Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biraz garip gelcek ama su an Iphone5 kullaniyorum ve K2Si bile buna tercih ederim. Edicem de..

250$ max. telefona oduycem miktar ve de digerlrei bunun ustunde.

Ama tabii fikirleri duymak isterim.

sence en iyi octacore hangisi?

ya da en iyi quad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan

biraz garip gelcek ama su an Iphone5 kullaniyorum ve K2Si bile buna tercih ederim. Edicem de..

250$ max. telefona oduycem miktar ve de digerlrei bunun ustunde.

Ama tabii fikirleri duymak isterim.

sence en iyi octacore hangisi?

ya da en iyi quad?

THL T100s
  • Valla benim merakla beklediğim iki tane var. Daha doğrusu Türkiye'ye gelir mi diye merakla beklediğim.
    Biri 1.7 ghz mt6592'li Huawei Honor 3x diğeri de 2 ghz mt6592'li TCL(Alcatel) İdol X+. Quad core olarakta 2 gb ramli Huawei Honor 3c merak ettiğim bir telefon. Hatta kendime Honor 3x veya TCL İdol X+ eşime de Honor 3c alırım Türkiye'ye gelse bu telefonlar. Yeni quad core telefonlardan inew v3 hakkında çok yazıp çiziyorlar.
  • hocam bende 6592 8 çekirdek 2 yada 3gb ram li 1.kalite replika note3 almak istiyorum istanbulda yaşıyorum getiren satan var mı acep? youtubeta 6592 8 çekirdek işlemci ve 3 gb ram li replika note 3 tanıtım videoları var illaki bizdede getiren vardır.bilen varsa haber verirse çok sevinirim
  • 8 Ocak'tan itibaren Honor 3x Çin'de satışa çıkacakmış.
  • @Guaire
    WCDMA desteğide olacakmış, bekleyen arkadaşlar için iyi haber, aliexpress'e aynı gün düşer sanırım.
  • trde satan var mı ?
  • hocam youtubeta var tanıtımlar replika note3 mtk 6592 işlemcili 3gb ram li.yılbaşından baya önce üretilmiş
  • S4 olmasaydi elimde kesin alirdim bu cihazlardan bir tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni telefonların şarzları nasıl gidiyor bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yeni telefonlardan eline ulaşan yok. Varsada bir elin parmaklarını geçmez. Ben geekbuying.com ' dan Zopo ZP 998 siparişimi 26.12 'de verdim Hala presell ve Ocak 15 e kadar kargolayacaklarını söylediler.Bekliyorum elime ulaşsın. Bir inceleme yazarım. @go_can
  • ya arkadaşlar bu bahsetmiş olduğunuz telefonları nasıl getirtiyorsunuz? bu forumda ve başka forumlarda daha önce okumuştum sakın sipariş vermeyin gümrükte takılıyor diye doğrumu gerçekten? bu konuda tecrübeli arkadaşlar bir kaç cümle bir şey yazarlarsa biz de bilgilenmiş oluruz. şimdiden teşekkürler.
  • Hala Lenovo s750 nin üst modeli mtk6592 ile çıksın diye bekliyorum, uyuz lenovo hiç oralı değil.
  • Coolpad'den 2 tane MTK6592'li telefon açıklanmış. Birisi boyutlarıyla, diğeri fiyatıyla ilgi çekici.

Coolpad Great God F1
    MTK6592
    8GB ROM, 2GB RAM
    13Mp arka kamera, 5Mp ön kamera
    5" HD ekran
    2500mAh
    146$
    Yalnız bu modeli şu anda sadece Çin'in 3G standardına uygun.

Coolpad Great God
    MTK6592
    2GB RAM
    13Mp Sony arka kamera, 5Mp ön kamera
    7" 1920*1200 (16:9 oranında FHD değil, 16:10) OGS ekran, Gorilla Glass 3
    4000mAh batarya
    7.6mm kalınlık
    311$

• Mediatek konuşmuş
  • Huawei 3x almayı düşünüyordum fakat ekran gorilla glass değil.thl t100 veya zopo zp 998 almayı düşünüyorum.bu modellerde de pil daha düşük.full hd 5inc bir telefona artık ayıp 2000 mah pil.full hd telefnlar en az %20 fazla enerji tüketiyor hd telefona göre.xiaomi bir telefon çıkartacak fakat erken kalkan yol alacak gibi.daha sonra satabilecekmi bilemiyorum.fakat çinde bir arkadaşım var.huawei ye talep çok fazlaymış.3c ve 3x için

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

Huawei 3x almayı düşünüyordum fakat ekran gorilla glass değil.thl t100 veya zopo zp 998 almayı düşünüyorum.bu modellerde de pil daha düşük.full hd 5inc bir telefona artık ayıp 2000 mah pil.full hd telefnlar en az %20 fazla enerji tüketiyor hd telefona göre.xiaomi bir telefon çıkartacak fakat erken kalkan yol alacak gibi.daha sonra satabilecekmi bilemiyorum.fakat çinde bir arkadaşım var.huawei ye talep çok fazlaymış.3c ve 3x için

Pili büyütürlerse telefon tuğla gibi olur.
    2000 mah pil full hd ekrana adam gibi kullanan için yeterli. Yok telefonda zırt pırt 3d oyun oynarsanız 3-4 saate bütün pil biter orası ayrı. Oyuncu telefonu değil malesef bunlar, oyun oynamak isteyen 720p ekranlı 4000 mah pilli lenovo p780 e baksın (4 çekirdek).

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih7934

ya arkadaşlar bu bahsetmiş olduğunuz telefonları nasıl getirtiyorsunuz? bu forumda ve başka forumlarda daha önce okumuştum sakın sipariş vermeyin gümrükte takılıyor diye doğrumu gerçekten? bu konuda tecrübeli arkadaşlar bir kaç cümle bir şey yazarlarsa biz de bilgilenmiş oluruz. şimdiden teşekkürler.

Aliexpress veya pandawill gibi araci sirketlerden alirsin gumruge tekilmazsa sende takilirsa tel geri gider parani alirsin unutma aldigin kisi ile ilk konus gumruk konusunda

• ZTE'nin 8 çekirdekli yongasının konusunda aynısını yazdım, fotoğraflar hariç buraya da yolluyorum.

Daha önce ZTE'nin kendi geliştirdiği 8 çekirdekli, 38.926 Antutu skorlu yongası Wisefone 7550s'nin Grand Memo II'de kullanıldığına dair bir söylenti vardı.

ZTE'nin cep telefonu bölümünün genel başkanı Zeng Xuezhong'un sosyal medya hesabında Grand Memo II'nin MTK6592 işlemci olacağını söylediği yönünde yeni bir haber var.

Mart 2013'te çıkmış Grand Memo'nun Snapdragon 800 ile çıktığı düşünülürse 1 sene sonra Grand Memo II'nin MTK6592 ile çıkması geriye doğru atılmış bir adım sayılır. Belki Grand Memo II'nin 2 modeli olabilir. Birisi ZTE'nin kendi geliştirdiği 8 çekirdekli ve daha performanslı Wisefone 7550s modeli, diğeri de daha ucuz olacak 8 çekirdekli MTK6592 modeli...

6 inç bir ekran ve karbon fiber bir kasadan bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 11 Ocak 2014; 16:00:36 >

• Yok mu arkadaşlar telefonu gelen birisi konuyu canlandıralım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.