Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi yer buldum .. ürün youtubedaki videoları felan süper ... ürün antutudan 35000 felan alıyor..
    http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-note-iii-android-43-phone-mt6592-octa-core-20ghz-13mp-camera-16gb-4g-lte-p-3934.html

Buradan alışveriş yapan var mı ,, varsa veya bana alabilecek varsa bana pm ile ulaşsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.fastcardtech.com/Umi-X3-MTK6592T tam bi canavar olacak Umi x3 bakalım ne zaman cıkacak.
  • Mart gibi çıkar diye düşünüyorum.
    Hatta Marta kadar bayağı bir model bombardımanına tutulacağız gibi
  • arkadaş yeni telefonlar çıkmaya başladı biz daha elimizdekini eskitemedik bile
  • mahziyelexen kullanıcısına yanıt
    Hocam o testler sanki gerçek note 3 ile yapılmış bence, işlemci exynos falan diyor antutu testinde diye görünüyor.Bilemiyorum zaten o siteyi ben ilk defa sizden duydum dikkatli olun para falan kaptırtmayın.. Gelecek olan allah bilir ne çıkar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezyumx kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş. Fotonun üstüne 4g LTE yazmışlar ama sayfanın altına bir soruya cevap olarak 3g telefondur demişler. Zaten 4g LTE olmadı için mt6595 kullanıyor olması lazım...

• Arkadaşlar hepsi iyi hoş da, yeni nesil MTK işlemcili telefonların alayı 5-6 inç. Adamlar 7 inç tablet satıyorlar zaten. Yakında cebe sığmayacak telefonlar yapacaklar. Yokmu şöyle 4,3 inç :/
  • Fraghera kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 inç neredeyse en küçük telefon boyutu olacak gibi. Apple 5 inçlik bir iphone çıkarırsa hiç şaşırmam.
    Birçok insan ya da en güzeli ben şahsım adıma konuşursam telefonla daha çok vakit geçirmeye başladım.
    Kullandığım telefon GM Discovery ama beni tabletten kurtardı.
    İnternette dolaşmak, mailleri kontrol etmek ve kitap okumak için telefon bana fazlasıyla yeterli.
    Bir sonraki telefonum için iki öncelliğim var. En az 5 inç olması ve pil ömrünün iyi olması. FHD veya HD olması sorun değil.
    O yüzden Huawei 3x gelirse geceden kuyruğa girebilirim almak için... :)
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Zopo iki tane telefon yapmış, biri 5,5 diğeri 6,0 inç
    Benim ellerim mi ufak bilmiyorum, tek elle zopo c2'yi kullanamıyordum. O da 5 inç
    Xiaomi Red Rice alacaktım, yeni işlemciler çıktı. Şaşırdım ne yapacağımı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraghera -- 31 Aralık 2013; 3:43:37 >
  • Fraghera kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısınız hocam daha küçük ekranlı telefonlar da sürmeleri lazım piyasaya ama büyük bir çoğunluk artık 5-6 inç arası çıkarıyor.
    Hatta 6.44 inçliklerde var. Neredeyse 7 inçlik tablet.. :)
  • 4.5 inc benim icin sinirdir. Fazlasi rahatsizlik veriyor cepte tasinmiyor
    Birilerinin bizleride dusinmesi gerekiyor.

• 4.7" ve 4.5" telefonların boyutları bile neredeyse ince kenarlı 5"'ler ile aynı ben ölçülere göre değerlendiriyorum tek elle kullanım için en meksimum ölçüler 133x65x8mm
    Biraz büyük istenirse 140x70x8mm eli biraz orta olan ve büyük olanlar için iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mch26

http://www.thlphone.com/T100
    Bu sitede thl iron man icin 2300mah batarya ve gpu icinse powerVR SGX544, GSM 900-1800 oldugu yaziyor.Diger sitelerde ise 2700 mah pil ve 4 cekirdekli mali450 gpu,2G ve 3G ile çeliskili bilgiler var.Pandawill haricinde baska sitede gorilla glass yazan yer görmedim.Telefon piyasada olmadigi icin bilgi kirliligi var.Eger bu telefona sgx544 gpu koyarlarsa yazik olur.Çünkü kullandigimiz 6589t full hd telefonlarda performans gösteremedigini biliyoruz.

THL T100 ve T100s olmak uzere 2 modeli var gibi. Sanırım tek fark bataryası. THL W8 kullanıcısı olarak yazılım stabilitesi cok iyi oldugundan yine THL dusunuyorum fakat imei ve Android 4.4 custom Rom cıkmasını da bekleyebilirim sahsen. Gumruge takılmazsa ins. yakında W8s gelecek onunla da idare edip MTK 6595 ve 6592t modellerinin gelmesini de bekleyebilirim. Bu telefonlar gercekten heyecan veriyor insana ama biraz daha modellerin oturmasını beklemek lazım.Yine de yarın bir gun sıkıya alıp hic bir telefon gumrukten gecmez olursa o zaman hevesimiz kursagımızda da kalabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 31 Aralık 2013; 13:57:37 >

• Alcatel 8-çekirdekli One Touch İdol X+'ı CES 2014'te tanıtacak herhalde..
    http://www.alcatelonetouch.com/global-en/news/pressroom/press131215.html#goStar

Umarım Türkiye'ye de gelir ve mantıklı bir fiyatla satarlar...

Herkese mutlu yıllar!

• Zopo zp998 nasıl bilirsiniz almayı düşünüyorum da 299 $ geliyor.
  • mesutpeker M kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat hocamda 299 dolara sadece önsipariş verenlere satacaklar diye okumuştum.
    Önsipariş vermeyenler 329 dolardan alacaklar diyordu.
    Benim bahsettiğim zopo'nun resmi satış sitesiwww.zoposhop.com fiyatları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Alcatel 8-çekirdekli One Touch İdol X+'ı CES 2014'te tanıtacak herhalde..
    http://www.alcatelonetouch.com/global-en/news/pressroom/press131215.html#goStar

Umarım Türkiye'ye de gelir ve mantıklı bir fiyatla satarlar...

Herkese mutlu yıllar!

bir önceki modeli gelmedi bu modelinde geleceğini zannetmen..
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    üstad benim 20 dolar indirim kodum var ondan bu fiyata geliyor
  • iron man süper, şöyle güzel bir indirim gelsede alsak şu an çok pahalı bence
  • Belli olmaz hocam. Belki de gelir. Resmi distribütörleri kim acaba? Aklı başında bir firma bu telefonu getirtir. Avrupaya kesin gelir olmadı oradnan bir şekilde getirmeye çalışırım...

Bu arada idol x gelmemişti doğru ama idol gelmişti Türkiye'ye hala evkur saatıyor gayet mantıksız bir fiyata...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.