Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
374.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

150 TL gerçekten ucuz kaçmış, internetten 250'ye en azından 200 e veririm diye düşünüyordum ben.

telefoncunun karını da düşünürsek 200-250TL'ye satılır gibi geliyor bana da. Ama sattıktan sonra ne yapacaksınız. Hadi sattık diyelim 250TL'ye. Sonra yerine ne alacağız. Üzerine çok fark koyup bir telefon alıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemem açıkçası. Bugüne kadar çok telefon değiştirdim. Her defasında Nokia'larımı satıp başka markalar aldığımda çok pişman oldum. Güzel bir telefonda karar kılarsanız mutlaka bana da haber verin.
  • 5800'lara bakınıyorum. İkinci el doğru düzgün kullanılmış bir cihaz bulsam iyidir. 250 tl ye bi 100 zorlasak 150 tl daha koysak, 400 tlye bir 5800 bulunur gibi?
  • quote:

5800'lara bakınıyorum. İkinci el doğru düzgün kullanılmış bir cihaz bulsam iyidir. 250 tl ye bi 100 zorlasak 150 tl daha koysak, 400 tlye bir 5800 bulunur gibi?

çok tavsiye etmem. ofiste bir arkadaşımda var. ben açıkçası kullanamadım. gps, ekran, dışarı verdiği ses kalitesi (telefondan, kulaklıktan değil!) çok iyi. ama bunu yanında dokunmatiği, malzeme kalitesi çok vasat. yinede siz bilirsiniz.
  • Kulaklıktan kalitesi nasıldır ki?

Onun dışında bütçem 350-400 arası bir şey tavsiye edilinebilir mi hocam?
  • quote:

Kulaklıktan kalitesi nasıldır ki?

Onun dışında bütçem 350-400 arası bir şey tavsiye edilinebilir mi hocam?

kulaklıktan hiç dinlemedim. yanlış yönlendirmek istemem. o fiyat aralığında hangi telefonlar var performansları nasıl bilmiyorum. birşeyler bulursam haber veririm.
  • Kulaklık önemli benim için, dokunmatik bir şekilde alışılır diye düşünüyorum kullanan arkadaşlardan öyle duydum. Kalitesizliğe gelirsek ben çok vurarak kırarak kullanmam :D Olmadı bir kılıftır koruyucudur alırım hocam. Yinede gözüne takılan bir cihaz varsa tavsiyelerini dikkate alırım.
  • quote:

Kulaklık önemli benim için, dokunmatik bir şekilde alışılır diye düşünüyorum kullanan arkadaşlardan öyle duydum. Kalitesizliğe gelirsek ben çok vurarak kırarak kullanmam :D Olmadı bir kılıftır koruyucudur alırım hocam. Yinede gözüne takılan bir cihaz varsa tavsiyelerini dikkate alırım.

tamamdır. aklımda olsun.
  • @ReaLizeyes : Bu telefon bende de var . Tipi hoş ama ici boş bı telefon kesinlikle. ne wi-fi var ne de güzel oyunlar / programlar. Kesinlikle iPod Touch al derim, o paraya uygun. Dandik bir telefon alırsın arama veya msjlasma için .

Not : Su an iPod'dan yaziyorum. ( ve onun rahat q klavyesiyle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 2 Eylül 2010; 19:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

@ReaLizeyes : Bu telefon bende de var . Tipi hoş ama ici boş bı telefon kesinlikle. ne wi-fi var ne de güzel oyunlar / programlar. Kesinlikle iPod Touch al derim, o paraya uygun. Dandik bir telefon alırsın arama veya msjlasma için .

ipod touch güzel bir cihaz fakat telefon değil. bir diğer dezavantajı ise radyo olmaması. eğer benim gibi sizin içinde radyo önemliyse cihaz itici gelebilir. diğer özellikleri (ekran, ekran dokunmatiği, hafıza, ses kalitesi) elbette mükemmeldir. bende almayı düşündüm ama söylediğim dezavantajları yüzünden istemedim. bu benim düşüncemdir. başkasına saygı duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

@ReaLizeyes : Bu telefon bende de var . Tipi hoş ama ici boş bı telefon kesinlikle. ne wi-fi var ne de güzel oyunlar / programlar. Kesinlikle iPod Touch al derim, o paraya uygun. Dandik bir telefon alırsın arama veya msjlasma için .

" Tipi hoş ama ici boş bı telefon kesinlikle. "

Hocam kesinlikle katılıyorum. Bu symbian'dır, işletim sistemleri hakkında pek bilgim yokken almıştım telefonu şimdi ki aklım olsa almazdım. iPod Touch'un the_wind222'in dediği gibi telefon olmaması olayı hoş olmuyor. Telefonu çoğunlukla mesajlaşma için kullandığım için benim için çokta uygun değil maalesef. Teşekkür ettim ilgin için.

• bu kameranın açılmama sorununun bi çözüm yolunu bilen varmı ilk siyah ekran geliyor sonra da kamera beklemede yazıyor
    araştırdım ama bi sonuc bulamadım
  • 5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

5800

• w890i'den sonra emektar 4 senelik olan 5610'uma döndüm.İyi mi Yaptım acaba?
    (2.telefon olarak geçtim.!.telefonum 5800)
  • konu hortlamış beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ali

konu hortlamış beyler

Aynen şimdi yeni hortlattığımı farkkettim.Bir zamanlar 5800 gibi sayfa atlayan konu şimdi yerlerde
  • Beyler amacım hortlatmak değil yanlış anlaşılmasın.

2. Telefon olarak 5610'u alacam da. (ilk çıktığından berdir istiyordum)

1) istanbulda 2.eli ne kadardır takribi?
    2) bunda (kullananlara sorum) tuş kilidine aldıktan sonra kırmızı tusa basınca ekranda saat çıkıyor mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Beyler amacım hortlatmak değil yanlış anlaşılmasın.

2) bunda (kullananlara sorum) tuş kilidine aldıktan sonra kırmızı tusa basınca ekranda saat çıkıyor mü?

Hocam gel vazgeç bu sevdadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Beyler amacım hortlatmak değil yanlış anlaşılmasın.

Hocam gel vazgeç bu sevdadan.

+1
  • Niye ki dostlar ne oldu?
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.