|
Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (27. sayfa)
-
-
Bu konu ne oldu, ÖTVyi geri alan var mi
-
Merhaba WhatsApp grububa ekleyebilir misiniz? -
Merhabalar herkese. Nissan Qashqai e-Power araçlar için ödenen ÖTV'nin iadesi (vergi iadesi) ile ilgili dava süreçlerini halihazırda takip ediyorum. Konuyla ilgili özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. İyi forumlar herkese
-
Nissan Qasqhai e-power ötv iade süreçleri için özelden iletişime geçtim hocam
-
satış ve sikayetleri % vurdunuz sanırım; 2 senedir kullanıyorum ve 1 kere bile sorun yaşatmadı; ve bugün 2024 makyajlıya geçiyorum; BYD iyi güzel hatta BYD Seul U EV alacaktım, ancak TR de aracı tanıyan yok, sorunları belli değil, çin ve avrupada satılan versiyonlarda farklı BYD batarya kullanan KGM Torres 1 milyon km veya 10 sene batarya garantisi verirken BYD Batarya garantisi hakkında açıklama yok, Nisan-mayıs ayında gelen BYDler showroomlarda koltukları yıprandı kısa dönemde..( mayısda bende BYD Seul U DMI ) için kapora vermiştim ama BYD süreci doğru düzgün yürütemediğinde kaporamı geri alıp, Tesla Torres ID.4 Volvo EC40 Mercedes EQB250+ vs gibi alternatiflere bakmıştım ancak sonunda yine e-Power de karar kıldım.
hayırlı sürüşler
-
Merhaba, 2023 qashqai e-power skypack sahibiyim.
Ben de whatsapp veya telegram grubu için link alabilir miyim?
Çok teşekkürler.
-
Merhaba, Yeni Qashqai 2024 Skypack kullanıcısıyım. Şerit asistanı ve trafik levha tanıma özelliğini kapatmak istiyorum. Fakat her motor tekrar çalıştığında bu ayarlar sıfırlanıyor ve açık duruma geliyor. Bunun bi çözümü var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X