NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release.
IDE driverları yine eksik bu versiyonda.Ne garip bir olay adamlar driver cikariyor ve icinde eksikler var.Bu nvidia nin isine akil sır ermez.soylenene gore yakin bir zamanda full bir driver daha cikacakmis.
Deneyen varmı? Bence acele etmemekte yarar var. Daha önceki (2.44 müydü?) sürücüleri yükleyenlerin uğradıkları hezimetleri hatırladıkça içim ürperiyor!
hiç deneyen yok mu arkadaşlar? şu an tatildeyim dial up ile çekecem onun için soruyorum
Denedim ve hoşuma gitti. Sanki ses daha kaliteli gibime geldi. Daha güzel çıkıyor. Beta sürücülerin aksine reboot ederken ya da shutdown ederken HDD'yi kapatıp da shutdown etmiyor (hani beta driver'da çınk diye bir ses geliyordu ya kapatırken, işte bu, HDD'nin kapatılması oluyor). Söyledikleri gibi Accelerated IDE sürücüleri yok. Ama hiç yan etkisini görmedim şu ana kadar, tamamen stabil. Benchmark programlarıyla test etmedim HDD hızını, üşendim
[Deleted by Admins]
Winamp agent'ini kapatsana ve yanındaki bir kaç şeyi! Baya bi kaynak yer onlar... Bi de equaliser'de 16Khz'i biraz daha yükseltsen daha iyi ses duyarsın gibime geliyor. Neyse tabii değişen bişey yok sanırım arayüzde. Acaba performans artışı felan varmı?
[Deleted by Admins]
Oyunlardaki sesler daha iyi çıkıyormuş gibi geldi bana.Yalnız MOAH daki silahı tutan el gitti.Detonator aynı olmasına rağmen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme