Şimdi Ara

Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P - LG FPR Gözlük (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
8
Favori
72.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafam33

lg çok gereksiz bir marka

Dünyanın en büyük 2. televizyon ve en büyük LED Monitör üreticisi LG
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Beyler Cümlemizi Hayırlı Olsun Hepsiburada.com'da satışa sunulmuştur diğer pazarlamıcalarda da büyük ihtimal yakın günlerde satışa sunulacaktır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-d2342p-pn-23-5ms-analogdvihdmi-full-hd-3d-led-monitor-gozluk/ProductDetails.aspx?productId=bd131793&categoryId=986#Gorseller

Yalnız bu satış LG Türkiye garantisinde değil yan ithalat gibi görünüyor. Fiyatı da beklediğimden pahalı geldi açıkcası. Monitör için biraz yüksek fiyat çekmişler ama normal ürünün pazara giren ilk örneği. Abartacaklar mutlaka.

120Hz ozelligi olmayan 5ms lik bir siradan bir led icin fiyat cok cok pahali.600TL den fazla etmez bu , adamlar sasirmis resmen fiyat tek kelimeyle Faiş.

• dolar böyle olduğu için bu şekil ban almanyada sordum 300 dolardı fiyat bizimkiler abartıyor biraz :D evet lg garnatisinde olmaz teknosadan almadıysanız çünkü LG getirdimi teknosaya felan veriyor. ama olsun güvence istiyorm dedin mi hpesiburadadan nolursa olsun yapıyolar en kötü yenisini veriyorlar. indirimede girer zaten ya yeni gelen mnitör %31 indirimde dolar böle olduğu srce bol bol indirim yapmak zorundalar satış istiyolarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 20 Eylül 2011; 19:09:42 >
  • AOC Türkiye ile yaptığım yazışma.Verilen cevap aşağıda:

06 Ekim 2011 17:21 tarihinde aocturkiye <aocturkiye@aoc.com> yazdı:

Merhaba,

e2352Phz model AOC monitör 3D görüntüleri 2D gibi görüntülemeyi sağlayan bir ekran filtresi ile tasarlanmıştır.
    Eğer görüntünüz 3D ise sizlere sunulan 3d gözlükle beraber bu ekranda rahatlıkla izleyebilirsiniz.
    Türkiye'de yakın zamanda yaklaşık 20 gün içerisinde satışa sunulacaktır.

Saygılarımızla
    AOC International

http://www.aoc-europe.com/no_cache/tr/monitoerler.html?useCacheHash=1&showUid=111

Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P - LG FPR Gözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

Yani? Bu dediğiniz 2D-->3D olayını yapan monitörler var zaten de konuyla ilgisiniz çözemedim ben. FRP gözlük mü kullanılıyor bunda da?
  • Hayır, bahsi geçen bu monitörde de SG gözlük kullanılıyor. FPR teknolojisinde bir monitör henüz çıkmadı piyasaya. D2342P çıktığında piyasadaki tek FPR Full HD 3D monitör olacak. Çıkarsa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Yani? Bu dediğiniz 2D-->3D olayını yapan monitörler var zaten de konuyla ilgisiniz çözemedim ben. FRP gözlük mü kullanılıyor bunda da?

kesinlikle polarize gözlükler kullanılıyor hatta lg gibi 2 adet bir normal birde klipsli gözlük hediye ediliyor.
    aşağıdaki yazı aoc nin sitesinden bir paragraf:

Mükemmel eğlence kaynağı
    3D videolar ve oyunlardaki aksiyon, 3D ayarının açılmasıyla kullanıcıya sunuluyor. Kullanıcılar, polarize gözlükler sayesinde mekansal derinliğin heyecanını yaşıyor. e2352Phz, beş milisaniyelik hızlı tepki süresi sayesinde en hızlı aksiyon sahnelerini bile sorunsuz bir biçimde görüntülüyor. Yüksek çözünürlüklü içerik, Full HD monitör tarafından HDCP uyumlu bir HDMI girişi ile alınıyor

resmi de var sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lideramca -- 9 Ekim 2011; 18:17:15 >

• quote:

Hayır, bahsi geçen bu monitörde de SG gözlük kullanılıyor. FPR teknolojisinde bir monitör henüz çıkmadı piyasaya. D2342P çıktığında piyasadaki tek FPR Full HD 3D monitör olacak. Çıkarsa tabii.

iyide lg zaten piyasada şu anda.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-d2342p-pn-23-5ms-analogdvihdmi-full-hd-3d-led-monitor-gozluk/ProductDetails.aspx?productId=bd131793&categoryId=986

• quote:

quote:

Hayır, bahsi geçen bu monitörde de SG gözlük kullanılıyor. FPR teknolojisinde bir monitör henüz çıkmadı piyasaya. D2342P çıktığında piyasadaki tek FPR Full HD 3D monitör olacak. Çıkarsa tabii.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-d2342p-pn-23-5ms-analogdvihdmi-full-hd-3d-led-monitor-gozluk/ProductDetails.aspx?productId=bd131793&categoryId=986

Türkiye pazarına LG Türkiye garantisinde girmedi ama yanılmıyorsam. Yan ithalar ve ciddi anlamda uçuk bir fiyata satılıyor henüz bu monitör. Ben Türkiye pazarına çıkışından söz ediyorum, yutdışı pazarda var zaten epey bir süredir.

• quote:

quote:

quote:

Türkiye pazarına LG Türkiye garantisinde girmedi ama yanılmıyorsam. Yan ithalar ve ciddi anlamda uçuk bir fiyata satılıyor henüz bu monitör. Ben Türkiye pazarına çıkışından söz ediyorum, yutdışı pazarda var zaten epey bir süredir.

verdiğim linki tıklamadınız herhalde.hb. de satışta şu anda.hb nin paralel ithalat satacağına ihtimal vermiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Verdiğiniz linke tıkladım, daha önce de tıklamıştım ve fiyatı çok tuzlu gelmişti, unutmam olası değil

Eğer ürün LG Türkiye garantisiyle pazara girmiş olsaydı önce Teknosa, Bimeks, Vatan gibi teknomarketlerde yer alırdı diye düşünüyorum. Hepsiburada.com'da satılan ürünlerin tamamı firma garantili ürünler değil bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Verdiğiniz linke tıkladım, daha önce de tıklamıştım ve fiyatı çok tuzlu gelmişti, unutmam olası değil

Eğer ürün LG Türkiye garantisiyle pazara girmiş olsaydı önce Teknosa, Bimeks, Vatan gibi teknomarketlerde yer alırdı diye düşünüyorum. Hepsiburada.com'da satılan ürünlerin tamamı firma garantili ürünler değil bildiğim kadarıyla.

LG Türkiye ye sordum gelen cevap hepsiburada ya ürün vermişler.

• seçenekler çoğalıyor.bu da polarize gözlük kullanıyor.

http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/v3d231.htm

• iste bu kotu oldu gorunen oki adamlar isin kolayini buldu sozde 3d yapip gozunuzu boyuyorlar dandik 60 Hz lik TN panelleri millete satiyorlar off yani sanirim bu gidisle omur boyu CRT kullanacam.Ben 120 ve 240 Hz lik kaliteli ips ler ve va panelleri beklerken gene basa donduk dandirik 60hz tn panel ama neymis 3d mis cok onemli ve cok gerekliya zaten ileride bu isin gozluksuz olacagini artik herkes biliyor ama iste insanlara bazi seyleri anlatamiyoruz.
  • quote:

bu ürünümüz hepsiburada.com'da satışa sunulmuştur diyor hemde garanti belgesi LG Türkiye ise diyor koptum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 10 Ekim 2011; 22:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

bu ürünümüz hepsiburada.com'da satışa sunulmuştur diyor hemde garanti belgesi LG Türkiye ise diyor koptum :D

Dahi anlamindaki de var orada.
  • Sadece ondan değil bende arayıp konuşmuştum Teknosa ya çıkcıak diyodu eylül başı ondan öcne temmuz sonuydu ayrıca böle bişeyde ihtimal olmazki sen getirdiysen senin ürünündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

iste bu kotu oldu gorunen oki adamlar isin kolayini buldu sozde 3d yapip gozunuzu boyuyorlar dandik 60 Hz lik TN panelleri millete satiyorlar off yani sanirim bu gidisle omur boyu CRT kullanacam.Ben 120 ve 240 Hz lik kaliteli ips ler ve va panelleri beklerken gene basa donduk dandirik 60hz tn panel ama neymis 3d mis cok onemli ve cok gerekliya zaten ileride bu isin gozluksuz olacagini artik herkes biliyor ama iste insanlara bazi seyleri anlatamiyoruz.

Bu monitörü ilk duyduğumda ben de 2D'de 120Hz'lik kalite vereceğini düşünmüştüm ancak 2D@60 Hz, 3D@120Hz gerçek değerleri. IPS panellerin de görüntü kalitesine diyecek hiç sözüm yok ancak fiyatı biraz pahalı ve en önemlisi yaklaşık 6 - 7 ms'lik tepki süresi gamer için hiç de uygun değil IPS paneller.

Ben 3D TV kullanıyorum şu sıralar PC monitörü olarak ve gözlüksüz nasıl olur bilmem ama şimdi 60Hz diye 3D FPR performansının hakkını yemeyelim. 42'' boyutta kullandığım TV'yi salona geçirip, 23'' olarak bu monitörü tamamen oyun amaçlı PC'ye bağlamayı düşünüyorum eğer fiyatı hakikaten makul olursa.

• umarım fiyatı uygun olur. böyle bir monitör'den mahrum kalmak istemem. 3d tv'lerinde fpr teknolojisini bir kaç kez deneme şansım oldu gerçekten muhteşem bir iş çıkartmışlar. 3d oyun oynamak muhteşem olsa gerek. monitörü de sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 12 Ekim 2011; 15:09:43 >
  • 1 045 tl çok fazla şuan fiyatı ya :( dolar yaktı bizi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.