Bildirim
Yeni Nokia E7 aldım ama bu ovi maps olayını çözemedim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çevrim dışı çalıştırınca kontörünüz gitmiyor galiba. -
ilk şebekeye bağlanması uydu haritasına uzun sürer vede cihazı ters vaziyette gökyüzüne tutun boş alanda genelde bulduğu zaman artık hızlı bağlanır ayarlardan bağlantı seçeneğinden internet kapatın -
arkadaşım haritaları indirip çevirimdışı kullanman gerekiyor. nokia suit programını kurduktan sonra içeriğindeki harita linkinden listedeki ülkelerin haritalarını ücretsiz indirebilirsin. salihboc arkadaşın dediği gibi bağlantı seçeneklerinden interneti kapatmazsan fatura sürekli yazar(benim başıma geldi). bende n97 var. herhangi bir bağlantı olmadan gps mevkisini bulması biraz sıkıntılı. wirelessla hızlı buluyor ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaLT Empoze
Telefonun içinde haritaya tıklıyorum kontörlerin anasını ağlattı
telefonu alırken sınırsız ovi map diyordu
şimdi bedava bu hizmeti kullanamayacak mıyım
bir yol gösterin şu teknoloji fukarası dostunuza
sınırsız derler hep böyle yaparlar -
quote:
Orijinalden alıntı: FUATITTO
quote:
Telefonun içinde haritaya tıklıyorum kontörlerin anasını ağlattı
telefonu alırken sınırsız ovi map diyordu
şimdi bedava bu hizmeti kullanamayacak mıyım
bir yol gösterin şu teknoloji fukarası dostunuza
sınırsız derler hep böyle yaparlar
sınırsız ile internet bağlantı desteği aracılığından gps i çalıştırmasının ne alakası var?
arkadaşın sorunu konum bulurken internete bağlanması ve internet paketi olmadığından hattından tutar düşülmesi.
-
Allah razı olsun hepinizden bu teknoloji özürlüye yardım edip kontörlerinin gitmesini engelledginiz içün -
Bir de vara yoğa herşeye hat üzerinden internete girmese de wireless üzerinden girse bunun ayarı varmıdır bir günde anamı ağlattı bitirdi liralarımı -
quote:
Bir de vara yoğa herşeye hat üzerinden internete girmese de wireless üzerinden girse bunun ayarı varmıdır bir günde anamı ağlattı bitirdi liralarımı
Sen nokia suite ile Türkiye haritasını at telefona internet erişimini de her zaman sor yaparsın wireless yoksa bağlantıyı reddedersın olur biter. -
sadece harita olayında değil hocam
facebooka bağlana tıklıyorum liralar gidiyor bu telefonun hat üzerinden değilde ne zaman faceye girmek istesem evdeki modemden girmesini nasıl ayarlayabilirim onu sordum -
quote:
sadece harita olayında değil hocam
facebooka bağlana tıklıyorum liralar gidiyor bu telefonun hat üzerinden değilde ne zaman faceye girmek istesem evdeki modemden girmesini nasıl ayarlayabilirim onu sordum
şunu yap o zaman kardeş:
ayarlar>bağlantı>ayarlar>hedefler> internet>
oradaki internet bağlantısını bul.
internete hangi kanaldan giriyorsa (operatör internet) şifre sorma seçeneğini evet yap. oradan girmeye çalıştığında ekranda soracak bağlantı yapılsın mı diye.
belirli bir şifre belirlemene gerek yok zaten sadece soruyor. tamam ya da iptal diyerek onaylıyorsun.
web tarayıcıdan giriyorsan facebook a, web tarayıcı ayarından bağlantı sor seçeneği olacak. her defasında nereden girmek isteyeceğini sorar ya da belirli bağlantı belirlersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berko_v -- 12 Ocak 2012; 23:49:06 >
-
eyvalah kardeş bi deniyeyim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- ınsert sım ne demek
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefon ekranı neden yanıp söner
- gprs nedir
- gps nedir, ne işe yarar
- ithalatçı garantili ne demek
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X