Markalar maliyeti düşürmek için böyle şeyler yapar, daha öncede gördüm bu şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (13. sayfa)

-
-
Araç alma arefesindeyim 20 bin kaporta verdim bayiye.. e-POWER Designpack Black Edition 160 bine bıraktılar fiyat konusu nasıl? Corolla LPG kullanıyorum 2019 yeni kasa tabiki de onun kadar az yakmicam ama sizce 5-5.5 arasında yakıt yakarım çok performanslı kullanan biri değilim fiyat sizce iyimi daha ucuza bulunabilir mi bilgisi olan yazabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
10 gündür kullanıyorum. En dolu paket. Sorusu olan varsa cevablayabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi paket ve fiyat ne kadara geldi size bu arada hayırlı olsun ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 13 Ekim 2023; 22:26:9 >
Platinyum premium paket. 1.160 tl ye aldım. Benden sonra 1130 tl ye düşmüş sanırım.
2 milyon dicektiniz galiba ☺️ 1.130 benim corolla 2019 model aracım neredeyse. ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 13 Ekim 2023; 23:3:34 >
Özür dilerim, evet 2.160 tl
Merhabalar bana da gönderebilir misiniz
Selamlar Arkadaşlar
Nissan Ankara bayii haftada bir çalıştırmayı tavsiye ediyor ancak denemelerimizde 2 hafta yeterli olacak gibi duruyor. Tabi akünün ömrüne göre bu çalıştırma gereksinimi değişecektir. Bu arada whatsapp linki alabilirsem çok sevinirim 🙏
PP epower aracımızı 2 haftadır kullanıyoruz gayet güzel ve keyifli bir araç. Ancak bir konuyu çözemedik : Aracın bagaj kapısı, araç P viteste değil ise ne içeriden ne de dışarıdan açılmıyor. Örneğin AVM ye giriceksiniz, aracı durduruyorsunuz, güvenlik hemen bagaj kapısını açmaya çalışıyor ama açılmıyor, o arada sizin vitesi P ye almanız gerekiyor. Vitesi P ye almadan, D veya B de ikende açmanın bir yöntemi mevcut mu ?
-
Kapı kolundaki kilitleri açma tuşunu deneyin.
Not: Teyide muhtaç öneridir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehir içinde sürekli e-pedal kullanıyorum. Bunun fren balatasını kullanıyor ve eskitiyor olma ihtimali var mı ? Yoksa sadece regen mi yapıyor ? Son 1-2 haftadır ayağımı gazdan çekince yavaşlamada balata sesi tarzı bi ıslık sesi gelmeye başladı. Benzer sorun yaşayanlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X