Şimdi Ara

Yeni nesil pc oyunlarını 'Ultra High' ta oynayabilecegimiz notebook lar var mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim üzere pc almayı düşünüyorum MSI gibi ama 3 bin tl yi gecmemesi butceme uygun olur. Sizce varmı böyle notebook!lar varsa yardımcı olabilir misiniz?
    Örnek pc oyunları : Watch Dogs, Tom Raider 2013 vs.. gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muddı -- 15 Eylül 2014; 1:19:16 >

• teşekkür ederim tavsiyelerinize baktım yalnız site alışveriş için güvenilir bir site midir ?
  • O siteden 2006 yılından beri alışveriş yapıyorum, bir sorunla karşılaşmadım, 2 kere kulaklık arızalanmıştı garantiden değişim yaptılar.
    En son 3-4 ay önce bir arkadaşıma MSI laptop aldıık, daha düşük profilli olanlarından. Şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı.

Ama siz yine de fiyat araştırması yapın, belki başka bir yerde daha ucuza bulursunuz, ayrıca başka modelleri de gezin, sadece verdiğim modelleri düşünmeyin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavur -- 15 Eylül 2014; 3:36:07 >
  • ssavur kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilginiz için bakalım kısmet ne oluyor :))

• M1Abrams kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu markayı ilk defa duydum MSI dan farkı var mıdır? aynı özellikte hangisi daha kaliteli olabilir..
  • Hocam fiyat olarak monster daha uygun. Yıllardır var olan bir marka oyun laptopları üretiyor. Bütçeniz el verirse kesinlikle 3200 lira olanı almalısınız.
    Fiyat olarak uygun oldugunu fark ettim ama araştırdığım kadarı ile bir çok olumsuz, güvenilirsiz olduguna dair söylentiler var. Genelde MSI, ASUS, MONSTER diyorlar. kasa, ses, piksel, fps olarak beni yarıyolda bırakmayacak hangisinde olabailir o kadar para vereceğiz hocam sonuçta..
    ÖRn; dediğim gibi belirttiğim oyunlar gibi oyunları "ultra hight" ta oynayabileciğimiz akışkan bi pc arıyorum. Şu an ASUS K55VD sürümü var bende ve cevremde de ASUS çok var ve çok memnun herkes ASUS tan. ama oyun olayına gelince hep MSI duyuyordum. acaba ASUS un da böyle bir MSI yada MONSTER kadar güclü ve fiyat uygun notebook u var mıdır? Kısaca MSI, MONSTER veya ASUS tan birini alacağım ama hangisi nasip bakalım yorumlar ne olacak..
  • Kendim kullanmadığım için kesin yorum yapamam ama ben olsam monster alırdım. Asus hakkında bir bilgim yok. MSI kullanan arkadaşım var 1 yıldır bir problem çıkmadı. Ama fiyat farkını göze aldığımda monster diyorum.
    anladım bilginiz için teşekkür ederim..
  • MSI seni yarıyolda bırakmaz ama aynı özellikteki MSI ve MONSTER arasında fiyat farkı oldukça fazla.Ben düşündüm taşındım ve sonunda monster abra a5 v.1.1 + 128gb ssd takarak aldım.yaklaşık 3bine denk geldi.Henüz deneme fırsatı bulamadım,bakalım umarım beni 4-5 yıl boyunca taşır :D Ha bir de Victor markasını araştır.Bilgisayarları özellik olarak baya iyi.Onlar da monster gibi toplama notebook yapıyolar ama sektörde monster'a göre daha yeniler.Piyasada 20 yıllık profesyonel bi geçmişleri olduğunu söylüyorlar.Bi araştırmanı tavsiye ederim.

http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g801/Default.aspx

• Süleyman.Emre kullanıcısına yanıt
    bilgin için teşekkür ederim ama toshiba asus lenovonun da mesela Victor gibi game notebookları var o yuzden guvenilir ve verdiğim paraya deger bir notebook bulmayı umuyorum.. Monster fiyat olarak cazip yalnız kasa pert diyorlar. ayrıca ekranı küçük diyorlar. MSI canavar olarak hep duydum ama iste bu son dönemlerde hangi notebooklar iyi ve güvenilir o yuzden böyle bir sey sormak istedim forumda.. Çünkü zamanın da Asus pc ler mükemmel kasa üretirlerdi ama şimdi kasa kasa değil çöp kutusu sanki o yüzden yeni nesil nasıl ve tercih edilmesi gereken ne olabilir fikirler ışığında tercih yapacağız bakalım.. yine de bilgin için teşekkür ederim
  • Hocam verdiğim ilk linkte 17.3" ekran var neresi küçük
    yanlış anlama hocam sözüm sana değil sadece gördüğüm eleştrilerden alıntım :)) zaten ben ekran kısmına takılmadım da 3200 tl olan zaTEN MUKEMMEL görünüyor 256 bit bir de en çok o etkiledi beni :))) ama işte tanımadığım bir marka olunca tereddüt de bırakıyor insanı özellikle sipariş ettiğinde gec gelme sorunları yada garanti sorunları gibi. yurt içi desteginin az oldugunu yurt dısından gelebildiğini söyleyenler filan. o yuzden tereddüt hocam insan hali yoksa laf soylenmeyecek tarz o verdiğin link

• Tamam hocam Bu markaları kullanan arkadaşlar yardım ederler inşallah ama daha çok kişinin göreceği bir bölüme taşıyabilirsiniz konuyu
    teşekkür ederim olur hocam nasıl dersen:) ben yeniyim pek bir bilgim yok taşıma konusunda Ama yardımcı olabilir misin:))
  • nasıl taşınıyor bende bilmiyorum :) forum desteğe mesaj atabilirsiniz yukarıda
    teşekkür ederim yaptım bakalım ne oluyor:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.