Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
77
Favori
108.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür

• Selamlar herkese,

Kısmetse 1 haftaya platinium premium aracımı teslim alacağım.

Aracıma yan basamak taktırmak istiyorum ama farklı servislerde sordum çok farklı fiyat verdiler sanırım orjinal nissan ürünüde değil. Bu konuda tavsiyesi olan var mı ? yan basamak için önerebileceğiniz İstanbul'da bir yer varsa çok makbule geçer.

Bu arada whats app grubuna bende dahil olmak isterim, link atarsanız çok sevinirim.

• mert1980 M kullanıcısına yanıt

Bagaj havuzuda aldınız mı ? sanırım birden fazla seçenek var rizzline da. bu konuda bilgi verir misiniz lütfen.

• merhabalar epower sahibiyim link alabilir miyim?
    özellikle sormak istedigim top speed limitini kaldirabiliyor muyuz?
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar epey dusmus
  • selamlar link alabilirmiyim acaba?

• Whatsapp grubuna girebilen var mı?
  • Whatsapp katılım linkleri gönderilmiştir.
  • skypack in küçük ekranının yerine alternatif multimedya ekran tavsiyesi olan varmıdır?

• MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Ben de NİSSAN qashqai e power premium/platinium aracımla aranıza katıldım. Aracımla ilgili paylaşımlardan, kullanım alışkanlıklarından, tavsiyelerden, pratik ipuçlarından, özeliklerinden bu konu aracılığı ile bilgiler öğrenmek, yararlanmak istiyorum. Bana da whatsapp linki gönderirseniz çok sevinirim..Herkese kazasız belasız yoılculaklar, keyifli sürüşler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestnewyorker -- 6 Ekim 2023; 22:4:29 >
  • 0532 212 82 76 whatsap için paylaşımda bulundum..

• merhabalar. yaklaşık 2 aydır qashqai e-power pp sahibiyim. tam hatırımda değil ama 8800 km civarı yol yaptık. aracı istanbuldan alıp o sıra ankaradaki ailemin yanına giderken iyi topukladım. nasılsa rodaj mı deniyor? motorun alıştırma derdi yok. eğer yüksek hızlarda seyrederseniz hiç de ekonomik değil. istanbuldan ankara bir depo benzin bitti. daha sonra tatil tatil derken yaşadığımız il adanaya döndük. şuan 1 depo ile 900 km yol yapabiliyorum. araç 100 km kala benzin az diyor. bunu 50 km kalaya. kadar bekledim. yaptığım yok 880 km idi. işte 50 diyordu ama toplamda 900 diyorum işte. yalnız bir nokta canımı sıktı. e-power sistemi bataryayı %75 şarj olunca duruyor? adanada öyle geri kalanı şarj edebileceğim yokuş filan yok. bataryanın son %25 ilk kısmı hani pozantıya filen yolum düşerse dolabilir. bu son %25lik batarya da dolsa o zaman 1000 km yi bile görebileceğimi düşünüyorum. hatta geçebiliriz bile belki. en büyük sıkıntım şimdilik bu. kendimde bulduğum bir takım hatalarda var. mesela güneş multimedia ekranının hemen altındaki piyano siyah renkteki tuş takımlarından gözümü alıyor. sanki tasarım hatası. tomtom harita herhalde 10 yıl önce kullanılan eski sokak numalarına göre çalışıyor. pp en yüksek paketi iken neden koltuk soğutma yok? bunların dışında araca diyecek yok. motorlar ile kapışınca daki tozu yutturabileceğiniz bir araç. basınca gidiyor ama gidiyor ha. Subaru xv var birde. artık sanki Subaru gitmiyor gibi geliyor bana. ilk fırsatta subaruyu da full elektrikli bir araca çevireceğiz.

herkese kolay gele...

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun link gönderdim

• Merhaba, ben de link rica edebilir miyim

Hocam ben de araç alma arefesindeyim link rica ediyorum sizden. Teşekkürler.

link rica etsem

• mbunal kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Biz de Subaru XV'den yeni Qashqai'a geçmeyi düşünüyoruz. İkisini de kullanmış birisi olarak bazı konularda görüşlerinizi öğrenmeyi çok isterim.

Qashqai e-power'ın performans olarak üstünlüğünden bahsetmeye gerek yok, XV'nin en zayıf olduğu yön de bu. Bunun yanında arka koltuk diz mesafesi ve eni açısından XV sayısal olarak öyle gözükmese de çok ferah hissettiriyordu, Qashqai ile karşılaştırabilir misiniz?

Yine XV'nin bagaj hacmi küçük olsa da perde pandizotu kaldırdığınızda kullanım açısından çok verimliydi. Qashqai'in bagajındaki ayırıcıyı o açıdan pek sevmedim, kaldırsanız bile bagajın arka köşelerinde takıldığı yerler sebebiyle kullanım verimini düşürmüş gibi görünüyor. Yine de daha fazla eşya sığdırabiliyor musunuz?

Bir de Qashqai ile test sürüşü yaptık ama X-trail'dan sonra denediğimiz için olsa gerek, motor ve yol sesini çok alıyor gibi geldi. XV'deki şikayetlerimizden biri de buydu, Qashqai'ın daha sessiz olmasını beklerim, size göre nasıl?

• certac C kullanıcısına yanıt

Araba boş külfiyet nissanlarda heleki! Pil ömrü konusunda sorun yaşayanlar ve şikayetlerde mevcut!

• Arkadaşlar merhaba,

Qashqai Skypack J12 e-power (2023) sahibiyim. Araçta, fabrika çıkışı R19 lastikler mevcut, fakat stepne R18

Sizde de durum böyle mi ve normal mi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.