Şimdi Ara

YENI NOKIA 5900XM YOLDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5900'da Carl Zeiss 5.0MP kamera v5 S60 işletim sistemi bulunuyor.
    Nokia haberi yalanlamasa da yeni modeli sır gibi sakladığı idda ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 20 Ağustos 2010; 9:00:13 >

• Haberin yalan olduğu çıksada kendi 5800 imi satıp bunu beklemeliyim Gelmese bile
  • hadi hayırlısı çıksın bir an önce 5 mp güzel olmuş
  • ya arkadaşlar nokia süper telefonlar üretiyor. çok iyi donanımlara sahip telefonlarda. şu işletim sistemi be abicim gözünü seviim değiştirin yaa. vallahi telefonun onca donanımını hep eksik kullanıyoruz bunu fark edenler var ama fark edemeyenler nokia kötü telefon yapıyor diyor. halbuki telefon güzelde sistem kötü. 5800 kullanıyorum. spb mobile shell kurdum. 10 numara. kasma masma yok yaaa. okadarda iyi oyunlar kurdum grafik ram falan iyi yani. birde bu spb sybianın üstüne kuruluyor yani öyle olmasına ramen hızlı. koysalar hızlı yüksek bi sistem. ki inşallah eylülde nokia tüm telefonlarıdna yeni sisteme geçiyor 5800 içinde yeni bi sisteme geçiyo yada sybian 3 mü ne ama bugünkü sybianla alakası olmicak tamamen gelişmiş olcak. buguünkü sybianla bu güzelin 5900 telefondan bile hayır beklemeyin... bugün git 4 milyara kasa topla. gel ona windows 98 kur. olay bu yani....

• 5800-5900 bir rakam için değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

ya arkadaşlar nokia süper telefonlar üretiyor. çok iyi donanımlara sahip telefonlarda. şu işletim sistemi be abicim gözünü seviim değiştirin yaa. vallahi telefonun onca donanımını hep eksik kullanıyoruz bunu fark edenler var ama fark edemeyenler nokia kötü telefon yapıyor diyor. halbuki telefon güzelde sistem kötü. 5800 kullanıyorum. spb mobile shell kurdum. 10 numara. kasma masma yok yaaa. okadarda iyi oyunlar kurdum grafik ram falan iyi yani. birde bu spb sybianın üstüne kuruluyor yani öyle olmasına ramen hızlı. koysalar hızlı yüksek bi sistem. ki inşallah eylülde nokia tüm telefonlarıdna yeni sisteme geçiyor 5800 içinde yeni bi sisteme geçiyo yada sybian 3 mü ne ama bugünkü sybianla alakası olmicak tamamen gelişmiş olcak. buguünkü sybianla bu güzelin 5900 telefondan bile hayır beklemeyin... bugün git 4 milyara kasa topla. gel ona windows 98 kur. olay bu yani....

güzel örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

ya arkadaşlar nokia süper telefonlar üretiyor. çok iyi donanımlara sahip telefonlarda. şu işletim sistemi be abicim gözünü seviim değiştirin yaa. vallahi telefonun onca donanımını hep eksik kullanıyoruz bunu fark edenler var ama fark edemeyenler nokia kötü telefon yapıyor diyor. halbuki telefon güzelde sistem kötü. 5800 kullanıyorum. spb mobile shell kurdum. 10 numara. kasma masma yok yaaa. okadarda iyi oyunlar kurdum grafik ram falan iyi yani. birde bu spb sybianın üstüne kuruluyor yani öyle olmasına ramen hızlı. koysalar hızlı yüksek bi sistem. ki inşallah eylülde nokia tüm telefonlarıdna yeni sisteme geçiyor 5800 içinde yeni bi sisteme geçiyo yada sybian 3 mü ne ama bugünkü sybianla alakası olmicak tamamen gelişmiş olcak. buguünkü sybianla bu güzelin 5900 telefondan bile hayır beklemeyin... bugün git 4 milyara kasa topla. gel ona windows 98 kur. olay bu yani....

güzel bi işletim sisteminin yanına sağlam bi gpu da koysa dadından yinmez ama koymuyor ve haliyle 3d oyunlarda tam verim almak mümkün değil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia smartphone da gerçekten rakiplerinden çok geride kaldı.İşletim sisteminin payı çok büyük ama kimse nokia harika donanımlarla karşımıza çıkıyor demesin.
    benim için nokia n95 8gb'dan sonra bitmiştir.
  • Bu telefonun fiyatı ne kadar olur acaba
  • Telefonda grafik hızlandırıcı yoksa iş görmez bence
  • Kapasitif ekran yakışır buna
  • tasarımı aynı sanki
  • nCkia 5900

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

nCkia 5900

• Ya çin malı clone telefonların haberini ne diye hortlatıyosunuz bunun haberleri 2009 da çıktı?
  • quote:

nCkia 5900

Hatunun tırnaklar fenaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ya erkekse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ya erkekse?

• Nokia yol haritası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 20 Ağustos 2010; 17:09:02 >

• quote:

nCkia 5900

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.