Bildirim
Yeni Nexus 7[Mr.Çerçeve] Kutu Açılımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence güzel hocam sızan cihazın aynısı çıktı, Snapdragon 600, full HD 7" ekran, 7.9mm kalınlık ve stereo hoparlör öne çıkan özellikleri. Fiyatı da 220$ olacakmış, fiyatına göre gene on nuöara cihaz. Tek handikapı çerçeve büyüklüğü. Keşke ülkemize de çabul ve ucuz gelse ama kesin 5 ay sonra 700 liradan gelir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
Bence güzel hocam sızan cihazın aynısı çıktı, Snapdragon 600, full HD 7" ekran, 7.9mm kalınlık ve stereo hoparlör öne çıkan özellikleri. Fiyatı da 220$ olacakmış, fiyatına göre gene on nuöara cihaz. Tek handikapı çerçeve büyüklüğü. Keşke ülkemize de çabul ve ucuz gelse ama kesin 5 ay sonra 700 liradan gelir...
Dostum Geçensene ilk ben aldım nexus 7 yi bu forumda çok sevdim derim nexus 7 mi aldıktan 1 hafta sonra 150 tl ucuzladı orası var.Bu sene çıkacak olanın 2 modeli olcak diye duydum Bir s600 lü birde s4pro lu olarak ikisinin arasındakı fark s4pro lu olan 4gb ramle gelecek s600 olan 2gb le gelecek denılıyordu bilmiyorum 7.9mm ise gayet iyi diyebilirim ama o pili görünce gerçekten cihazdan soğudum daha yuksek frekanstaki işlemci full hd ekran 4000mAh pil şaka gibi tasarımını sevdim neresını dersen arka kapak tasarımı gayet ıyı slım port dan hdmı girişi veriliyormuş buda iyi ama adreno 320 :( kasılcaktır diye tahmin ediyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper tablet açılmıyor
- tab s9 fe alınır mı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- 2560x1600 kaç k
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- samsung galaxy tab s10 plus
- dünyanın en büyük tableti
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- oneplus pad pro
- samsung tab s10 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X