Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
374.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşLar 5610 un şuan en günceL sürüm hangisi acaßa ?.. ßen ßi 1 yıL önce günceLLemiştim daha yenisi çıktımı acaßa ?..
    bendeki sürüm v10.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator
    arkadaşLar 5610 un şuan en günceL sürüm hangisi acaßa ?.. ßen ßi 1 yıL önce günceLLemiştim daha yenisi çıktımı acaßa ?..
    bendeki sürüm v10.00

Hayır hocam en güncel sürüm 10.00v zaten dahada güncelleme çıkmaz nede olsa eski bir cihaz.
  • 5610'u ilk çıktığında almıştım. Aradan onca zaman geçti benim telefonumda ne bi çizilme, ne bi eskime, ne kayar kapak arızası, ne slide tuşu çatlaması vs. vs. hiçbir sorun yaşanmadı. Bana kalırsa kullanımla alakalı bir olay bu. su an sıfırını alsam anca bu kadar sorunsuz ve hasarsız olur. batarya da 2 gün gidiyor hala :D
  • merhaba arkadaslar 9.40 versiyondan 10.0 a yükselttik hersey tamam ama flash çalışmıyor bilen varmı yardımcı olurmusunuz?
  • Flaş kapalı olmasın??
  • yok kardeş kapalı falan değil hatta açğa alıyorum falan versiyondan sonra telin flaşı açılmamaya başladı.
    bide arkadaşlar bu telefona nokia haritalar olmuyor mu ?
  • Nokia Maps olmuyor galiba.Ne yazık ki.
  • Nokia Maps S40 serisinden sadece v6'ya oluyor.
    5610 ise S40v5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. King Size

Ben birsey sormak istiyorum. Aslina bunu tavsiye bolumune yazmam gerekirdi ama orda bir turlu cevap alamadim.
    5610 u cok fazla begendim.
    Gerek gorunus gerek kamera kalitesi acisindan w810i den daha iyi. Ancak w810i nin fiyati neredeyse yari fiyati. Sizce o kadar parayi verip 5610 mu alayim, yoksa yakinda eski telefon kategorisine girecek olan ucuz w810i yi mi?

Yorumlarinizi bekliyorum.

müzik performansı ve kalitesi olarak gözüm kapalı 5610 u tavsiye edebilirim.
  • arkadaşlar,

bende bugün kozyatağı kvk da slider tuşunu değiştirdim. garanti kapsamında olduğundan herhangi bir ücret istemediler.
  • Size bir sorum olacak.Bir arkadaşım bana 5610 un 3g modem olarak kullanılabileceğini-bilgisayar için- söylemişti.Bu mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan61

Ya arkadaşlar durup duruyorken hafıza kartını görmeme sorunu çıktı

ne düşürdüm ne de başka birşey oldu galeriye giriyorum hafıza kartı yok

kaç kez çıkarıp taktım düzelmedi. Sizce niye böle birşey olmuş olabilir.

Hafıza kartının yuvasında bir gevşeme felanda yok sabit duruyor ama görmüyor.

zlatan arka kapak sorunun halloldu mu?
  • SELAMLAR.
    4gb hafıza kartı telefonu kasar mı?
    Yoksa 2 gbliktan mı alayım
  • Ben 4gblik kullanıyorum 5610'da, pek kasma olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Ben 4gblik kullanıyorum 5610'da, pek kasma olmuyor.

kasma şöyle oluyor gelen yada giden mesaj toplamı 2000 2500'ü geçtiginde kasma takılma bekleme ekranın ışıgı sönüyor sonra kaldıgı yerden geri başlıyor :) hatun bozdu telefonu yaa sabah akşam msj atarsa olacagı bu :))
  • Hmm evet arada sırada çok kasınca telefonda beyaz ekran çıkıyor yeni açılmış gibi tekrar açılıyor. Gelen kutusunu açınca geç gelebiliyor mesaj sayısı fazla olunca...
  • 2. yılı doldurmama 2 ay kala slider tuşu paramparça oldu, arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra zaten bu kadar nasıl dayandı şaşırmıştım. servis yolu göründü bu tuşu doğru düzgün yapamayan nokia ya sevgilerimi,saygılarımı yolluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: zlatan61

Ya arkadaşlar durup duruyorken hafıza kartını görmeme sorunu çıktı

ne düşürdüm ne de başka birşey oldu galeriye giriyorum hafıza kartı yok

kaç kez çıkarıp taktım düzelmedi. Sizce niye böle birşey olmuş olabilir.

Hafıza kartının yuvasında bir gevşeme felanda yok sabit duruyor ama görmüyor.

zlatan arka kapak sorunun halloldu mu?

Selam baya sonra cevap yazıyorum ama,

Sorunun arka kapaktan olduğunu zannetmiyorum.Çünkü hiç oynama yada boşluk vs bir durum yoktu.

Yeni hafıza kartı almıştım 2gblık onu kullanmaya başladım sorun düzeldi zannediyordum.
    Yaklaşık sanırım birkaç hafta sonra yine aynı sorun başladı, haliyle iyice çıldırdım.

Artık normal telefon hafızasını kullanmaya alışmışken, bataryam da sorun oldu şarj gitmiyordu değiştirdim.
    Bu sefer hafıza kartını görmeye başladı sorunsuz kullanıyorum, ne alakası var bununla bilmiyorum ama durum böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan61 -- 11 Haziran 2010; 9:41:42 >

• hopp son driver çıktımı en son 10 vardı kontrol etmedim de
  • cevab ???
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.