WHQL certified kit for nForce, nForce2, and nForce3 First release of NVIDIA IDE driver for Windows XP and Windows 2000 General compatibility fixes Audio Improvements: Realtek ALC655 codec support added Fix for BSOD on loading DLS files Reduced susceptibility to audio glitches under heavy system load; additional fixes for 6 channel GetPosition glitches ASIO support for recording at sample rates other than 48kHz; lower and more predictable latency Fixes for NOLF. The 3D minimum and maximum distance and the roll off factor were not being taken into account for air absorption. Also modified reverb gain so that the max distance was taken into account Fix for EAX reverbs; initialized EAX reverbs to off when querying for the EAX listener interface; updated EAX property handlers to ignore invalid parameters instead of range limiting -- this matches Creative EAX behavior Windows XP Driver Versions
sorunlar cozulmus galiba bu driverlarla ilgili iyi seyler soyluyorlar forumlarda ...en sonunda[flag]
çektim bile inşallah akşama deneyeceğim ilk iş
sesde bazı düzelmeler var, darkhardware de hdd nin işlemci kullanımını %60 dan %10 çektiğini söylüyor, pc mark hdd puanım değişmedi. keza ram de biraz artma var gibi
bi çekiip bakalım
eee kimsenin yorumu yokmu bu driver icin. nasıl iyimi olmus yine eksikler varmı.
hocam daha yeni komuşuldu bu driver,database'i araştırıp bir bakın.
eskilere göre bayağı iyi en azından ide driverlarının adam gibi yüklendiği ortada. primary slave de bağlı cdromdan okuma yapıldığında guney koprusunun göçme durumuna gelme sorunu ortadan kalkmış sonuç olarak nvidia sonunda adam gibi sürücü çıkardı :)
abi 12 mb'lık sorun çıkardı açmadı hani olur ya dedim international'i indirdim o da açtırtmıyo sistemi
ozaman sende bir şeyler var[evlol]
bende indirmiştim evren bendede bazı detanatorler açamamıştım tavsiyem klosörü eXtract yaparken isim değiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme