Şimdi Ara

Yeni Nesil Oyunları Beğenemiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler çoğu güzel oyunlar ps3 te 15 tane süper oyun sayabilirim gerçi çoğumuz biliyoruz , pc de adam gibi oyun sayısı çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 9 Ekim 2013; 16:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Genelleme yapmayın.Yeni nesil dediğinizde Bastion, Bioshock infinite, Dishonored, Skyrim, Dark Souls, Rouge Legacy, ; başka taraflara baktığımızda Journey, Last Of Us, Ni no Kuni gibi oyunlar var hatta bunlara onlarcası eklenebilir. Bunlar kötü mü, hayır değil. Sadece çıkan iyi oyun sayısı eski oyunlara göre daha az. Ha bence de PS2 ,PS1 ve belki SNES dönemi oyunculuğun en üst doruğu idi ama şuan çıkan oyunların hepsi kötü değil.

"Skyrim"
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Nedense sanki firmalar hep aynı yol ile oyun yapar oldu. Canın azalınca geç köşeye canın dolsun, en alakasız oyuna bile RPG öğeleri ekleyelim kill +10 - headshot +50 gibi.
    Bakıyorum gerçekten gereksiz yere Hitman'e bile koymuşlar saçma sapan perk sistemini. Son çıkan Blacklist yine aynı mantık. Senaryoyu, oynanabilirliği yerin dibine sokup CO-OP koymuşlar.
    Çok sevilen Far Cry 3'e baktım sırf kıllık olsun diye köpek domuz peşinden koşup deri toplatıyorlar veya ot toplatıyorlar. 2 saat bunlarla uğraşmadan da 2 silah bile taşıyamıyoruz. Yapay zekanın sıfır olduğu bir oyuna zorla stealth tarzı eklemişler. Düşmanla aranızda 5 metre var ve ışınlanıp (abartı değil) kafasına bıçak sokabiliyorsunuz.
    Metro Last Light yine aynı yapay zeka sıfır ve ilk oyuna göre bana göre kötü. Aslında atmosferi, grafikleri ve animasyonları v.s iyi ama yine stealth tarzını zorla buna da sokmuşlar. O kadar kolay ki insan sıkılıyor. 1 ampul söndürüp katliam yapabiliyorsunuz.

Bir tek bütün bunları barındırıp da mükemmel olan Batman AA ve AC var ve bence çok da iyi sattıkları için diğer firmalar bu oyuna özendiler ama ortalık resmen çöplüğe döndü. Adam gibi 10 saat süren, millete ot falan uğraştırmayan bir oyun kalmadı.
    Thief 4'ü izledim ve baktım ona da aynı mantık koymuşlar. Sanki Assassin's Creed'miş gibi kafasından okla vurunca +40 exp. yazıyor.
    Çoğu kişi Assassin's Creed serisinin hayranı ama bana göre 2. oyundan sonra patladı ve ikide bir oyun çıkartmaya başladılar.
    Bu tür oyunlar yüzünden Prince of Persia gibi bir çok oyun söndü.
    Görüldüğü üzere millet Doom 4 beklerken gittiler sisteme uyup Rage yaptılar Open World...
    Yani kısacası yeter artık firmalar ya Open World yapıyor ya da her oyuna saçma sapan perk ekliyor exp. ekliyor ya da en kötüsü hepsini koymaya kalkıyor. En süper Stealth tarzı olan Splinter Cell'i çamur yaptılar.
    Malesef ki artık insanların çıksa da oynasak dediği oyunlar 3'ü 5'i geçmez artık. Bir umut Watch Dogs var ki o da Open World.
    Ne Half Life ne Doom kaldı geriye. Çıkanların da nasıl bir bir patladığını görüyorum ve içimdeki bir gram umut da eriyor.

Haklısın hocam.Bana eski oyunlar daha zevkli geliyor

• Bir nokta hakkında yorumda bulunacağım; açık dünya konusunda size katılmıyorum. Bence oldukça hoş bir uygulama, istediğimiz yeri gezmek, istediğimizi yapmak , avlanmak vs. bu tarz ayrıntılar insanı oyuna bağlıyor, sıkılmamasını sağlıyor. Onun dışında dediklerinizde haklısınız, katılmamak elde değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Undercover Man

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Genelleme yapmayın.Yeni nesil dediğinizde Bastion, Bioshock infinite, Dishonored, Skyrim, Dark Souls, Rouge Legacy, ; başka taraflara baktığımızda Journey, Last Of Us, Ni no Kuni gibi oyunlar var hatta bunlara onlarcası eklenebilir. Bunlar kötü mü, hayır değil. Sadece çıkan iyi oyun sayısı eski oyunlara göre daha az. Ha bence de PS2 ,PS1 ve belki SNES dönemi oyunculuğun en üst doruğu idi ama şuan çıkan oyunların hepsi kötü değil.

"Skyrim"

Skyrim kötü müydü? Bir Morrowind olmasada iyiydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

Bir nokta hakkında yorumda bulunacağım; açık dünya konusunda size katılmıyorum. Bence oldukça hoş bir uygulama, istediğimiz yeri gezmek, istediğimizi yapmak , avlanmak vs. bu tarz ayrıntılar insanı oyuna bağlıyor, sıkılmamasını sağlıyor. Onun dışında dediklerinizde haklısınız, katılmamak elde değil zaten.

Ben zaten açık dünya kötü demedim ki.
    Son çıkan Batman Arkham City'de rastgele dolaşırken ankesörlü telefon çalıyor ve süre kısıtlaması ile bir yere varmaya çalışıyoruz. Bir kaç kere yaptıktan sonra bir şeye varabiliyoruz. (Spoiler vermemeye çalıştım)
    Bazen dayak yiyen adamları kurtararak yeni görevler falan keşfedebiliyoruz.
    Öldürülmüş insanların yanına gidip cinayetin nasıl ve nereden işlendiğini buluyoruz. Bunların da bir sonucu var.
    Soru işareti var toplamamız gereken.

Bu da bir açık dünya oyunu ve kamp basma , ot veya deri toplama da açık dünya oyunu. Far Cry 3'ün evet güzel bir senaryosu var ama para dışında bir amacı olmayan oraya "malzeme taşı , kamp bas , hedefi sadece bıçakla öldür" gbi sonu olmayan onlarca yan görev koyarak oyun süresini uzatmaya çalışmışlar.

• Ben Far Cry'ı beğendim açıkçası. Hatta yan görevleri oyunun ana görevlerinden daha fazla yaptığımı bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

Ben Far Cry'ı beğendim açıkçası. Hatta yan görevleri oyunun ana görevlerinden daha fazla yaptığımı bilirim.

Tomb raider 2013'te harikaydı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

Ben Far Cry'ı beğendim açıkçası. Hatta yan görevleri oyunun ana görevlerinden daha fazla yaptığımı bilirim.

Katılıyorum. Onda da yan görevler ile bayağı uğraşmıştım. Ama %70 kadar bitirebilmiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

Katılıyorum. Onda da yan görevler ile bayağı uğraşmıştım. Ama %70 kadar bitirebilmiştim.

Hele ki son savaş samuray ordu felan fenaydı acaba bir kez daha çıkarmı yeni tomb raider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek sorunu Uncharted'a aşırı benzemesi idi. Bazı oyun severler bu yönünden hoşlanmadı. Ama bana göre iyi idi. Ara sahneler sinematik tadında, güzel grafikli, üzerinde çalışıldığı, ter akıtıldığı belli olan bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 9 Ekim 2013; 19:23:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.