Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yani şimd n9 da hdmı giriş yok ne işe yarar tv bağlayamıycakmıyız dln dediniz bu kablosuz şu an kaç kişinin lcd tv sinde var bu özellik al gene bi olay n8 büyük esksiğibence şimdi bunu alcal neyle bağlıycaz tv ye dln özellikli lcd alcaz olmadı işte

n8 göre eksileri benim gözümede

1 hdmı çıkışı olmayaşı

2 xenon flaş olmayaışı

3 8 mp olması kamerasının

4 hafıza kartı takılmamısı

5 bluetohht v 3.0 olmamsı
  • hdmi girişi bir çoğunun işine yaramayabilir fakat bana görede çok büyük bir eksiklik. en azından "nokia big screen" http://www.youtube.com/watch?v=9iiXzE21i6c videosunu seyretseniz ne kadar büyük bir eksiklik olduğunu görürsünüz. mesela ben geçen akşam geniş aile'nin eksi bölümünü seyredememiştim. youtubue downloader programı aracılığıyla telefonuda tv'ye bağlayıp bir yandan indirdim bir yandan seyrettim.

ayrıca dlna bir özellik değil. wifi'si olan her telefonun yapabileceği birşey. çok kullanışlı birşeyde değil.
  • N9 da radyo varmış.N900 de olduğu gibi yazılımla etkinleştirilebiliyormuş.
  • şöylebi google babaya sordum, fiyatı çıkış tarihi diye, fiyatı çok pahalı olacak gibi.
    biryerde eylülde satılacak diye yazıyordu.
    tarihi fiyatı hakkında güncel bilgi var mı arkadaşlar?
    wp7 li telefonlara yöneltmek için pahalı çıkartıp taktik yapabilirlermiş, ve başka meego lu telefon olmayacak gibi yorumlar var.
    nedir durumlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

şöylebi google babaya sordum, fiyatı çıkış tarihi diye, fiyatı çok pahalı olacak gibi.
    biryerde eylülde satılacak diye yazıyordu.
    tarihi fiyatı hakkında güncel bilgi var mı arkadaşlar?
    wp7 li telefonlara yöneltmek için pahalı çıkartıp taktik yapabilirlermiş, ve başka meego lu telefon olmayacak gibi yorumlar var.
    nedir durumlar?

Aynen yazdıklarınız gibi.
  • planlanan çıkış tarihi 23 eylül. fakat ben kasım başına sarkar diyorum. trye gelmesi yeni yılı bulur. o zamanda cpu&gpu canavarları tanıtılırki tadı kaçar olayın. birde son kullanıcı alış fiyatı 660usd bekleniyor. hemen 1 ay sonra gelseydi neysede çok gecikecek, hani çıkmadan eskiyecek. öfff öf.
  • 23 eylülde tr de satışa çıksa atlardım üstüne. tam doğum günümde benim için şuan kamerası iyi telefon alma isteiğim olduğu için N9 olabilir. N8 e geride dönebilirim belki bakacaz artık.
  • nokia n8 de en güzel oyun hangisi sizce
  • Arkadaşlar,
    N serisinde, N8 den sonra çıkacak tüm modeller MeeGo lu olacak diye açıklanmıştı- ki bu Windows ile anlaşmadan önce ki düşünceleriydi.

Herkesin tahmin edeceği gibi, WP7 li cihazlar W serisi olarak piyasaya sürülecektir. W5, W9, W7 gibi uzar gider.
    N serisi ise Megoo ile devam eder. Diye umuyorum.

MeeGo, halen daha geliştirilmeye devam eden bir işletim sistemi. Herkesin hemfikir olduğu gibi potansiyeli en yüksek işletim sistemi de, MeeGo.
    Nokia, N950 ile de hem N serisinin artık Megoo serisi olduğunu doğruladı, hem de geliştirilmeye devam eden bir sistem, diyerek B planları olarak bir köşede tutu, diyelim.

Windows Phone, albenisi olmayan bir sistem. Hele ki WM6 serisini kullananlar, Mobil cihazlarında Windows görünce iğrenir. Yani Nokia, belki WP7 ile Amerika kıtasına açılabilir, Motorola gibi Abd ağırlıklı kullanıcısı olan bir fırmayla, Abd de kapışa bilir ama, Türkiye dahil birçok ülke hatta avrupa da falan iş yapmaz.

Şahsen ben, bambaşka bir dünyaya bürünen bir işletim sistemi bile olsa, Windows yine Windows'dur derim.
    12-13 yıllık Nokia kullanıcısıyım ve kendime Fan diyebilirim ama yinede, inşallah Nokia bu strateji ile başarısız olur, batar, Diyorum.

Böyle bir yönetici mi olur? Yahuu.. Şu forumdan 20 yaşında bir delikanlıyı Nokia'nın başına koysalar, daha iyi işler yapar.

n9 a destek verilmeyecek dense bile, ihtiyaçlarımı karşılayan bir cihaz olursa bu cihazı her şekilde, gözüm kapalı alırım.

iyi forumlar.

• bence nokia n9 daki işletim sistemi s^3 ten bile kötü olcak kanısındayım ben.. phone mobile a geçseymiş keşke ama n8 i şuan medya alanında tahtından indirecek bir rakip yok o kadar iddialıyım...
  • stephen e-top'un açıklaması: meego olağanüstü bir başarı elde etsede wp7 ile devam edeceğiz.

meali: benim amacım nokianın başarısı değil, nokiayı kullanarak microsoftun kıçını kurtarmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i3e

stephen e-top'un açıklaması: meego olağanüstü bir başarı elde etsede wp7 ile devam edeceğiz.

meali: benim amacım nokianın başarısı değil, nokiayı kullanarak microsoftun kıçını kurtarmak.

Lafa bakarmısın yaaa olağanüstü bir başarı bile sergilese kullanmayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

quote:

stephen e-top'un açıklaması: meego olağanüstü bir başarı elde etsede wp7 ile devam edeceğiz.

Bu şirketin cogunluk hissesine sahip bı adam yok mü elopun sinsi planlarını kimse sezemiyor mu var olan senin olan stabil bir işletim sisteminden vazgecip 5 para etmez kapalı devre bir sisteme telefon basına para ödemek nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

quote:

Bu şirketin cogunluk hissesine sahip bı adam yok mü elopun sinsi planlarını kimse sezemiyor mu var olan senin olan stabil bir işletim sisteminden vazgecip 5 para etmez kapalı devre bir sisteme telefon basına para ödemek nedir ya

Elbette vardır ama onlarda neyi bekliyor anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla bu adamı oraya yerleştirenler, microsoft kaynaklı, yüksek hissedarlı kodamanlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla bu adamı oraya yerleştirenler, microsoft kaynaklı, yüksek hissedarlı kodamanlar.

Yani diyorsunki adamlar Nokia yi ele geçirmiş kağıt üzerinde Microsoft'a satılsa ne olur satılmasa ne olur dizginler zaten adamlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: avianca
    bence nokia n9 daki işletim sistemi s^3 ten bile kötü olcak kanısındayım ben.. phone mobile a geçseymiş keşke ama n8 i şuan medya alanında tahtından indirecek bir rakip yok o kadar iddialıyım...

Insanin cahil olmasi bu oluyor olsa gerek...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani diyorsunki adamlar Nokia yi ele geçirmiş kağıt üzerinde Microsoft'a satılsa ne olur satılmasa ne olur dizginler zaten adamlarda

eskiden mobil bekcisi diye bir üye bulunurdu bu forumlarda. gayet fazla bilgiliydi. hatta sayfasıda vardır. mobilbekcisi.com

konu ile ilgili yazısı:http://www.mobilbekcisi.com/3552/nokia-nasil-microsoftun-onunde-diz-coktu

okursanız birçok şey aydınlanacaktır kafanızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3e -- 30 Haziran 2011; 12:17:13 >

• gecebekcisini diyorsun sen.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.