Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklediğim modeller henüz çıkmadı, onları bekliyorum.
  • bu gercek olabilir mi?
    HDC-Galaxy-Note-3-Vitas
  • halkaliozan H kullanıcısına yanıt
    Gerçek olamayacak kadar güzel... Gerçekten o fiyata süper özellikler hele hele 3 GB RAM...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halkaliozan H kullanıcısına yanıt
    Bencede gerçek değil..
    Aliexprestte satan kimse yok..1-2 satıcıyada sordum fake dediler..
  • http://www.gizchina.com/2014/01/14/top-low-cost-cotacore-phones-china/

Listenin tamamı çıkmadı zaten listede de çıkmayanlar belirtiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Bencede gerçek değil..
    Aliexprestte satan kimse yok..1-2 satıcıyada sordum fake dediler..

demek fastcardtech guvenilir degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

Huawei 3x almayı düşünüyordum fakat ekran gorilla glass değil.thl t100 veya zopo zp 998 almayı düşünüyorum.bu modellerde de pil daha düşük.full hd 5inc bir telefona artık ayıp 2000 mah pil.full hd telefnlar en az %20 fazla enerji tüketiyor hd telefona göre.xiaomi bir telefon çıkartacak fakat erken kalkan yol alacak gibi.daha sonra satabilecekmi bilemiyorum.fakat çinde bir arkadaşım var.huawei ye talep çok fazlaymış.3c ve 3x için

Pili büyütürlerse telefon tuğla gibi olur.
    2000 mah pil full hd ekrana adam gibi kullanan için yeterli. Yok telefonda zırt pırt 3d oyun oynarsanız 3-4 saate bütün pil biter orası ayrı. Oyuncu telefonu değil malesef bunlar, oyun oynamak isteyen 720p ekranlı 4000 mah pilli lenovo p780 e baksın (4 çekirdek).

Kardeş zaten elimde p780 var ve hiçte tuğla gibi değil.gayet kibar ve oyun oynamiyorum.sadece internete gidiyorum.3g internet çok şarj yiyor.2000 mah pil 1 gün anca dayanabiliyor.tasarim bence çok önemli.3000 mah pilli neo var arkadaşimda ve 5 Inc.fakat 4000 mah pilli lenovo p780 daha ince.şayet 1080 p telefon yapacaklarsa 3000 mah pil yapsinlar yok 2000 mah pil konuyorsa 720 p telefon yapsinlar.%20-25 gibi extra pil tüketimi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada MTK6592'li Sony Tianchi yalan oldu galiba.
  • Dubai'den gelecek bir arkadaşım var. Aşağıdaki 8 çekirdek, 2GB olanlardan hangisini önerirsiniz?
    http://www.kingsouq.com/mobile-phones-77.html?cell_core=262&cell_ram=144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 14 Ocak 2014; 23:03:17 >
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    İmei değiştirecekseniz Zopo Zp998
    Kayıt yaptıracaksanız MEIZU MX3
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

İmei değiştirecekseniz Zopo Zp998
    Kayıt yaptıracaksanız MEIZU MX3

Teşekkürler.
  • Slm arkadaşlar. Çinde bir akrabam var. Şubat'ta buraya gelecek. Bu cihazdan almasını isteyeceğim. Oradan internet üzerinden alabileceği güvenilir ve uygun bir web sitesi varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
  • THL T100 S almayı düşünüyorum ancak imei atma durumu ne oldu arkadaşlar bu telefona. Birde bu telefon sanki birazcık kalın gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serocan39 -- 17 Ocak 2014; 9:41:10 >
  • Goophone güvenilir bir markaysa aslında şunu düşünüyorum bende. 8 çekirdekliyle pek işim olmadığından. Sar değerleri ne alemdedir hiç bilmiyorum. Goophone en azından No Name değil dedim ama ne dersiniz?

http://www.aliexpress.com/item/Goophone-Z5C-4-IPS-Screen-854x480-Android-4-2-Dual-Core-MTK6572-Smart-Phone-Unlocked-512MB/1547356336.html
  • THL 100 s derken Zopo ZP998 aldım bende bakalım ne olacak gümrük işi, amacım satmak inşallah gelirde azda olsa bi karla satarım.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Bütçe kısıtlıysa, gümrük riski yüzünden daha ucuz bakıyorsanız bir sözüm yok, yalnız en azından MTK6582'lere bakın. Hatta biraz bekleyip MTK6588'lere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Mediatek konuşmuş

Süper yapmışlar

• bazı modellerde sony f2.2 bazılarında f2.0 kamera var. hangi kamera daha iyi?
  • f2.0 daha iyidir, hatta f1.8 bulabiliyorsanız (örnek Gionee E7 ama snapdragon cpu) model payalaşırsanız eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

THL 100 s derken Zopo ZP998 aldım bende bakalım ne olacak gümrük işi, amacım satmak inşallah gelirde azda olsa bi karla satarım.

az bir kar için emeğine değmez arkadaşım gümrük te bu haldeyken..kullanmak için alanları anlıyorum da gelmesi gitmesi uğraştırması artık değmiyor..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.