bana göre güzel olan yanları: -tasarım -müzik telefonu -3.2 megapiksel kamera -autofocus ve macro
fiyatı uygun olursa 6230i gibi çok tutar bu telefon
Benim için telefonun içi önemlidir.Bunun için alış mağazalarından içini özellikle içni kontrol ediniz.Şimdi gelelim telefona:telefonun dışı harika içi de güzel ise eğer oyun,kamera,ses kaydı , internet varsa ve fiyatı uygunsa kaçırmayın derim ben...
Bu ozelliklerde bu tel 500ytl den piyasaya ciksa satis rekorlari kirardi herhalde goruntusu ve ozellikleri eksiksiz.
Yurt disi sitelerin birinde 500dolar , TR de kdv dahil 700ytl den assagi olmaz bu tel tabi nokia lar ciktiklari fiyatin altina oyle kolay kolay dusmuyor.
arkadaşlar bu telefonun videosu kaç fps, kaç çözünürlükte??????????????
Ne zaman satışa sunulacak bu telefon bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: AyBuBi
2008 in ilk çeyreğinde..
lütfen cevap
quote:
Orjinalden alıntı: ali6233
arkadaşlar bu telefonun videosu kaç fps, kaç çözünürlükte??????????????
bence nokianın en iyi modeli.. fiyatı da 800 ytl olarak çıkıoo... 1 ay sonra fiyatı da düşer... 5610nun yerini ancak n81 alabilir
ben bunu bekliorm cıksa alıcamda daha bi cıkamadı son ceyregin ilk ayı bitcek nerdeyse avrupada 300 € yani 510 ytl fln burdada öleyse spr de bence pahalıya satarlar umarım 600u gecmez ya sizce turkiyede kaca satarlar bunu
quote:
Orjinalden alıntı: uguRnB
quote:
Orjinalden alıntı: AyBuBi
2008 in ilk çeyreğinde..
nasıl ya btn heryer 2007nin son ceyreginde cıkcak diyo??
Ben de internet sitelerinde 2007 son çeyrek diye gördüm. umarım 2007 son çeyreğin son haftası çıkarmazlar