Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
18
Favori
61.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MTK6592'ye 6 çekirdekli kardeş MTK6591 geliyor.

http://mtksj.com/html/MTKshoujizixun/6769.html
  • Newman K2S (Mavi renk) Sipariş vermiştim Pandawill'den dün geldi.
    İlk siparişim takılmıştı peşinden tekrar 10 dolar fark vererek Alman postasını seçtim 15 günde geldi.
    Üzerindeki yazılımda TR. dil seçeneği yoktu. Güncel yazılım yükledim sorun halloldu.
    Kalınlığı 9.8mm yazıyor özelliklerinde kamera çıkıntısından kaynaklanıyor. 3000mAh. pil ile 8.5mm civarı kalınlık var.
    Rot yaptım. İmei değişimi sıkıntısız (MobileUncle Tools ile)
  • MTK 6592 vs Snapdragon800 . sizce hangisi daha iyi ?
  • Hayırlı olsun ybektas ben hala Jiayu S2 bekliyorum G.Glass kesinleşirse alırım yoksa Gionee S5.5 a bakarım gerçi 145mm benim için uzun...
    Tasarımlar çeşitlendikçe piyasa düşüyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwindLerr

MTK 6592 vs Snapdragon800 . sizce hangisi daha iyi ?

Snapdragon üstün fakat imei değişmiyor. Yurtdışından getirtilirse pasaport kaydı gerekiyor.
    Mart sonuna doğru GM Discovery Elite çıkacakmış. Forumda konusu var.
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Bunu hanıma aldım. Bende 5'' iyi bir telefon bekliyorum. Jiayu S2 iyide ince olsun diye pili 2000mAh. yapmışlar.
    Zopo ZP1000 de takibimde 3000mAh. pil olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Snapdragon üstün fakat imei değişmiyor. Yurtdışından getirtilirse pasaport kaydı gerekiyor.

sadece elite için sormadım MTK 6592 ve Snapdragon800 den hangisinin daha iyi olduğunu sormuştum
  • quote:

quote:

quote:

sadece elite için sormadım MTK 6592 ve Snapdragon800 den hangisinin daha iyi olduğunu sormuştum

Snapdragon800 ile önümüzdeki aylarda çıkacağı belirtilen MTK6595 serisi işlemciler kıyaslanabilir.
    MTK6595 ile çıkacak cihazlar fiyat olarak 6592 li cihazlar seviyesinde olursa fiyat/performans olarak önde olur.

• MTK6592 işlemcili çin üretimi telefonlardan alan arkadaşlar 3g hat üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    tamam :D bu arada bektaş soyadınmı ?
  • Elektroterm kullanıcısına yanıt
    Sim1 3G, Sim2 2G (Newman K2S)

@SwindLerr
    Evet soyadım.
  • quote:

Sim1 3G, Sim2 2G (Newman K2S)

@SwindLerr
    Evet soyadım.

htm geldi mi? h100 dü galiba
  • quote:

mt6592 nin hd de yaptiginin %35 fazlasini s800 full hd de yapiyor. yani kiyaslanmaz bile..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@SwindLerr
    Evet soyadım.

benimde
  • stentor kullanıcısına yanıt
    HTM H100 çıkamadı fabrikadan erteleyip duruyorlar. İptal edttirip iade aldım.
  • Jiayu S2 2750mAh olarak açıklanmış ama bütünleşik pil ve sdcard genişlemesi yok bunlar eksileri, bana göre bir eksisi de 1080p olması çok pil harcıyor
  • quote:

HTM H100 çıkamadı fabrikadan erteleyip duruyorlar. İptal edttirip iade aldım.

eğer bu modeli alırsanız kesinlikle beyazını tercih edin. ben siyah ve beyazını aldım ve beyazı daha şık ve küçük duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Jiayu S2 2750mAh olarak açıklanmış ama bütünleşik pil ve sdcard genişlemesi yok bunlar eksileri, bana göre bir eksisi de 1080p olması çok pil harcıyor

lg de açıklama yapmıştı harici sdcard performansı düşürüyor onun için nexus5te kulklanmadık diye ayrıca 1080*p düşürülemiyor mu
  • Micromax A350 Canvas Knight modelini de listeye ekleyebilirsiniz sağlam telefon
  • MTK6592 ile çıkacağı konuşulan Xiaomi Hongmi hakkındaki son söylentilere göre 2.3Ghz MTK6592T şeklinde daha hızlı bir versiyonu olacak.

Daha önceden 2.3Ghz bir modelin çıkacağı konusunda bir söylenti vardı. Ne derece gerçek olacağını göreceğiz.

1.7Ghz ile 2Ghz modellerin GPU'larında bir fark olup olmadığını da bilmiyoruz. Örneğin MTK6589'un modellerinin GPU'ları arasında hız farkı vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.