Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
374.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum eğer bu telefon içine sindiyse al.bence tek eksiği wifisinin olmaması.
  • Ondan zaten. Çıktığından beri almak istiyordum da küçük Cocukduk o zamanlar.

Zaten 2. Telefon olarak alcam. Evde C5-03 var zaten ondan wifi 3g vs var.

İkinci elini ne kadara bulabilirim?
  • Yukarı
  • UP!
  • elinde c5 in varmış.Onda wiriless var madem.Bu telefonun tek eksiğide wiriless se eğer.Senin iki telefondada wirilese ihtiyacın yoktur heralde:D .Telefon güzel tavsiye ederim :)
  • Sagolun, teşekkür ederim. Temiz sıfır gibi kırmızı 5610 buldum 150 tlye..
  • Nokia 5610dan sonra kamerasi orta ya da iyi duzeyde 3gsi olan muzik dinlemede beni uzmeyecek sarji iyi dayanan bir telefon ariyorum.butcem fazla degil en fazla 450 500.simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Nokia 5610dan sonra kamerasi orta ya da iyi duzeyde 3gsi olan muzik dinlemede beni uzmeyecek sarji iyi dayanan bir telefon ariyorum.butcem fazla degil en fazla 450 500.simdiden tesekkurler.

2.el temiz bir W995 bakabilirsin. Gerçekten seste 10/10 hakeden bir cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Nokia 5610dan sonra kamerasi orta ya da iyi duzeyde 3gsi olan muzik dinlemede beni uzmeyecek sarji iyi dayanan bir telefon ariyorum.butcem fazla degil en fazla 450 500.simdiden tesekkurler.

Dostum yorumun için sağol ama.2.el pek düşünmüyorum.bazı kötü anılarım oldu da.sıfır ne bulabilirim acaba?
  • quote:

quote:

Madem 450-500 bütçen var.Bak internette araştır.İllaki bulursun sıfır bi w995.Arkadaş haklı 10 üzerinden 10 alıcak bi cihaz.1 ay sonra askere gidicek olmasaydım şuan cebimde w995 olurdu emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakilli

quote:

quote:

Madem 450-500 bütçen var.Bak internette araştır.İllaki bulursun sıfır bi w995.Arkadaş haklı 10 üzerinden 10 alıcak bi cihaz.1 ay sonra askere gidicek olmasaydım şuan cebimde w995 olurdu emin ol

+1

Kamerasını beğenmezse Cam driver atarsın...

Kuzenimde var W995. Ondan gördüğüm kadarıyla bence sesini beğenirsin. Hadi oldu beğenmedin acoustic var. Sony Ericsson'da çözüm bitmez!

• 2007 nin konusana yorum atmaktaki amac nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

2007 nin konusana yorum atmaktaki amac nedir?

En son mesaj 2007'de mi atılmış acaba??
    Yeniden 5610 xpres music diye konu mu açalım
  • quote:

quote:

takıl kafana göre.

• quote:

quote:

quote:

takıl kafana göre.

Sende dostum.post kasmaya gezin buralarda.:-D

• arkadaşlar bende trident wt3 var çok temiz 1.5 yıl garantili daha ve ben 270 e aldım 5 ay önce şimdi bu 5610 xpress musıc tks teklf etti üste 40 tl verıo garantisi yok uygunmu sizce
  • Elimde bir teklif var aslında bu aralar bu telefonu almam için.
    Bu telefonun ikinci elde gideri, ederi nedir ve telefonu fazla kurcalamayan birisine almam muhtemel yani kullanışlı bir telefon mu?
  • buna whatsapp yüklemek için bi ayar çekemez miyiz yahu
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.