Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni n9 aldım daha kullanmadım.Bana symbian desteklediğini söylediler alırken. ovi store girdiğimde bilgisayardan uygulama zaten az bide n9 u seçince oradan ntvspor gibi bir çok uygulama daha kalkıyor.Şu an güncellemelerle falan bu sorun kalktı mı acaba??Yani symbianların hepsini destekliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssery -- 23 Ağustos 2012; 1:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetery

arkadaşlar yeni n9 aldım daha kullanmadım.Bana symbian desteklediğini söylediler alırken. ovi store girdiğimde bilgisayardan uygulama zaten az bide n9 u seçince oradan ntvspor gibi bir çok uygulama daha kalkıyor.Şu an güncellemelerle falan bu sorun kalktı mı acaba??Yani symbianların hepsini destekliyor mu

N9'da linux tabanlı MeeGo var, Symbian'la pek bir alakası yok. Haliyle sisx uzantılı uygulamalar N9'a kurulamaz.
  • quote:

arkadaşlar yeni n9 aldım daha kullanmadım.Bana symbian desteklediğini söylediler alırken. ovi store girdiğimde bilgisayardan uygulama zaten az bide n9 u seçince oradan ntvspor gibi bir çok uygulama daha kalkıyor.Şu an güncellemelerle falan bu sorun kalktı mı acaba??Yani symbianların hepsini destekliyor mu

N9'da linux tabanlı MeeGo var, Symbian'la pek bir alakası yok. Haliyle sisx uzantılı uygulamalar N9'a kurulamaz.

Yani o zaman ntvspor,ligtv gibi programları bu telefonda kullanamıyoruz..N9 için özel yapılan uygulamalar kullanılıyor sadece ..Bazı forumlarda kullanılıyor diyenler var symbian için ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Androide dönme durumu hakkında bilgisi olanalr var mı?
  • çift boot yapınca garanti gdiyor muu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

çift boot yapınca garanti gdiyor muu

Tekrar eski haline çevirince gitmiyor diye biliyorum.

@mehmetery: Evet Android kurulabilir ancak MeeGo'dan kurtulmaya çalışmak yerine önce biraz kullanmaya çalışsanız, belki seversiniz?
  • Arkadaşlar N86 satıp N8 almaya karar vermiştim ama samimi olduğum telefoncu bana N8'den uzak dur N9 tavsiye etti.
    Normalde benim için en önemli olan özellik kamerası ama N8 çok sorun çıkarır dedi.
    N82in kamerası ve flashı daha iyi görünüyor.
    Düşünceleriniz ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Arkadaşlar N86 satıp N8 almaya karar vermiştim ama samimi olduğum telefoncu bana N8'den uzak dur N9 tavsiye etti.
    Normalde benim için en önemli olan özellik kamerası ama N8 çok sorun çıkarır dedi.
    N82in kamerası ve flashı daha iyi görünüyor.
    Düşünceleriniz ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Sizin için bir telefonda önemli olan şey kamera ise, N8 N9'dan çok daha iyi... Hiç şüphe yok. N8, GPU'su daha iyi olduğu için video çekiminde de biraz daha önde, sanırım.

N9'un N8'e göre artıları ise çok daha hızlı bir arayüz ve internet deneyimi olarak özetlenebilir. Bana göre HDMI çıkışı, daha iyi GPU, FM transmitter gibi birkaç eksiklik ve kamera dışında N8'den fersah fersah önde bir telefon.

Eğer bütçeniz yeterliyse ve kameraya çok önem veriyorsanız N8'den önce 808'i düşünün derim ama o fiyat da baya fazla ona, uçuk. Nokia N8'i zamanında hiç olmazsa arm7 ile çıkarsaydı bugün bu durumda olmazdı diyoruz ama adamlar hala arm11 kullanıyorlar şaka gibi.

Eylül ayında Nokia WP8 telefonlarını tanıtacak, eğer kamera odaklı bir telefon duyurursa onu da düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 30 Ağustos 2012; 17:02:20 >

• Eksik bilgi verdiğim için özür dilerim.
    Benim çok iyi arkadaşım olan telefoncuda çok temiz N8 ve N9 var fiyatları da çok (arada önemsenmeyecek bir fark var) yakın.
    Yani sıfır almayacağım.
    n9 a android yüklenebiliyormuş, makineyi aldıktan sonra yüklesem sorunsuz çalışırmı.
  • quote:

Eksik bilgi verdiğim için özür dilerim.
    Benim çok iyi arkadaşım olan telefoncuda çok temiz N8 ve N9 var fiyatları da çok (arada önemsenmeyecek bir fark var) yakın.
    Yani sıfır almayacağım.
    n9 a android yüklenebiliyormuş, makineyi aldıktan sonra yüklesem sorunsuz çalışırmı.

N9'a yüklenen Android henüz tamamen sorunsuz çalışmıyor, çalışsa bile, Android yüklemek için neden N9 alasınızki Android alın o zaman.
  • İlk önceliğim kamere sonra dokunmatiği iyi olan bir cihaz.
    Galiba N8 alacağım.
  • quote:

İlk önceliğim kamere sonra dokunmatiği iyi olan bir cihaz.
    Galiba N8 alacağım.

Ilk önceliğin kamera ise o zaman tabiki N8

• Nokia N9 - Uygulama Tanıtımı

1. FM Radio: (Ücretli-3,5 TL)

Harika bir arayüze, RDS ve dinlediğiniz şarkıyı telefona kaydetme özelliğine sahip. Tartışmasız bir şekilde en iyi radyo programı.

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

2. ProfileMatic: (Ücretsiz)

Telefonunuza çeşitli durumlar için çeşitli ayarlamalar yapmanızı sağlar. Örnek vermek gerekirse:

-Telefon şarj olurken profili genel yap.
    -Wireless ağına bağlandığımda Facebook'ta online ol.
    -İş günleri gece 2'den sabah 8'e kadar güç tasarruf modunu aç.
    -Şu şu şu saatlerde 2g şebekeyi kullan.

İşi daha da abartıp evinizin wirelessını tanıtarak sadece eve geldiğinizde yukarıdakine benzer otomatik ayarlamalar yapılmasını sağlayabilirsiniz. Yine cell id denen yöntemle okul-ev ya da iş yeri-ev arasındaki gidip geldiğinizde telefonun otomatik ayarlar yapmasını sağlayabilirsiniz. Okula gidince sessiz moda girer, güç tasarrufuna geçer, 2g'ye geçer, eve gidince coşar tam tersini yapar, gibi.

3. Easy Answer:: (Ücretsiz)

Arandığınızda ekrana dokunmaya gerek kalmadan sadece telefonu kulağınıza koyarak aramayı cevaplamanıza yarar. Bunun dışında sallayarak ve güç tuşuna iki kez basarak arama cevaplama ve sonlandırmaya da izin verir.

4. Wleux: (Ücretsiz)

Bir duvarkağıdı galerisi. Beğendiğiniz resmi duvar kağıdı olarak atıyorsunuz. Yalnız duvar kağıdı yap butonuna tıklayınca işlem gerçekleşene kadar bekleyin, resmi önce yüksek çözünürlüklü olarak indiriyor çünkü. (+18 resimler var dikkatli kullanın.)

Bunun esin kaynağı benzer bir program daha var, adı Mustr, onda sadece desenler var.

5. ShotMee: (Ücretsiz)

Ekran görüntüsü alma programı. Ekran görüntüsü almak için uygulamayı açıp arka plana atmak ve telefonun sağ üst kenarına iki kez vurmak gerekiyor. Yukarıdaki ekran görüntülerini bununla aldım.

Resimleri tıklayarak büyütebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 31 Ağustos 2012; 1:21:56 >

• Merhaba dostlar,

Aktif N900 kullanıcısıyım. Cihaz şu an tamirde. Hala N810'um var, kullanıyorum. Yani linux tabana iyi alıştım. N9 almak istyorum. Fakat:

- Android her yeri yakıp kavuruyor. Piyasaya hakim konumda.
    - N9 daha çıkmadan Nokia, açıklamalarıyla cihaza olumsuz bakışa neden oldu (geleceği, destek verilmesi vs.).

Bu gibi olumsuzluklara, rakiplerine rağmen fiyatları "bence" çok yüksek. 2. elde fiyatlar öyle. İnsan "aldıktan sonra, ihtiyaç olursa satarsam, çok zarar ederim" demeden edemiyor. Bu durumda da androidler cazip geliyor. Bütçemi aşmak istemiyorum. Beklemedeyiz.
  • arkadaşlar bişey sorcam ben pr 1.3 ü yüklerken daha dogrusu indirirken bi kere baglantı kesildi sonra tekrar geldi ve indirme bitti bende yükledim sizce bundan dolayı kaynaklanan bi sorun var mıdır telde bi kaç sıkıntı yaşıyorum da pr 1.3 te gitti demişlerdi bu buglar fln sizce ne önerirsiniz bu sürümü tekrar yükelyebilir miyim nokia care e sordum bizdeki güncelleme farklı olur telinizin içindeki herşey gider dediler bi kere daha aynı yer böle demişti ve hiç bişey silinmemişti telde de hiç düzelme olmamıştı o yüzden cihazı bi daha vermek istemiom sizce güvenmeli mi yim napmalıyım ??
  • arkadaşlar forumda daha önce ücretsiz oyunların olduğu bir sayfa paylaşılmıştı çok aradım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkeryus07

arkadaşlar forumda daha önce ücretsiz oyunların olduğu bir sayfa paylaşılmıştı çok aradım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz ?

n9 fan club a bi bak

• merhaba ben 10 gün önce 16gb n9 aldım kulaklıktan müzik dinlerim genelde bi sıkıntı yoktu ama bugün taktım kulaklığı şarkılar donuyor normal hoparlör de bi sorun yok calıyor kulaklığı takıyorum donuyor birden playe basıyorum ilerlemiyor sorunu halledebilirmiyim yoksa servise mi götürmem gerek bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
  • n9 da nokianın olan bt kulaklık kullanılamıyor mu bir türlü eşleyemedim cihazları

kulaklık bh-111

• n8 kullandığım uygulamalar vs n9 da da varmı mesela

html5 destekli web
    flaş player için mozilla varmış yanılmıyorsam
    720 p video oynatma bu sorunluymuş herhalde çünkü n8 den atmıştım oynatmamıştı
    kamerada netleme ışığı yok yanılmıyorsam gece çekimlerinde bu sorun teşkil ediyormu veya netleme varmı

n8 de en fazla kullandığım uygulamalar nimbuzz, youtube downloander,opera mobile,office programı ve video player video izlemeyi seviyorum özellikle klip direk youtuben indiriyorum 720 p olarak bunları yapabilirmi

telefonda en fazla facebook maxi haber okuma vb dh falan dolaşıyorum ve
    nıtroid de konuşma sorunu vb sorunlar çözüldümü

şimdiden teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 12 Eylül 2012; 6:39:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.