Araba aşırı pahalı olduğun için artık Dacia markası yerine Renault gelmiş. |
Yeni nesil Renault Duster'in Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)
-
-
Dağ fare doğurdu yerli araba güya ve 1.25dan başlıyor 1.7ye kadar gider ekstra masraflarla beraber :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat pahalı bence.
-
Euro ncapten 3 yildiz almis araba resmen yeni teneke olarak cikiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 sene öncenin şartlarında klima opsiyoneldi ve hariçten para verilip alınıyordu şimdi ise standart, otomatik vitesin de standart olmasının vakti geldi geçiyor bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aıstral 1.606 olduğunun farkında mısın?
Buna bu paraları verenleri acilen kontrol altına almak lazım çünkü ya para havadan geliyor ya da zihinsel bir sıkıntıları var demektir. Yoksa kimse böyle bir alısveris yapmaz ihtimal dışı...
-
Hökümet bu olaya en kısa zamanda el atıp yerli üretim vergisi çıkarıp %373733 vergi ekleyecektir merak etmeyin.
Varolsunlar.
duster 2022 yılında iken 500bin civarı imiş , suzuki vitara 1milyon .. şimdi fiyatları eşitlendi... yani duster üstüne 1milyon koydu bi özellik bi lüks vs kazanmadığı halde ilginç
duster ın için boş yani haalaa içi dolu biz özelliği olan araç değil... 4x4 için düşünüyordum off-road amaçlı ama boş araca da o kadar para verilmez versem off-road yapamam :D
musso grand var en üst paketi sahibindende sıfır bayisinden 1.7 e falan satılıyor en üst paket 4x4 de ön koltuk ısıtma ve soğutma, arka koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma vs bissürü özellik var için baya lüks kalıyor duster ın yanında ... ayrıca kocaman araç yük vs de rahatça taşınıyor, ya da düşük paket versiyon ki yine dusterın içine göre iyi 4x4 ü 1.2 milyonlara buluna biliyor sıfır yine bayiden, kötü yani ticaari olarka geçtiği için muayene her yıl :/
duster TÜRKİYE de üretilen versiyonu LPG li versiyon... TÜRKYİE de üretiliyor ama yurtdışından gelen dacia dusterdan pahalı :D...
dacia duster yurtdışından geliyor 4x4 olan versiyonu yine 1.4milyon, farkı mild hybrid olmayışı ... RENO DUSTER MILD HYBRID 4x4 ün ortalama yakıt tüketimi 6.9lt yani hali hazırda satılan dacia duster 4x4 benzinli ile aynı tüketim :DDD ve 200bin tl daha pahalı ? :D
şekli değişti bi de isim değişti diye herhalde :D
o fiyatlara çok fazla alternatif oluyor bi de bu kadar parayı boş araca vericeğime biraz daha bekleyip vergi indirimi ile 1.5 milyon civarına düşme potansiyeli olan BYD seal U DM-i alırım, içi dopdolu ısıtmalı soğutmalı koltuklar vs 80km menzil kadar elektrikli sürüş imkanı şehir içi daha a artıyor ve evden şarj edebiliyorsun çok ucuza şehir içinde araç kullanma imkanı veriyor
(((( bi çok yerde ve sitesinde 100km de 0.9lt tüketim diyor ama çok yanıltıcı, elektriği öne çıkartıyorlar önce, ama kendi asıl sitesinde 6.5lt yazıyor ))))
4x4 yok tabi :/ ...
reno dusterın sadece 4x4 özelliği için alınırsa alınır diğer versiyonları zaten tercih edilmemesi gerek kesinlikle, 4x4 olanı da pahalı yerden yükseklik yaklaşma/uzaklaşma açısı yani gerçekten keyfi off-road yapacak için tercih edililebilir ama off-road amaçlı alacak içinde zaten yenisinin eskisinden çok bi farkı yok aynı tüketime sahip benzer yükseklik vs araca niye 200bin fazla verilsin? sırf görünüş için desen içi boş ... şantiye polis jandarma aracı olarak çok satıyordu ve eski duster yine satmaya deva meder ucuz olduğu için tüketim de aynı... yenisinin şekli için almaz şantiye vs diye düşünüyorum, umarı mduster reno nun elinde patlar.. boş yere fiyat şişirmenin acısını yaşarlar ! ..
özellikle BYD ve çinden off-road ağırlıklı araçlar gelmeye başlarsa öff... BYD nin leopard 5 diye geçen aracı var, BYD Shark var, iCar off-road aracı var da var... dolubatarya vs diğer youtube incelemlerinde görebilrisinz. ..
BYD leopard 5 denen araç...
https://www.youtube.com/watch?v=iXmGA2berOc
MIND EVyoutubeBYD Leopard 5 packed full with promises and features, it enters the most contested EV market in the world now...https://www.youtube.com/watch?v=nUdlf8-I06Echery iCar, chery nin de TR de yatırım yapma ihtimali var
DolubataryayoutubeKanalımıza destek olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCLRYyGAoqR26MpjAmbrG6oQ/join Spotify: https://open.spotify.com/show/5Ccl8ZEmjv8JJIGsX1hXy4 Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/hızlı-şarj/id1682804408 Hepsi ve daha fazlası için Dolubatarya.com ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. X: x.com/dolubatarya Linkedin: linkedin.com/company/dolubatarya Instagram: instagram.com/dolubataryahttps://www.youtube.com/watch?v=pbt9HbW9qqAbaşka bi phev 4x4 ...
https://www.youtube.com/watch?v=YNo24hm_Xtg
bunların en azından BYD olanlarının vergisi düşük şekilde TÜRKİYEye geldiğinde duster falan isterse 1milyona düşsün :) ...
duster ın 4x4 TR satış fiyatı 50bin$ civarı şuan, lpg li ucuz hali bile 40bin$ ... AB de ise 4x4 olanı 25bin$ın biraz üstü, ucuz olanı 20bin$ın biraz üstü .. 20bin $ araç nasıl oluyor da TÜRKİYE de üretilirken fiyatı 2 ye katlanıyor? ve yurtdışından gelen aracın da fiyatı 2ye katlanıyor?
BYD seal u dm-i ın önden çekiş versiyonu 42bin$ civarı UKde, ve bizdeki satışı 2.1 milyon, yatırım sayesinde vergi avantajı sağlarlarsa 1.5milyona düşecek.. DUSTER niye bu kadar pahalanıyor o zaman diye bi sormak lazım?!?!?!? (byd seal u nın 4x4 versiyonu da varmış 50bin$a civarı UK fiyatı) 4x4 olan da TR ye gelse vergi avantajları sonrası 1.8milyona satılsa keşke :D
-
1.4 e togg 1.8 e tesla varken kimse yüzüne bakmamalı
austral ve 3008 varken yüzüne bile bakılmamalı
Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama yakın çevrenizde LPG li araca bakım yapma yeterliliği olan bir servis varsa LPG taktıktan sonra da garantili işlemlerinizi yetkili serviste yaptırabilirsiniz. Ben 2023 Clio'ma 2000kmde LPG montajı yaptırdım. İlk bakıma gittiğimde aklımda bazı sorunlu olduğunu düşündüğüm yerleri söyledim. Sağ olsunlar motor kulağı, akü ve bagaj kapatma kolunu garanti kapsamından değiştirdiler. Bir vaktim olduğunda da direksiyonda bulunan bir tuş zaman zaman basmıyor, onu değiştirteceğim.
Gittiğim servis LPG montajı ile sadece yakıt sisteminde LPG kaynaklı bir problem çıkarsa garantiden karşılanmayacağını, kalan tüm parçaların 3 yıl garanti altında olduğunu söylemişti.
-
İzmirdeyim hocam... MAİS İzmir'in çok yakınındayım Bornovada... Araç lpg taktırınca toptan garantiden çıkmıyor mu yani? 😊😇
Hayır çıkmıyor ancak MAİS LPG li araca bakmıyor.
Ankara'da aracımı götürdüğüm Tan OTO ve Çelik OTO yetkili servisleri var. İkisi de garanti kapsamında tüm işlemleri yapıyor.
Bir yıldır LPGli kullanıyorum ve garantiyle ilgili hiç sorun yaşamadım.
LPGli araç bakım şartnamesine uymayan servisler aracınızı içeri alamadıklarından araca bakmıyorlar.
Size yakın servisleri arayın, LPG li araca bakabilen bir servis varsa sorunsuz bakımlarınızı yaptırıp garantinizi de devam ettirebilirsiniz.
-
Eski kasanın top versiyonu 1.636.000 yani yeni kasadan pahalı.
-
Arkadaşlar, herkes top modelin fiyatına laf etmişsiniz. Tamam alternatifleri var, haklısınız ama eski kasanın da ( yani halihazırda satılan kasa ) fiyatı resmi sitesinde 1.636.000 TL. yani yenisinden pahalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X