Şimdi Ara

yeni netbooku garantiye göndermelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimdeki netbook şudur

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vtn455a-minibook-atom-n455-1.66ghz-2048mb-ddr3-320gb-10.1-cam-max.251mb-gma3150-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48538

netbooku iş için kullanıyorum, ses kapalı ekran en düşükte wireless açık 2 saat civarı gidiyor
    casper servisi 3 saatten az olmaması gerektiğini ve servise göndermem gerektiğini söyledi

adam yanlış biliyor olabilirmi?

pil 3 hücreli ne yapmam lazım servise gönderirisem pc siz kalacağım makine 1 aylık

saygılar

• o ayarlarla 3.5 saat gitmesi lazım ... bu arada neden caspere para verlirki
  • araştırırken 1.5 saat diyenlerde gördüm buneye göre değişiyor
    ben sadece msn ve 1-2 tane internet sayfası açınca hiç başından kalkmadan kullanırsam 2 saat gidiyor
    ama arada 20-30 dk hiç bi işlem yapmayıp ekran koruyucuya,uyku moduna falan girince fazla başında durmassam 3.5 saat çalışıyor
    durum normal değil diyorsanız 1 ay süreyi göze alıp göndereceğim servise

niye caspere para verdin diye sorarsan türk malı yazması benim için yeter (parçalar çinden gelsede)
  • bence uğraşmaya değmez, 3 hücreli pil 3.5 saat pek gitmez, ayarlar kısık diyorsunuz ama, pc üzerinde işlem yoğunluğu oluyor olabilir, bu da işlemci yükü demektir...

windows 7 nin güç planları var, o ayarları batarya odaklı yaparak deneyebilirsiniz...

bir de pili tam boşaltıp, şarj etmeyi deneyin( refresh deniyor galiba, o tarz bir işlem var)
  • 3 hücreli batarya için normal süre, servise göndermelik bir durum yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.