Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
18
Favori
61.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu aralar telefon almayı düşünüyorum sizce 500 tl ye pasaport kayıtlı nexus4 ü 550 tl gibi bir fiyata ikinci ekinimi alsam yoksa zopo zp998 veya thl t100 modellerinden birisini getirmek için şanşımımı denesem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu 2 aydır kullanıyorum ..hız mükemmel kullanım rahat ..şimdiye kadar iphone 5...7 ay ..samsung galaxy S4 I9505 4 ay kullandım... (çift SIM li olduğu için 2 telefon kullanma olayınıda çözdüm yanısıra)onlara havada 5 çeker..internet olsun kamera olsun mailler olsun tuşa dokunmayla ekrana gelmesi aynı anda oluyor..bence iyi bir ürün ..yanısıra bu modelin Alcatel firmasının Çin ayağı olduğunu belirtmekde yarar var..eski Alcatel telefonu olanlar bu ayrıntıyı önemseyecektir şeklinde düşünüyorum.. ben bu siteden aldım http://stores.ebay.de/valueinfashion?_trksid=p2047675.l2563 sorunsuz geldi ,ürün arka koruma kapaklı ve otg kablosu iile geliyor çok temiz ..tavsiye ederim

TCL idol X+ S960 5,0 Zoll MTK6592 Octa Core 2.0GHz 2GB/16GB Dual SIM- Android 4.2 ...burda da inceleme videosu var ..buyrun ........... http://www.youtube.com/watch?v=-AjqXxPlrG4

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoromancer -- 16 Mart 2014; 15:17:51 >

• neoromancer kullanıcısına yanıt
    Güzel telefon. Güle güle kullanın.

Alcatel Türkiye belki bu telefonu getirir.

2Ghz MTK6592'nin 3D skorları da daha yukarda çıkıyor. Örneğin Zopo ZP998'e göre. Hatta HD ekranlı Huawei 3x'den de fazla.

Bu konuda bir bilgi bulamadım, ama 2Ghz MTK6592'nin GPU'su da overclock edilmiş gibi. MTK6589 ile MTK6589T arasındaki fark gibi...
  • şu w-92 tasarım olarak çok hoşuma gitti sipariş çektim belki geçirirler şu sıralarda ;)
    aynı telefon ismi farklı olarakta var. elephone p9 muydu neydi

http://www.pandawill.com/w92-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-ogs-screen-android-42-air-gesture-black-p86806.html
  • neoromancer kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan diycem ama zaten memnunsun... Çok güzel bir telefon.

TCL idol X+ telefonu Alcatel One Touch Idol X+ diye de duyurdular.
    Ama Türkiye'ye gelir mi belli değil. Zaten buraya gelince fiyatı uçar.

Aslında Çinli TCL eski Fransız Alcatel'in sahibi... Çinlilerde deli paralar var dünyada firma bırakmayacaklar sonunda
  • Kardeşler yurt dışında ne cihazlar var gümrük problemi olmasa ben buradan ne cihazlar paylaşırım ama sizleri yanlış yönlendirmek istemiyorum o cihazlar gümrükte takılır kalır söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektonik1907

Kardeşler yurt dışında ne cihazlar var gümrük problemi olmasa ben buradan ne cihazlar paylaşırım ama sizleri yanlış yönlendirmek istemiyorum o cihazlar gümrükte takılır kalır söylemesi

Sen söyle kardeş bi şekilde getirtiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Orijinalden alıntı: tektonik1907

Kardeşler yurt dışında ne cihazlar var gümrük problemi olmasa ben buradan ne cihazlar paylaşırım ama sizleri yanlış yönlendirmek istemiyorum o cihazlar gümrükte takılır kalır söylemesi

Sen söyle kardeş bi şekilde getirtiriz

Yok kardeşim şimdi milletin ağzının suyu akar sonra sitede satış yapan elemanların ekmeğiyle oynamayalım. Çok ekmek yiyen var bu işten. Birde şu var kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı getirtebilsem öncelik benim :D

• @tektonik1907 yazdiginiz telefon modelleri internette yok mu zaten neden milletin ağzının suyu akacak yoksada zaten alamayacagi için kimsenin ağzının suyu akmaz varsa tavsiye edeceğiniz model söyleyin getirten biri olur ekmeğini yiyen yesin halen bir çok modeli ne forumda nede sanal pazar tarzı sitelerde satan yok

• Xiaomi Redmi Note'dan sonra MTK6592'lerde tam bir fiyat savaşı başladı.

En bombası da Hasee'den X50 modeli ile geldi diyebilirim. X50'nin 2 versiyonu var.

8 çekirdekli modellerde fiyat yarışı genelde 5.5 inç ekranlı modellerdeydi. Ayrıca genelde tasarım yönünden zayıf modeller yarışıyordu. Xiaomi hariç de düşük fiyatlı modeller genelde hızı 1.4Ghz'e düşürülmüş MTK6592M modeli ile geliyordu.

Hasee X50'nin arka yüzü de cam.

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL

130$'lık versiyonu:
    5 inç HD ekran, OGS
    1.7Ghz 8 çekirdek MTK6592
    8GB Dahili hafıza
    2GB RAM
    13Mp Arka kamera
    5Mp Ön kamera
    3000mAh batarya

160$'lık versiyonu:
    5 inç Full HD, OGS
    1.7Ghz 8 çekirdek MTK6592
    32GB Dahili hafıza
    2GB RAM
    13Mp Arka kamera
    5Mp Ön kamera
    3000mAh batarya

Kaynak: http://www.mtksj.com/html/MTKshoujizixun/7256.html

• @Guaire altta verilen fiyatlar xiaomi için mi özelliklerinden 5" yazmakta ama xiaomi yalnızca 5.5" var yanılmıyorsam, Hasee hakkında pek incelemesi inceleme yok internette ama xiaomi için youtube de inceleme var güzel telefonmuş ikiside hatta üçüde :)

• iOcean X8 benzeri birşey olmuş güzel olmuş en azından 5"
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    Hasee X50 5 inç. Yukarıdaki özellikler de ona ait. Xiaomi Redmi Note 5.5 inç.

Bu arada yeni fotoları çıkmış:

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL
     Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-n9000-galaxy-note-3-5-7-inc-el-ve-goz-sensoru-gel-gor-al-159812087/detay/
    arkadaslar note 3 alıcam replıka ama replıkanında ıyısı kotusu oluyormus okuya okuya beynım durdu artık.
    ılandakı telefon alınırmı replıkalarda en ıyısı hangısı replıka kullanan memnun olan varmı nerden almalıyım burda satan varmı lutfen yardımcı olun
  • bugatti_veyron B kullanıcısına yanıt
    4 çekirdekli yazıyor MTK6592 olmadığı kesin. 4 çekirdekli olduğuna göre MTK6589 veya MTK6582'dir diyeceğim... Ama fiyatına bakarsak muhtemelen 2 çekirdekli MTK6577'dir.

2.2Ghz demiş. Mümkün değil.

Android 4.3 diyor. Mümkün değil.

4G yazıyor aşağıda. Mümkün değil.

16GB dahili hafıza, 2GB RAM demiş. O fiyata zannetmiyorum. 4GB dahili hafıza 512MB veya 1GB RAM olabilir.

IMEI'si kayıtlı demiş. 10 yıl garantilidir demiş. IMEI'si klondur.

13Mp kamera diyor. Muhtemelen daha düşük çözünürlüklü olup interpolasyon ile arttırılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

4 çekirdekli yazıyor MTK6592 olmadığı kesin. 4 çekirdekli olduğuna göre MTK6589 veya MTK6582'dir diyeceğim... Ama fiyatına bakarsak muhtemelen 2 çekirdekli MTK6577'dir.

2.2Ghz demiş. Mümkün değil.

Android 4.3 diyor. Mümkün değil.

4G yazıyor aşağıda. Mümkün değil.

16GB dahili hafıza, 2GB RAM demiş. O fiyata zannetmiyorum. 4GB dahili hafıza 512MB veya 1GB RAM olabilir.

IMEI'si kayıtlı demiş. 10 yıl garantilidir demiş. IMEI'si klondur.

13Mp kamera diyor. Muhtemelen daha düşük çözünürlüklü olup interpolasyon ile arttırılmıştır.

hocam dukkan hemen 2 dk uzaklıkta bana o yazdıgın ozellıklerde bıle olsa o fıyata alınırmı dersın
  • bugatti_veyron B kullanıcısına yanıt
    Ne olduğunu az çok bilebildiğimiz bir Çin telefonu olsa cevap vermek kolay olurdu. Bu replikaların ne olduğu belli değil. Benim tahminimden de düşük özellikleri olabilir. Yapım kalitesi belli değil. Durduk yerde, ya da ufak tefek sebeplerden beklenmedik arızalar çıkarabilir.

Ne olduğunu bilmediğim bir şey için alın diyemem. Bence almayın kafanız rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Ne olduğunu az çok bilebildiğimiz bir Çin telefonu olsa cevap vermek kolay olurdu. Bu replikaların ne olduğu belli değil. Benim tahminimden de düşük özellikleri olabilir. Yapım kalitesi belli değil. Durduk yerde, ya da ufak tefek sebeplerden beklenmedik arızalar çıkarabilir.

Ne olduğunu bilmediğim bir şey için alın diyemem. Bence almayın kafanız rahat olsun.

bunların iyi olan replıkasını nerden alabılırım 8 cekırdeklı aynısı varmıs
  • çin'den hangi modeli getirmem gerekiyor MTK6592 mi ? bu cihazlardaki işlemci ve ram değerleri doğru mu? fake mi? 13MP kamera demiş mesela 16 diyenler var ? işin aslı nedir?

ben gerçeği ile birebir olan ürünleri bulmak istesem bulabilirmiyim? böyle bir şey var mı?

son tavsiyelerinizi rica ederim

telefoncular bu cihazlara imei mi çakıyor yoksa pasaport kaydı mı yapıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.