bugün itibarıyla ben açtım. |
Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (10. sayfa)
-
-
araç eğer klima açık çalışıyorsa bende de sanki içine ejderha kapatılmış gibi ses geliyordu. bu konuda servis beni uyardı, aracı stop etmeden önce klmayı kapatıyorum. çalıştırdıktan bir süre sonra açıyorum. ses gelmiyor artık.
-
Teşekkürler, ben de klimayı kapatıyorum aracı durdurmandan önce, hatta uygun olduğu durumlarda önce AC modu kapatıyorum, bir süre öyle çalıştırıp sonra OFF yapıyorum.
Bahsettiğim ses de kullandıkça azaldı. Şu an 4.000 km civarı oldu, o ilk zamanki ses kalmadı, normal az motor sesine döndü. Hatta içeriden duyulmuyor bile doğru düzgün.
-
Yeni kasa araç sahiplerini ve araç alma arifesinden olanları Whatsapp grubumuza bekleriz. Katılım linkini özel mesaj üzerinden göndermek mümkün sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 6 Ağustos 2023; 22:57:38 > -
Linki atarmısınız -
Merhabalar,
Bugün 1.900.000 TL'ye Skypack ( epower ) paket için kapora ödemesi yaparak el sıkıştım.
sizce nasıl fiyat? daha uygun fiyatta bulma imkanım olabilirmiydi?
Ancak neden 50 Bin TL elden nakit istendiğini anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 8 Ağustos 2023; 11:52:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MavéRicK_09
Yeni kasa araç sahiplerini ve araç alma arifesinden olanları Whatsapp grubumuza bekleriz. Katılım linkini özel mesaj üzerinden göndermek mümkün sadecebanda iletebilirmisiniz? Teşekkürler,
-
Bende link alabilir miyim -
Benden daha uyguna almışsın daha aşağısı varsa ben baya dolandırılmışım -
Eğer Nissan bayisinden aldıysan genelde araç yok sıra var vb muhabbetlerde elden yaptığın el altı ödeme sıranın sana gelmesini sağlıyor. -
Liste fiyatının altında almışsın üstat onu nasıl yaptın -
pazar günü 2 bayiye uğradım ( Mar ve Kuzey ) ikisinde e-Power Skypack hatta birinde yanlış hatırlamıyorsam PP dahi vardı, ben kasko ile birlikte toplam sadece 1.900 Bin verdim elden istenen para dahil ( elden ödeme iptal oldu ) ücreti havale ile gönderdim. Ancak Aracın vergi ödemesinde hata olması sebebiyle teslimat belirsiz duruma düştü vergin düzeltilmesi için benimde yarın 3 günlük sehir dışı seyahatim sebebiyle teslimatı pazartesi gününe sarkacak gibi...
-
Merhaba, link alabilirmiyim.
-
Gönderdim
-
Link rica ediyorum
-
Merhaba, link atar mısınız. -
Merhaba, bende skypack epower 2023 var. Araçta beğenmediğim tek şey orta ekran. Yuvasına göre küçük kalıyor. Ayrıca özellikleri zayıf (PP ye göre). Bunun yerine daha büyük ve özellikle pp gibi duran ekran bilen taktıran var mı?
ayrıca whatsup linki istiyorum lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 26 Ağustos 2023; 22:20:0 > -
Merhaba. Mayıs çıkışlı PP paket aracım yaklaşık 3000 km de. Son 2 gündür ön sol balata ıslık çalmaya başladı. Bu km de bu ses hayli şaşırttı. Servise götüreceğim ilk fırsatta. Aynı sorunu yaşayan oldu mu sizlere sormak istedim. -
Merhaba, link rica edebilir miyim ben de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X