrast oranına sahip mesela. Detaylı incelemeler geldikçe aradaki fark çıkar ortaya.

Ne kadarlık bir kontrast oranı farkı aynı tür 2 ürün arasında 2 kat a kadar fiyat farkını kabullenmenizi sağlar ?

Bence incelemeler gelmeden cihazın fiyatından dolayı vardır bi sorunu havası yaratılması yanlış.Sonuçta forumda çok kişi okuyup kara veriyor bu sayfaları.

-Hacı dusty anlar bu işten biz gidip LG alalım 2 kat fiyata neme lazım derse ve HP nin cihazıda LG ye yakın performans verirse yazık olmazmı milletin 400-500 TL parasına.

Bence aklı selim davranıp cihazı takibe almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 2 Kasım 2011; 11:33:11 >

• İşte ben de kağıt üzerinde sadece kontrast farkı var gibi ama net incelemeler gelmedikçe aradaki farkı anlayamayız diyorum. Cihaz takibimde, teknomarketlere düştüğü an ben de inceleyeceğim gidip her ne kadar çoklayıcı üzerimden çalışan en az 30 monitörün bir arada olduğu yerde performansı göremesek de.

Ben zaten LG için fiyatının pahalı olduğunu söyleyip duruyorum. 500 lirası daha olan adam koyar üzerine 32LW4500 alır 23'' boyutunda bir monitör almak yerine. Aceleye gerek yok satın almak için, fiyatı da zaten düşecek LG'nin de. Hele bir karşılaştırma incelemeleri düşsün önce forumlara.
  • quote:

İşte ben de kağıt üzerinde sadece kontrast farkı var gibi ama net incelemeler gelmedikçe aradaki farkı anlayamayız diyorum. Cihaz takibimde, teknomarketlere düştüğü an ben de inceleyeceğim gidip her ne kadar çoklayıcı üzerimden çalışan en az 30 monitörün bir arada olduğu yerde performansı göremesek de.

Ben zaten LG için fiyatının pahalı olduğunu söyleyip duruyorum. 500 lirası daha olan adam koyar üzerine 32LW4500 alır 23'' boyutunda bir monitör almak yerine. Aceleye gerek yok satın almak için, fiyatı da zaten düşecek LG'nin de. Hele bir karşılaştırma incelemeleri düşsün önce forumlara.

• xanty @ Yavaş yavaş kullanıcı incelemeleri düşmeye başlıyor forumlara. Bir fark daha ortaya çıkmış oldu. HP 3D de 100cd parlaklık sunarken, LG 250cd değer sunuyor. Kontrast ve parlaklık değerleri şimdilik kısa sürede farkettiğim iki ayrıntı. Bakalım devamında ne gelecek?
  • quote:

xanty @ Yavaş yavaş kullanıcı incelemeleri düşmeye başlıyor forumlara. Bir fark daha ortaya çıkmış oldu. HP 3D de 100cd parlaklık sunarken, LG 250cd değer sunuyor. Kontrast ve parlaklık değerleri şimdilik kısa sürede farkettiğim iki ayrıntı. Bakalım devamında ne gelecek?

bilgiyi nerden aldığınızı bilmiyorum ama ufak bir yanlışlık var galiba.lg de de hp de de 250cd 2d modundadır.3d modunda her ikiside 100 cd dir.
    hp kaynak: kendi sitesi.
    lg kaynak: hepsiburada
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

xanty @ Yavaş yavaş kullanıcı incelemeleri düşmeye başlıyor forumlara. Bir fark daha ortaya çıkmış oldu. HP 3D de 100cd parlaklık sunarken, LG 250cd değer sunuyor. Kontrast ve parlaklık değerleri şimdilik kısa sürede farkettiğim iki ayrıntı. Bakalım devamında ne gelecek?

bilgiyi nerden aldığınızı bilmiyorum ama ufak bir yanlışlık var galiba.lg de de hp de de 250cd 2d modundadır.3d modunda her ikiside 100 cd dir.

LG'nin 3D modunda iki kat yüksek parlaklık değeriyle lanse ettiği reklamlardan dolayı karışıklık olmuş, doğru diyorsunuz 2D mod parlaklığı konusunda ama PC Labs incelemesine ve yabancı sitelere baktığımızda 125cd parlaklık değerine sahip olduğu söyleniyor LG için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

LG'nin 3D modunda iki kat yüksek parlaklık değeriyle lanse ettiği reklamlardan dolayı karışıklık olmuş, doğru diyorsunuz 2D mod parlaklığı konusunda ama PC Labs incelemesine ve yabancı sitelere baktığımızda 125cd parlaklık değerine sahip olduğu söyleniyor LG için.

LG'nin 3D modunda iki kat yüksek parlaklık değeriyle kastettiği aktif shutter teknolojili sistemler olsa gerek.

• Evet, başarılı reklam işte, direkt zihne oynamış adamlar. Ben de bile cidden yukarıda ilk yazdığım etkiyi bırakmıştı siz uyarana kadar. Teşekkürler.
  • Bu monitörde bende şöyle bir sıkıntı var arkadaşlar resim görüntülemeye başlayınca beyaz tonlar sarıya çok yakın bir renkde görünüyor ama sadece resim açtığıdma bu neden olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.