Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten garantili 1.000TL üzerinde yer alan telefonların ekranları kırılınca garanti kapsamına alınmadığı için bu telefonlarla aynı maliyete geliyor.
    Yani bu telefonların önemli bir donanım sıkıntısı yok ise ekran kırılınca garantili telefon ekranı maliyetine yenisini alıp aç iştahımızı da besleyebiliriz
  • Arkadaslar,
    T100S im torbaya eklendi 30 unda
    Heyecanla bekliyorum.
    Satma ihtimslim olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iki adet elephone p8 note3 cakmasi cihazim geldi. Bu mesaji telefondan atiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Benim iki adet elephone p8 note3 cakmasi cihazim geldi. Bu mesaji telefondan atiyorum...

gümrükten nasıl geçti hocam ne zaman geldi ?

• Hayırlı olsun gümrükten geçen telefonları gördükçe içimin karartısı geçiyor.

İncelemeni bekleriz.
  • Maalesef turkiye gumrugunden degil azerbaycan gumrugundden gecti. Siparisi baku deki adresime istedim, 10 gunde elime gecti sadece kutu basina 2 manat rusvet verdim

• Ne bileyim hiç tüyo vermedin ki

kutu başı 5-6TL yani iyiymiş.
  • Ustteki mesajlarda belirtmistim aslinda yurtdisinda teslim alacagimi.
    Bu arada yazilimsal olarak sikintili biraz. Web deneyimi pek iyi degil, ekran takiliyor. Sarji da bekledigimden hizli bosaliyor gmd ye gore kiyaslarsak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu satışta olan modellerden türkiyede bulabileceğimiz bi model yokmudur ?
  • quote:

Benim iki adet elephone p8 note3 cakmasi cihazim geldi. Bu mesaji telefondan atiyorum...

azerbeycanda da yasakmi telefon geçişi?bir çok avrupa ülkesinde serbest.

• Ayrica bize bu kazığı atanların Allah cezasını versin.160-170 dolara satılan telefonlardan daha dandikleri 800-900 tl.bu ne vicdansılık.büyük firmalar mı kazansın isteniyor anlamış değilim.devlet vergisini alsın imei kaydını yaptırsın.bizde bu çileleri çekmeyelim.işten anlasak,zopo,thl,xiaomi,lenovo gibi markaların disbirütörü olup ucuz ucuz satsak,satın alsak telefonları.199tl vb dandik telefonları getirten ve üzerine g3,vmax3 vs gibi çakma marka yazan adamlar bu telefonları getirsede hiç olmasın onlardan alsak bu telefonları

• Benim T100 30OCAKtan beri torbada gozukuyor.
    aradim PTT yi gumrugu gecmis
    Torbaya eklenmis
    1 haftaya teslim edilir dediler hala torada gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

quote:

azerbeycanda da yasakmi telefon geçişi?bir çok avrupa ülkesinde serbest.

Serbest. Burada da yurtdisndan gelen cihazlari "geydiyatden kecirme var" ama bedava. Yoksa bir ay sonra telefonu kitliyorlar. Simdilik disaridan cihaz getirtmede sorun yok...

• 6595, dahili 4G/LTE'li 6592 olacak deniyordu, ama değişmiş. 6592'deki gerçek 8 çekirdek Cortex-A7 yerine, 6595'te 4 Cortex A17 + 4 Cortex-A7 big.LITTLE 8 çekirdek.

CPU saat hızları 6592'de 1.7Ghz ve 2Ghz idi. 6595'de ise 2.2-2.5Ghz Cortex-A17, 1.7Ghz Cortex-A7.

GPU da 6592'deki ARM Mali-450 yerine, Imagination PowerVR 6 serisi olmuş. GPU'nun tam özellikleri açıklanmadan bir şey söyleyemeyiz. En azından OpenGL ES 3.0 garanti olmuş.

2K ekran desteği ve 4K video desteği olacak. 20Mp kamera desteği olacak.

Tabletler için tasarladıkları MTK8135'te PowerVR G6200 muhtemelen 400Mhz idi. Bu da 6592'nin Mali-450'sinden yaklaşık %25 daha güçlü. Tahminim en az bu kadar olur. Ancak eğer daha üst seviyede yarışacak telefonlara girmek istiyorlarsa 6 küme 450Mhz gibi performans canavarlarına yaklaşmalılar. Özellikle yılın 2. yarısına kadar sarkacaksa, Qualcomm'un yeni çipsetleriyle yarışacak. Amiral gemilerinde de 2K ekranlara yöneliş var.

2K ekranlarda Adreno 330'lar bile amiral gemi olamaz.

GPU'da çok güçlü olmazlarsa yine orta sınıf telefonları zor aşarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: XWING

Arkadaslar,
    Heyecanla bekliyorum.

Takildi UKIMde
    Geri gidiyor..

• quote:

quote:

Arkadaslar,
    Heyecanla bekliyorum.

Takildi UKIMde
    Geri gidiyor..

nerden almıştınız peki ?
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Slm,
    Sanalpazardan bir elemandan almistim.
    Kargo bana ulasmadigi icin iademi aldim.
    Ama para dert degil, cihaz gitti ona yaniyom...
    Neyse yakinda LTEli MTK lar geliyor. Ona bakariz artik.

• quote:

Slm,
    Sanalpazardan bir elemandan almistim.
    Kargo bana ulasmadigi icin iademi aldim.
    Ama para dert degil, cihaz gitti ona yaniyom...
    Neyse yakinda LTEli MTK lar geliyor. Ona bakariz artik.

geçmiş olsun hocam sanalpazardan böyle satış yapanlar varmı ? ilgimi çekti bende almak istiyorum ama cesaret edemiyordum takılır diye eger bu riski komisyon karşılı biri alırsa bede düşünürüm almayı iyi de olur ne yalan söylim ama komisyonları nasıl şişiriyorlarmı ?
  • Arkadaşlar pandawill Cubot X6 yı 175$ satıyor 5 dolar kuponla 170$ geliyor 1gb ram dışında fiyatına göre iyi görünüyor ne dersiniz 1gb ram olması çok dert olurmu? mtk 6592'de mali 450 GPU ne kadar ram'i kullanıyor?

http://www.pandawill.com/cubot-x6-smartphone-mtk6592-50-inch-ogs-screen-1gb-16gb-android-42-white-p86112.html
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    Valla bir suru vardi. Ama artik yok

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.