Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
547
Cevap
82
Favori
115.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar aracimi 10 gun önce aldım ve izmir manisa arası 1 depo ile denildiği gibi 1000 km yaptım.ortalama 5.2 gördüm en son eco ve epedal ve sakin kullanımda bu değerleri elde ettim.Bu veriler iki il arasındaki yükseklik farkları düşünüldüğünde nasıl acaba.Bu arada daha önceki aracım 1.2 motor opel mokka idi onunla aynı yol ortalamam 7

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umit B. U kullanıcısına yanıt

Bu konu ne oldu, ÖTVyi geri alan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba WhatsApp grububa ekleyebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar herkese. Nissan Qashqai e-Power araçlar için ödenen ÖTV'nin iadesi (vergi iadesi) ile ilgili dava süreçlerini halihazırda takip ediyorum. Konuyla ilgili özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. İyi forumlar herkese 

• Seriously. kullanıcısına yanıt

Nissan Qasqhai e-power ötv iade süreçleri için özelden iletişime geçtim hocam

• nadeto kullanıcısına yanıt

satış ve sikayetleri % vurdunuz sanırım; 2 senedir kullanıyorum ve 1 kere bile sorun yaşatmadı; ve bugün 2024 makyajlıya geçiyorum; BYD iyi güzel hatta BYD Seul U EV alacaktım, ancak TR de aracı tanıyan yok, sorunları belli değil, çin ve avrupada satılan versiyonlarda farklı BYD batarya kullanan KGM Torres 1 milyon km veya 10 sene batarya garantisi verirken BYD Batarya garantisi hakkında açıklama yok, Nisan-mayıs ayında gelen BYDler showroomlarda koltukları yıprandı kısa dönemde..( mayısda bende BYD Seul U DMI ) için kapora vermiştim ama BYD süreci doğru düzgün yürütemediğinde kaporamı geri alıp, Tesla Torres ID.4 Volvo EC40 Mercedes EQB250+ vs gibi alternatiflere bakmıştım ancak sonunda yine e-Power de karar kıldım.

hayırlı sürüşler

• Merhaba, 2023 qashqai e-power skypack sahibiyim.

Ben de whatsapp veya telegram grubu için link alabilir miyim?

Çok teşekkürler.

• Merhaba, Yeni Qashqai 2024 Skypack kullanıcısıyım. Şerit asistanı ve trafik levha tanıma özelliğini kapatmak istiyorum. Fakat her motor tekrar çalıştığında bu ayarlar sıfırlanıyor ve açık duruma geliyor. Bunun bi çözümü var mı?

• Selamlar, 2024 Mart ayında Nissan Qashqai Skypack e-power almıştım. Makyajlı kasa gelmeden 2 ay öncesi oluyor zaten. 15 bin km yi yeni tamamladım. Sorun yaşayanlar olmuş, hepsine geçmiş olsun diyorum. Ben hiç bir sorun yaşamadım.

Sadece garantiyi bozmadan ön dikiz aynasının oraya yol kayıt kamerası takabiliyor muyuz, onu merak ediyorum. Öğrendiğimde burayı editlerim.

WP veya diğer platformlarda olan grup linkini benimle de paylaşabilir misiniz?

• Merhaba,

Bugün itibariyle yaklaşık 11.000 km yol yaptım.(7 ayda)

Genel itibariyle memnunum, jeneratör ve sol dikiz aynası sorunu hiç yaşamadım. Ancak geçtiğim 2 hafta önce sol ön tekerden gelen metal sürtme sesi sebebiyle bayiye gittim. Sorunu bildiklerini, garanti kapsamında işlem yapacaklarını söylediler.(sanırım balata ile disk arasında bir metal varmış o kronik sürtebiliyormuş bazı araçlarda) onu değiştirdiler. (yaklaşık 3-4 saatlik bir işlem)

ondan sonra sorunum kalmadı.

Yakıt ortalamam değişkenlik gösteriyor, sıcak havalarda 5-6 arası,

soğuk havalarda 6-6,8 arası değişiyor. benim için sorun değil.

Koltuk, direksiyon ısıtma, masajlı koltuk çok keyifli.

Gücün ayağımın altında olma hissi çok tatmin edici.

Gece farların görüş açısı çok güvenli.

S.o.s tuşunu bir kere şakacı bir arkadaşım yüzünden deneyimledim, 112'yi arıyor.

Multimedya da keşke telefonla aracı takip edebilsem, hatta koltuk ısıtmayı çalıştırabilsem. veya kameralarımdan görüntü alabilsem anlık olarak. o zaman tadından yenmez.

Keşke xtrail epower japonya yerine ingiltere de üretilse de gelse,

almadığıma pişman olduğum bir araba. (karavan çektiğim için 4 çeker ve yüksek tork değeri olması sebebiyle)

ama ona rağmen karavan çekme konusunda da bence çok iddaalı.

Sonuç itibariyle gayet keyifli ve mutluyum aracımdan.

Ben de whatsapp grubuna katılmak istiyorum.

teşekkürler,

• samsa* kullanıcısına yanıt

Dikiz aynasi arkasina arac kamerasi takabilirsiniz, bir aksesuar sadece garanti ile bir alakasi yok. Forumun arac kamerasi konularini inceleyebilirsiniz, Viofo A229 Plus (Ön Arka) onerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 18 Aralık 2024; 15:46:13 >
  • WhatsApp grubuna katılabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, 2023 e-power sahibiyim. Whatsapp grubuna katılabilir miyim?

• Merhaba. Nissan dahibiyim WhatsApp grubuna dahil edebilir misiniz beni de?

• Kendim de bir nissan sahibi olarak; nissan E power teknolojisine sahip araçlar için ötv ve KDV iadesi ile ilgili basvuru ve dava aşamalarını takip ediyoruz. Profesyonel Hukuki destek almak isteyen arkadaşların mesaj yazmasi yeterlidir.

• Merhaba. Nissan 2024 e power makyajlı kasa sahibiyim WhatsApp grubuna dahil edebilir misiniz beni de? Teşekkürler.

• 4rane1_ 4 kullanıcısına yanıt

WhatsApp e katılabilir miyim?

• beni de whatsapp gubunua alır mısınız

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.