Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonlara imei cakarken imei kodunun 3gli telefondan olma zorunlulugu var mi, yoksa 3310 imei nosu da olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Bu telefonlara imei cakarken imei kodunun 3gli telefondan olma zorunlulugu var mi, yoksa 3310 imei nosu da olur mu?

Farketmez

• Cevabin icin tesekkurler. Bende 3gli telefon imeisi bulacagim diye kastim kendimi

• Arkadaşlar elimde Lenovo A850+ mtk6592 octa core 8 çekirdek sıfır kutulu ve Lenovo S960 vibe x mtk6589t 2GB ram sıfır kutulu telefon var ilgilenen olursa pm atsın.
  • Çinden telefon getirebilecek olanlar iletişime geçerlerse sevinirim, malum öğrenci adamız bu da bizi ister istemez Çin piyasasına yönlendiriyor
  • hadi hayırlısı 2 adet thl t11 siparişi verdim :)

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 2 Mayıs 2014; 17:23:05 >
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    MTK6589' larda ROOT olmadan bile bu işlemi yapabiliyorsunuz.
    Benim telefonum ROOT'lu, hiçbir TOOL ve program işe yaramıyor.
  • @meterman kullandığınız rom'a göre değişmektedir telefon rootludur supersu yüklü degildir imei degişir ama benim kullandığım ve denediğim bir çok telefonda ve romda root istiyordu sadece THL w100 de rootsuz imei degiştirebildim diger 6589 mtk işlemcilerde menüye girsemse rootlu degil ise Command fail hatası aldım

• cubot x6 almayı düşünüyorum sizce nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

cubot x6 almayı düşünüyorum sizce nasıl ?

Amac 6592 deneyimi yaşamak istiyorsanız alın ama uzun süreli kullanım düşünüyorsanız kamera pili ve malzeme kalitesi biraz daha yüksek olan zopo THL Umi vb modellerden birini seçmek daha mantıklı olucaktır tabi elektronik birazda şans işidir

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

cubot x6 almayı düşünüyorum sizce nasıl ?

Amac 6592 deneyimi yaşamak istiyorsanız alın ama uzun süreli kullanım düşünüyorsanız kamera pili ve malzeme kalitesi biraz daha yüksek olan zopo THL Umi vb modellerden birini seçmek daha mantıklı olucaktır tabi elektronik birazda şans işidir

Suan k1b kullaniyorum zaten onu satip alacagim ondan daha kotu olamaz herhalde

• huawei honor 3x var mtk 6592 işlemcili ama imei müdahele edemiyorum arkadaşlar
    acaba markanın koyduğu bir güvenlikmi var
  • Cihaz root lu ise root explorerla system/app klasöründe CDS_Info.apk aplikasyonunun olup olmadığını kontrol et yoksa internetten indirip system/app klasörüne kopyalayıp okuma yazma izinlerini mevcut aplikasyonlar gibi yapıp dener misin.
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    tşkler adimavi eve geçince bir bakim
    mtk droid tools programı ile denedim istediğiniz imei yazın kısmına yazıyorum,tamam oldu force restart dan sonra hallolucak tarzı birşey diyor,ama değişmiyor
    deidğin şeyi deniyerek yazıcam sonucu
  • adimavi bahsettigin apk var simdi ne yapmaliyim,yuklemeyi denedim yuklenmedi bahsettigin apk

• Telefonunda root Explorer varsa onunla belirtilen yere girip apk dosyasının olup olmadığına bakın yoksa aynı dizine o dosyayı atacaksınız system/app Root Explorer veya aynı işlevli bir Program yoksa o dizini göremezsiniz es dosya yöneticisini deneyin veya wondershare ile bilgisayara bağlayıp atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 5 Mayıs 2014; 16:59:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Çinden telefon getirebilecek olanlar iletişime geçerlerse sevinirim, malum öğrenci adamız bu da bizi ister istemez Çin piyasasına yönlendiriyor

+1
    Xiaomi Redmi Note 2GB wcdma(bu ay satisa sunulacak.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    evet es dosya yoeticisi ile giridm baktım o apk mevcut
    ama yinede imei dğeişmiyor
    kendi servis menüsündne giriyorum cd information dan imei ayzıyorum not sent tarzı oyarı veriyor
    droid tols progrmaı ile dneiyorum onunlada olmuyor
  • Aşağıda ki linkte yazmıştım kopyalıyorum dener misin.

Imei değiştirme & yedekleme

Telefon çeviricisini açıyoruz ve engineering mode için *#*#3646633#*#* değerini giriyoruz çıkan ekranda

Connectivity > CDS Information > Radio Information > Phone1
    karşımıza AT+ şeklinde bir komut satırı çıkıyor "E" yazıyoruz ve bir menu açılıyor menüden AT+EGMR=1,7,"" seçiyoruz ve kopyalamak istediğimiz imei numarasını tırnak işaretleri arasına yazıyoruz.
    AT+EGMR=1,7,"123456789000000"
    Send at command'a basıyoruz.

Geri tuşu

Connectivity > CDS Information > Radio Information > Phone2
    karşımıza AT+ şeklinde bir komut satırı çıkıyor "E" yazıyoruz ve bir menu açılıyor menüden AT+EGMR=1,10,"" seçiyoruz ve kopyalamak istediğimiz imei numarasını tırnak işaretleri arasına yazıyoruz.
    AT+EGMR=1,10,"123456789000000"
    Send at command'a basıyoruz.

Telefonu kapatıp açıyoruz ve telefon çeviricisini açıyoruz *#06#'ye basıp imei'yi kontrol ediyoruz.

Yedekleme işlemi için Google Play den Mobileuncle Tools adlı aplikasyonu indirip Root yetkilerini vermemiz gerekiyor.
    Mobileuncle Tools > IMEI Backup Restore > BackUp IMEI to SDCARD
    Mobileuncle Tools > IMEI Backup Restore > BackUp IMEI to SDCARD2

http://forum.donanimhaber.com/m_86023229/f_//tm.htm

• Jiayu G6 çok güzel duruyor. Keşke alabilseydim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.