Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
77
Favori
108.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Markalar maliyeti düşürmek için böyle şeyler yapar, daha öncede gördüm bu şekilde

• Araç alma arefesindeyim 20 bin kaporta verdim bayiye.. e-POWER Designpack Black Edition 160 bine bıraktılar fiyat konusu nasıl? Corolla LPG kullanıyorum 2019 yeni kasa tabiki de onun kadar az yakmicam ama sizce 5-5.5 arasında yakıt yakarım çok performanslı kullanan biri değilim fiyat sizce iyimi daha ucuza bulunabilir mi bilgisi olan yazabilir mi?
  • Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu
    Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu
    Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu

• 10 gündür kullanıyorum. En dolu paket. Sorusu olan varsa cevablayabilirim.
  • Vedo69 V kullanıcısına yanıt
    Hangi paket ve fiyat ne kadara geldi size bu arada hayırlı olsun ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 13 Ekim 2023; 22:26:9 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt

Platinyum premium paket. 1.160 tl ye aldım. Benden sonra 1130 tl ye düşmüş sanırım.

• Vedo69 V kullanıcısına yanıt
    2 milyon dicektiniz galiba ☺️ 1.130 benim corolla 2019 model aracım neredeyse. ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 13 Ekim 2023; 23:3:34 >
  • Özür dilerim, evet 2.160 tl

• MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bana da gönderebilir misiniz
  • Selamlar Arkadaşlar
    Nissan Ankara bayii haftada bir çalıştırmayı tavsiye ediyor ancak denemelerimizde 2 hafta yeterli olacak gibi duruyor. Tabi akünün ömrüne göre bu çalıştırma gereksinimi değişecektir. Bu arada whatsapp linki alabilirsem çok sevinirim 🙏
  • PP epower aracımızı 2 haftadır kullanıyoruz gayet güzel ve keyifli bir araç. Ancak bir konuyu çözemedik : Aracın bagaj kapısı, araç P viteste değil ise ne içeriden ne de dışarıdan açılmıyor. Örneğin AVM ye giriceksiniz, aracı durduruyorsunuz, güvenlik hemen bagaj kapısını açmaya çalışıyor ama açılmıyor, o arada sizin vitesi P ye almanız gerekiyor. Vitesi P ye almadan, D veya B de ikende açmanın bir yöntemi mevcut mu ?

• turkish80 T kullanıcısına yanıt
    Kapı kolundaki kilitleri açma tuşunu deneyin.
    Not: Teyide muhtaç öneridir.
  • Şehir içinde sürekli e-pedal kullanıyorum. Bunun fren balatasını kullanıyor ve eskitiyor olma ihtimali var mı ? Yoksa sadece regen mi yapıyor ? Son 1-2 haftadır ayağımı gazdan çekince yavaşlamada balata sesi tarzı bi ıslık sesi gelmeye başladı. Benzer sorun yaşayanlar var mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.