Markalar maliyeti düşürmek için böyle şeyler yapar, daha öncede gördüm bu şekilde |
Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (13. sayfa)
-
-
Araç alma arefesindeyim 20 bin kaporta verdim bayiye.. e-POWER Designpack Black Edition 160 bine bıraktılar fiyat konusu nasıl? Corolla LPG kullanıyorum 2019 yeni kasa tabiki de onun kadar az yakmicam ama sizce 5-5.5 arasında yakıt yakarım çok performanslı kullanan biri değilim fiyat sizce iyimi daha ucuza bulunabilir mi bilgisi olan yazabilir mi? -
-
10 gündür kullanıyorum. En dolu paket. Sorusu olan varsa cevablayabilirim. -
Hangi paket ve fiyat ne kadara geldi size bu arada hayırlı olsun ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 13 Ekim 2023; 22:26:9 > -
Platinyum premium paket. 1.160 tl ye aldım. Benden sonra 1130 tl ye düşmüş sanırım.
-
2 milyon dicektiniz galiba ☺️ 1.130 benim corolla 2019 model aracım neredeyse. ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 13 Ekim 2023; 23:3:34 > -
Özür dilerim, evet 2.160 tl
-
Merhabalar bana da gönderebilir misiniz -
Selamlar Arkadaşlar
Nissan Ankara bayii haftada bir çalıştırmayı tavsiye ediyor ancak denemelerimizde 2 hafta yeterli olacak gibi duruyor. Tabi akünün ömrüne göre bu çalıştırma gereksinimi değişecektir. Bu arada whatsapp linki alabilirsem çok sevinirim 🙏 -
PP epower aracımızı 2 haftadır kullanıyoruz gayet güzel ve keyifli bir araç. Ancak bir konuyu çözemedik : Aracın bagaj kapısı, araç P viteste değil ise ne içeriden ne de dışarıdan açılmıyor. Örneğin AVM ye giriceksiniz, aracı durduruyorsunuz, güvenlik hemen bagaj kapısını açmaya çalışıyor ama açılmıyor, o arada sizin vitesi P ye almanız gerekiyor. Vitesi P ye almadan, D veya B de ikende açmanın bir yöntemi mevcut mu ?
-
Kapı kolundaki kilitleri açma tuşunu deneyin.
Not: Teyide muhtaç öneridir. -
Şehir içinde sürekli e-pedal kullanıyorum. Bunun fren balatasını kullanıyor ve eskitiyor olma ihtimali var mı ? Yoksa sadece regen mi yapıyor ? Son 1-2 haftadır ayağımı gazdan çekince yavaşlamada balata sesi tarzı bi ıslık sesi gelmeye başladı. Benzer sorun yaşayanlar var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X