Şimdi Ara

Yeni nesil pc toplatacagim butce 6000-7000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni nesil pc toplatacagim butce 6000-7000tl

Boyle bir sistem topladim hersey dahil olacak klavye mouse,hoparlörune kadar. Yalniz cok fazla anlamam bu konulardan hem oyun hem mimari tasarimda kullanacagim almisken iyisi olsun istiyorum. Ekran Kartı 970 x 2 olarak degistirmelimiyim veya 980 takmalimiyim. Kasayida daha dusuk secip ssd yi yukseltsem de olabilir. Birde 4k monitor istiyorum ama fiyat cok yükseliyor. Yardım edenlere şimdidrn teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psu 1000w yada 850 w yaparsanız daha iyi olur.
    Ssd ise samsung evo olarak değiştirin :)

• Bence olmamış,özelliklede ekran kartı ve ramler.

Bence phoneix.com.tr"den rebirthi al geri kalanada monitör klavye falan al .

• gb1111 G kullanıcısına yanıt
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103779

Şu anakarta ve fiyatına gözgezdir derim
  • Ekran kartinin neyi olmamis 980 mi takmak gerekir yada 2x970 mi. Anakarti msi ile degistiririm. Kasa yeterli gibi ssd yjde degistiririm yalniz kaliteli bir monitör onerisi bekliyorum

• 6000-7000 lira ya sistem kurup 120 hz den aşağı monitör almak..

Neyse yorum yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gb1111

Ekran kartinin neyi olmamis 980 mi takmak gerekir yada 2x970 mi. Anakarti msi ile degistiririm. Kasa yeterli gibi ssd yjde degistiririm yalniz kaliteli bir monitör onerisi bekliyorum

Ekran kartında sorun yok fakat ssd yi değiştir o seri biras sorunlu verdiği değerleri yakalayamıyor.8 cm fan niye alıyorsun onu çözemedim sesli çalışır o mübarekler bide seidon sıvı soğutma sesli diyorlar haberin olsun sonra süprizle karşılaşma birde hdd wd blue alırsan sessizlik anlamında faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 12 Kasım 2014; 16:25:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rastgele sectim dostum bildiğin kaliteli monitor varsa soyleyrbilirmisin

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Cok fazla bilmedigimden sectim yerlerine onerebilecegin daha iyi fanla sogutucu varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gb1111

Rastgele sectim dostum bildiğin kaliteli monitor varsa soyleyrbilirmisin

Monitörler hakkında çok geniş bir bilgim yok yanıltmam istemem
  • Kasa çok kötü o kasaya üç fanlı ekran kartları sığmıyor bilgin olsun.. Yerinde olsam aerocool predator alırım ...

http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-x-predator-full-tower-1100w-80-gold-2x23cm-fanli-10-pci-yuvali-black-oyuncu-kasasi-ae-xpr-1100/productDetails.aspx?productId=bd130291&categoryId=1013&SKU=BD130291

6-7 bin lira veriyorsun 700watt psulu kasa alıyorsun al şunu 1100 wat..

Sistemede baktımda şöyle eğer sadece oyun oynayacaksan işlemci ve anakartı düşür yerine 2 tane gtx970 ekran kartı al süper olur ...

Yeni nesil pc toplatacagim butce 6000-7000tl

Yanına birde 4k monitör aldın mı asus rog serisinden mis gibi olur .. Orj windows almana gerek yok o konuda yardımcı olurum ;) illa orjinal alacam diyorsan kutulu alma 400 lira g2ada key satılıyor 40 dolar...

Senin seçtiğin monitör çok kötü internet kafelerde bile kullanmıyolar artık onu.. 5 ms tepkime süresi var bu 1 msden aşağıolmasın artıbirde lcd seçmişsin bu devirde hey allahım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 12 Kasım 2014; 17:37:34 >

• Ben olsam o bütçe ile i7 4790k lı 970sli + (120hz FHD) veya (2k 144Hz) veya 4k monitörlü sistem toplardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.