Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım artık geri dönüş yok bakalım sonuç ne olacak :)
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    http://www.pandawill.com/newman-k2s-smartphone-mtk6592-octa-core-17ghz-2gb-32gb-55-inch-fhd-screen-android-42-130mp-camera-blue-p84943.html
    f2.0 olarak bu var ama fazla kalın ve ağır. aslına hiçbir zaman önceliğim kamera olmadı...
  • @salagil
    Newman K18 değerlendir derim, bilgi bulamadım ama tahminim büyük ihtimalle aynı zamanda çıktıkları için K2S ile aynı lensi kullanıyordur.
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    http://www.pandawill.com/newman-k18-ultrathin-smartphone-mtk6592-50-inch-fhd-screen-2gb-16gb-android-42-p85602.html
    burada 250 dolara ön sipariş ile satılıyor. yazdığına göre f2.2 kullanılıyor.
    ben gmd kullanıyorum şu anda. şarjı biraz daha fazla giden ve biraz daha büyük telefon arıyorum.
    şubat boyunca azerbaycanda olacağım. oradaki adresime kargolatacam cihazları. k18 şubatın ortasında yollanmaya başlayacak. ben cihaz gelene kadar döneceğim için alamıyorum yoksa ne olursa olsun bence alınabilecek tek cihaz k18

• Bunlarin 3 gb ram ve 2×8 islemcili olanlari ne zaman cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Bunlarin 3 gb ram ve 2×8 islemcili olanlari ne zaman cikar

hocam ne yaptin sen. daha 8 cekirdek bir duzene girmedi, cok fazla sikintilari var. sen 16 cekirdekliyi baya baya beklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Bunlarin 3 gb ram ve 2×8 islemcili olanlari ne zaman cikar

hocam ne yaptin sen. daha 8 cekirdek bir duzene girmedi, cok fazla sikintilari var. sen 16 cekirdekliyi baya baya beklersin.

Suan elimde w8s var.o yüzden cikma zamani pek onemli degil benim icin.

• Keçke TCL(Alcatel) One Tocuh Hero'nun sekiz çekirdeklisini çıkartsa. O telefonu çok istiyorum.
  • Beklenen Sony Tianchi T2 Ultra oldu diyorduk, ama Tianchi'nin ayrıca çıkacağına dair bir haber var:

http://gsminsider.com/2014/01/sony-tianchi-octa-core-smartphone-news/

Ne kadar doğru bilemiyorum. Önümüzdeki ay MWC 2014'te tanıtılabileceği ve fiyatının 1999 yuan (330$) olabileceği söylenmiş. 2Ghz MTK6592 olacak deniyor.
  • belki çine özel bir model daha çıkar.t2-ultranın donanım özellikleri düşük kaldı bana göre.bu chipsetle gelse çok daha iyi olurdu.330 dolar t2 ultraya gore cok uygun 400 eurolardan bahsediliyor fiyat olarak t2-ultra.
  • İki adet elephone p8 sipariş verdim. Note3 cakmasi cihazlar. Kargo yola cikmis...

• gözü kara arkadaşları severim
  • eline mtk6592 cihaz ulaşan var mı? antutu skorları nedir? performansları nasıl? satmayı düşünen var mı arkadaşlar?
  • büyük bir özlemle gelmesini bekliyorum bende, thl t100s :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

büyük bir özlemle gelmesini bekliyorum bende, thl t100s :)

Eğer olur da ulaşırsa ilk bana ssleri gönder hocam. O telefona bitiyorum. Ciddi söylüyorum rüyama bile girdi.
  • Bu çin telefonlarından, şekil olarak xperia Z ye benzeyen, yani önden bakınca tamamı cammış hissi veren köşeli tasarıma sahip güzel bir model var mı bildiğiniz? THL iron man biraz benziyor gibi
  • Discovery Elite çıkacak bi kaç hafta içinde .....
  • Eliteyi bekliyorum. Uygun fiyat olursa çin olayindan vazgecerim.

• elite mart ayında çıkacak diye biliyorum.

• Gmd kullanıyorum, en ufak şeyde garantisiz muamelesi gördüğü için general mobiledan almak yerine çinden telefon almayi tercih ederim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.