Şimdi Ara

Yeni Next YE-2000 DOBRATECH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
23.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde bu linki buldumhttp://tr.wikipedia.org/wiki/HDMI burdada 1,2 ile 1,3 arasında 2 farklı ses formatından bahsediyorki bu işler çok pahalı işler ve destekler (Tabii şahsen) Yani bu işin sonu yok. Ama bu eksisi var dediğiniz cihazı şu an kullanıyorum pek profesyonel sayılmam ama görüntü ve ses bence muhteşem mutlaka daha iyi inceleyin server satın alarak aynı cihazdan d smart ve digitürk ü de çözme imkanı var imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

quote:

Orijinalden alıntı: iso614300

İncelemem kısmen bitti arkadaşlar.HD konusunda DTPLUS ve cihazını ezip geçmiş resmen.Hele birde HDMI v1.3 altın HDMI kablo ile bağlarsanız dahada iyi oluyor.SD yayınları HDMI kablo ile 576p ve de-interlacing açık olarak izliyorum haliyle Scart kablodan daha iyi görüntü alabiliyorum böylelikle.De-interlacing olmasa mutemeln gene scart ile seyredecektim.Şimdilik bu kadar incelemem bitince geri kalanınıda yazacağım görüşmek üzere arkadaşlar..

Cihazın en büyük eksik yanı HDMİ 1.2 olması

Arkadaşım HDMİ çıkışı 1.2 olan cihazdan nasıl 1.3 l verim alabiliyosun farkları var biliyorsun..

uydu cihazlarında 1080i bir görüntü vardır.maksimum 1080i olduğu için HDMI da 1.2 yeterlidir.1.3,1.3b,1.3a ya gerek yok.ihtiyaç olsa saten bunu tasarlayan koreli mühendisler 1.3 koyardı.koymadıklarına göre gerek yok.

• yalnız tam bır lınux cıhaz degıl sadece server alabılırsınız ve next baglısınız yazılım konusunda kendı basınıza hıc bır sey yapamazsınız
  • next dobratech in yeni yazılımı çıktı.http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=53676
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

next dobratech in yeni yazılımı çıktı.http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=53676

Yazılımda ilk gördüğüm noksanlık; Bu yazılımı yükledikten sonra uydu taratmalarımda tp'leri kendi kendine çoğaltıyor aynı tp'yi belli aralıklarla tekrar ediyor tarama bitmiyor =)

Aşağıdaki Fotoğraflar SD yayınlardan çekildi (Sony Ericsson K790i - 3.2mp / Kablo olarak Çin yapımı altın uçlu 1.5 metre hdmi kullanıyorum). Yarın da HD yayınlardan fotoğraf alıp eklerim konuya...

Yeni Next YE-2000 DOBRATECH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 8 Mart 2010; 0:46:37 >

• allaha şükür nihayet bir next dobratech in görüntüsünü gördüm.
    sevgili polatz çok teşekkürler.bir foruma bu fotoları ekleyebilirmiyim.izinsiz eklemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

allaha şükür nihayet bir next dobratech in görüntüsünü gördüm.
    sevgili polatz çok teşekkürler.bir foruma bu fotoları ekleyebilirmiyim.izinsiz eklemem.

Ekleyebilirsiniz sakıncası yok ancak bilindik uydu forumlarında mevcut =)
  • Next Dobratech, LG42SL9500, altın uçlu HDMI, Sony Ericsson K790i (haliyle kaliteli fotoğraflar elde edilemedi.)

Görüntüler Astra uydusu HD kanallarından...

Son fotoğraftaki güneş değil, telefonun flaşıdır

Akşamda altın uçlu scarttan SD yayınların tekrar fotoğrafını paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 8 Mart 2010; 10:26:14 >

• Next YE-2000 Dobratech 08 Mart 2010 Tarihli yazılım (VVEC016.86)

http://www.nextdestek.com/Next2000-Hd-Dobratech/allinone_NEXT_YE-2000_DOBRATECH_VVEC016.86.isd.zip

Viva_016.86
    - DÜZELTME: Networkaçıkken yapılan uydu taramada arama bittiğinde durmama ve kanalları çifte bulma sorunu düzeltildi.
    - DÜZELTME: 24 saati aşan kayıtlarla ilgili bug düzeltildi
    - DÜZELTME: time shiftte hafıza bölümü boyutu aşıldığındaki kayıt sorunu düzeltildi
    - DEĞİŞEN: Dosya bakma bölümündeki menü gösterim zamanı süresi değişti
    - DÜZELTME: Hotbird/12245/Mezzo kanalındaki kilitlenme sorunu giderildi.( hatalı )softcam atıldığında oluşan
    - DÜZELTME: bazı Şifreli yayınlarda yayın kesilip geldiğindeki ses kesilme sorunu düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 10 Mart 2010; 8:10:50 >

• Next hiç bir zaman adam olamadı, hani derler ya başkasının şeyi ile gerdege girmek işte Next markasıda budur, hiç bir zaman kendi ürününü üretmedi ilk tutulma sebebi kaona yaptırdıgı cihazlardır,

doktormuş mach1 palavra ancak sallarlar,

yok doktor koreden döndü, nereye dönersen dönsün asla adam gibi cihaz yapamayacaklar bizde elektronik yapacak kapasite yok.
  • Next YE-Dobratech 24 Mart 2010 Tarihli yazılım

Viva_018.01
    - CHG : Biss *** bilgileri ,softcam.*** formatı bazı Biss kanallarının daha hızlı açılabilmesi için değişti.

Viva_017.48
    - FIX : CCCam indexlemesi belirtilen sınıra sabitlendi
    - CHG : Teletext tam sayfa desteği değiştirildi
    - CHG : Bekleme modunda SATA HHD desteği
    - CHG : Medya Ayar menüsü revize edildi (komut senaryosu)
    - CHG : Linux dosya sisteminde alan kontrolü eklendi
    - CHG : SATA'da Hard Disk güç kontrolu eklendi
    - FIX : Skart bağlantıda bazı düzeltmeler yapıldı
    - FIX : JPEG oynatmada orantı düzenlendi
    - FIX : playback stop problem in No signal state
    - FIX : TTX kısayol tuşuları , Logo, EPG Reservasyonda kayıt ikonun, Ön panel yeniden başlama zamanı vs.)
    - FIX : Hollandaca'da bazı düzeltmeler yapıldı
    - CHG : CCCam menüsündeki versiyonlar kaldırıldı
    - CHG : EPG dili OSD menü diline sabitlendige
    - FIX : Teletext Optimize edildi
    - FIX : Astra Fast Scan konumunda iken olan sorun düzeldi
    - FIX : Digiturk Cryptowork adı düzenlendi
    - CHG : 320GB ve üzerinde bölümleme desteği eklendi (her bölüm en fazla 320GB olabilir)
    - CHG : SATA HDD model adı görünmesi eklendi

DİKKAT Bu yazılmda BOOT yükseltmesi yapmanız gerekmektedir.
    Yazılım yükleme ile ilgili açık izahat zip dosyasında yer almaktadır.CcCam ile ilgili çalışmalar nisan ayı içerisinde başlıyacaktır.

Next YE-2000 Dobratech 24 Mart 2010 Yazılımı ve Boot

• Next dobratech görüntü kalitesi [Diğer cihazlar samsung 40b651 & canon HF100]

http://www.vimeo.com/10316369
    http://www.vimeo.com/10334519
    http://www.vimeo.com/10297760

• görüntüler gerçekten çok güzel.
  • YENİ YAZLIM ÇIKTI: 10.04.2010

YAZILIM NOTLARI

- Yazılım atmadan önce server bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.Server bilgileriniz yazılımdan sonra silinecektir.
    - Kablosuz modem kullanıyorsanız şifreniz silinecektir.Tekrardan şifrenizi giriniz.
    - Kanal bilgileriniz silinmez.
    - Yayınlarınızda açılmama gibi bir sıkıntınız olursa fabrika ayarlarına dönmeniz tavsiye edilir.

YAZILIMDA NELER DEĞİŞTİ

- Standby konumunu hafızalaması düzenlendi
    - Newcamd network driverleri upgrade edildi,kayıtta ethernetten dolayı oluşan durmalar düzenlendi
    - Cc cam time out süresi düzenlendi
    - Usuals düzenlendi
    - Usuals ve diseqc kaskad çalışma eklendi
    - Bazı paketlerdeki şifreli radyo yayını açma sorunu giderildi
    - Teletext dil seçeneği eklendi
    - Teletext link iletim sorunu düzeltildi
    - Sky kart okuması düzenlendi

-- Daha önce boot : B04.26 yı cihazınıza yüklediyseniz tekrardan yüklemenize gerek yoktur.

-- Cc cam ile ilgili ana çalışma hafta içi başlayacak,test çalışmaları paylaşılacaktır..

Next 2000 Dobratech Yeni Yazılım: 10.04.2010

USB ile Yazılım Güncelleme Resimli Anlatımı için Tıklayınız >>>>>

• selam. bende bu makine var ve buna usb wifi almak istiyorum. yakında kart paylaşımı almak istiyorum ve kablo ile uğraşmak zor oluyor. bu makine için usb wifi alıpta kullanan var mı? varsa hangi usb wifi yi kullanıyor? diğer uydu forumlarında 1 - 2 marka model belirtilmiş ama işim garanti olsun dedim. teşekkürler...
  • Bugüne kadar wi-fi olayını düşünmediğimden bir araştırma yapmadım.
  • ben ccam yuzunden aldıgıma pısman oldum bu cıhazı
  • Cihaz ilk tanıtıma çıktığında galiba E2'de olacak diyorlardı, 1 aydır hayır olmayacak diyorlar...
    Cccam nisan ayında iyileştirilecek diyorlardı ama yine hüsran...
    Ben aldığım ürünün özelliklerini tam isterim, vaad edilelen hizmeti tam isterim...
    Görüntü kalitesi hoşuma gidiyor, zaten daha iyisi nasıl olabilir ülkemizdeki yayın kalitelerine bakarsak ama açıkçası E2 olmayışından cccamın hala düzeltilemeyişinden dolayı bende Dobratech'i aldığıma pişmanım... Keşke Atlanta veya Dreambox alıp cihazın tüm özelliklerini kullanabilseydim...
    İnşallah mayıs ayı içinde yüzümü kara çıkarırlar bin özür borcum olsun ama cihaz tam olsun yeter ki...
  • sevgili polatz ben ilk çıktığında next 2000 hdtv almıştım hemen hemen hiç bir özelliği yoktu alırken 2. el aldım alan arkadaş 700 tl peşin almıştı 9 gün sonra ben ondan aldım arkadaşa alırken bile söyledim cccam dahil her şey eklenecek dedim istersen satma yok dedi bende bir sürü cihaz var zaten dedi aradan 2 sene geçtikten sonra her zaman cccam eklenmeyecek denilen cccam bile eklendi.
    onun için hiç belli olmaz 1 sene sonra bir bakmışız e2 de gelivermiş.ben dobratech kullanmıyorum çünkü bende hd cihaz var zaten bir sene sonra cccam iyice düzelirse alırım düzelmezse bundan sonra çıkacak hd ve linüx olan cihazını alırım.bekleyip görmek lazım.çünkü haa deyince bu işler olmuyor.doktor bile yazılarında diyor en son cccam düzeltilecek diyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.