Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arthur09prime

arkadaşlar qt qml bilen uygulama yazmayı denemeli bence çok basit yapmışlar her şey elinizin altında. Yazdığınız uygulamayı virtual box ile sailfish emulatörü üzerinden deneyebiliyorsunuz.

arayüz kolayda iş yapacak kodlar için iyi bir bilgiye ihtiyaç var. mesela benim symbian içn yaptığım günlük uygulamasına veritabanını yedekleme geri alma işini bir türlü yapamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı kod bilmek onemli değil aslinda sadece denenmesi açısından söyledim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Manisa veya ilçelerinde n9 satan varsa pm atsın lütfen

• Dostlar şimdi size ilginç bir durum anlatayım son kullandıgım cihazlar samsung s2 note 2 iphone4s ve iphone5 inanınki hiçbirinden bu gün aldıgım n9 daki keyfi almamıştım cihaz bir defa şık duruyor benim için tasarım da çok önemli iphone5 güzeldi ama kasa çizilecek diye korkup şeffaf kılıfla taşıyor her gün yamuldumu diye bakıyordum kasa bence budur makul boyut ve şık tasarım uygulamaları pek kafama takmıyorum çünkü evde ipad4 var sevdigim oyunlar yüklü bu cihaz alınabiliyormuş bu kadar teknoloji harikas ıcihazdan sonra bu arada 4 aylık kvk garantili cihazı 600 tl ye aldım
  • tüm o cihazları kullanmış olup beğendiyseniz ne mutlu size. :)
  • quote:

tüm o cihazları kullanmış olup beğendiyseniz ne mutlu size. :)

Dostum İnan sıkılıyorsun hepsinden aynı şeyler sıkıyor artık kasa tercihlerimi etkilemeye başladı

• benim hayatımda gördüğüm en güzel telefondur nokia n9..
    bilmeyen herkes symbian zannediyor. ama arayüzü kendini yumuşak gösteriyor. oval köşel ikonlar hoş.
    hele ki linux tabanlı olması çok güzel.
    aslında bu cihazı, iphone 5 muadili olarak görebilirsiniz.
    problemi ise 1 ghz single işlemci.. ram i iyi ve gerçekten 1 gb yi size veriyor.
    ayrıca aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırıp istediğiniz arasında geçiş yapma özelliği inanın hangi telefonda var bilemiyorum.
    android cilerle yanyana gelince çatlıyorlar :)
    ben ise bir web sayfası açıp oradan kopyalayıp notlarıma yapıştırıyprum sonra tekrar sayfaya geçiyorum.
    buna benzer birşeyi ise galaxy note 2 de yapıyorsunuz ama o a sadece note ve diğer uygulama için geçerli ama ben aynı anda müzik, kamera, web sayfası kullanıp, bir yandan mesaj yazıyorum. o arada mailime bakıp oradan kopyalayıp mesaja yapıştırıp gönderiyorum. mesela tüm akıllı telefonlarda sadece müzik artalanda çalışabilir diğerleri bir defa açılınca artalanda kırıntıları kalır ve şarjı erken bitirir, müdahale de edemezsiniz. ama bu telefonda artalana müdahale çok basit.
    yani tamamen kontrolünüzde.
    bir de üzerine development için araç gereç ve sanal makineleri bulabilsem...harika olur! bana iphone 5 mi nokia n9 mu derseniz nokia n9 derim. galaxy s4 ü de istemem..
    emin değilim ama sanırım blackberry z10 da nokia n9 tarzı bir telefon!
    hele bir der swype deneyin, görürsünüz başka hiçbir telefonu kullanamazsınız.
    ben iphone kullanmış biri olarak söylüyorum. NOKIA N9 u tek geçerim!!
    bir de ofisin full versiiyonunu yükleyebilsem ...laptop tşaımayacağm.
    hele ki 64 gb olunca :)

• N9 cular hayat nasil? Ses seda yok bayagidir bu baslikta.

20 Mayis'ta Jolla n9'un veliahtini tanitacak. Jolla'ya gecmeyi dusunuyor musunuz yoksa sailfish os u n9'da kullanmayi mi yeglersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: losquadernos

benim hayatımda gördüğüm en güzel telefondur nokia n9..
    bilmeyen herkes symbian zannediyor. ama arayüzü kendini yumuşak gösteriyor. oval köşel ikonlar hoş.
    hele ki linux tabanlı olması çok güzel.
    aslında bu cihazı, iphone 5 muadili olarak görebilirsiniz.
    problemi ise 1 ghz single işlemci.. ram i iyi ve gerçekten 1 gb yi size veriyor.
    ayrıca aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırıp istediğiniz arasında geçiş yapma özelliği inanın hangi telefonda var bilemiyorum.
    android cilerle yanyana gelince çatlıyorlar :)
    ben ise bir web sayfası açıp oradan kopyalayıp notlarıma yapıştırıyprum sonra tekrar sayfaya geçiyorum.
    buna benzer birşeyi ise galaxy note 2 de yapıyorsunuz ama o a sadece note ve diğer uygulama için geçerli ama ben aynı anda müzik, kamera, web sayfası kullanıp, bir yandan mesaj yazıyorum. o arada mailime bakıp oradan kopyalayıp mesaja yapıştırıp gönderiyorum. mesela tüm akıllı telefonlarda sadece müzik artalanda çalışabilir diğerleri bir defa açılınca artalanda kırıntıları kalır ve şarjı erken bitirir, müdahale de edemezsiniz. ama bu telefonda artalana müdahale çok basit.
    yani tamamen kontrolünüzde.
    bir de üzerine development için araç gereç ve sanal makineleri bulabilsem...harika olur! bana iphone 5 mi nokia n9 mu derseniz nokia n9 derim. galaxy s4 ü de istemem..
    emin değilim ama sanırım blackberry z10 da nokia n9 tarzı bir telefon!
    hele bir der swype deneyin, görürsünüz başka hiçbir telefonu kullanamazsınız.
    ben iphone kullanmış biri olarak söylüyorum. NOKIA N9 u tek geçerim!!
    bir de ofisin full versiiyonunu yükleyebilsem ...laptop tşaımayacağm.
    hele ki 64 gb olunca :)

Aynen katılıyorum. Ayrıca ekrana iki tık vurarak açabilmek koca power tuşu uzak telefonlardan sonra ilaç gibi. Ekran kapalı olsa bile gelen bildirimleri ve hava durumunu ekrandan görmek çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

N9 cular hayat nasil? Ses seda yok bayagidir bu baslikta.

20 Mayis'ta Jolla n9'un veliahtini tanitacak. Jolla'ya gecmeyi dusunuyor musunuz yoksa sailfish os u n9'da kullanmayi mi yeglersiniz?

hayat çok güzel. ses seda olmamasının sebebi donanımhaber'in android ve wp fanboyu ile dolu olup ve mobil sistem namına berbat bir forum olması. cihaz başlığı üzerinden adam akıllı paylaşım yapılmıyor. sailfish, büyük olasılıkla uzunca bir süre n9'a gelmeyecek. tanıtım videolarında n950 üzerinde gördüğünüz sailfish sistemin ana hatlarını tanıtmak için yapılmış çok kısıtlı bir demo sistemden başka bir şey değil. sailfish'i kullanmak isteyen birisi ya jolla cihazı almalı ya da diğer markalara lisanslanmasını beklemeli.

ben şahsen cihazı tanıtmalarını bekliyorum. beklentilerimi karşılar ve makul bir fiyata çıkarsa internetten bulduğum an alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 18 Mayıs 2013; 18:48:25 >

• wazappta rehberimde bi arkadaşım var beni engellemedide yani yanyana olsak bile görmüyor numarada da sıkıntı yok wazapp tekrar kurduk wazapp kimliğinide sildim tekrar kurdum ama bi değişme olmadı neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeryus07 -- 21 Mayıs 2013; 23:42:13 >
  • arkadaşlar bilindiği üzere sailfish cihazı tanıtıldı. eğer cihazla ilgileniyorsanızhttps://join.jolla.com/en sayfasına gidip 0 euro'luk ön siparişe başvurun. bu başvuru size cihazı aldırmıyor sadece ilgilenip ilgilenmediğinizi belirtiyorsunuz. beş kuruş ödemiyorsunuz. türkiye'de yeterli ilgiyi görürse cihaz türkiye'ye de resmi olarak gelebilir.
  • quote:

arkadaşlar bilindiği üzere sailfish cihazı tanıtıldı. eğer cihazla ilgileniyorsanızhttps://join.jolla.com/en sayfasına gidip 0 euro'luk ön siparişe başvurun. bu başvuru size cihazı aldırmıyor sadece ilgilenip ilgilenmediğinizi belirtiyorsunuz. beş kuruş ödemiyorsunuz. türkiye'de yeterli ilgiyi görürse cihaz türkiye'ye de resmi olarak gelebilir.

Bu iyi bi haber. O zaman katılalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

katıl bence de ilgilendiğimizi belirtelim.
  • Arkadaslar browser performansi nasil 3gs ten gecmeyi dusunuyorum ayirca mesaj yazarlen klayvenin geriden gelmesinveya takilma gibi sorunlar oluyor mu? Stabilite ne durumda?

• browser.gercekten.iyi bu cihazda..whats.up da kurabilirsek ne.mutlu bana..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

katıl bence de ilgilendiğimizi belirtelim.

N9 dediniz aldık.geldik..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

hayırlı olsun. whatsapp'i buradan indirip kurun:http://openwhatsapp.org/download/N9

kurmadan önce ayarlar/uygulamalar/yüklemeler'e gidip mağaza dışı kaynaklara izin ver'i etkinleştirin.
  • quote:

quote:

hayırlı olsun. whatsapp'i buradan indirip kurun:http://openwhatsapp.org/download/N9

kurmadan önce ayarlar/uygulamalar/yüklemeler'e gidip mağaza dışı kaynaklara izin ver'i etkinleştirin.

sagol arthur hocam..ben whatsupi kurdum sorun yok ama bir turlu kodu alamadim meego turkiyede yorumlar okudum ama olmadi bir turlu..burde connected uygulamasi arada donuyor..ne dersin..? ama sunu da soyliyeyim 808 sayfasinda dedigin kadar varmis cihaz hrbiden bambaska..sugar da derdi inanmazdim..pr 1.3 yuklu ve bu sekilde devam edeyim mi..? Saygilar..

• quote:

sagol arthur hocam..ben whatsupi kurdum sorun yok ama bir turlu kodu alamadim meego turkiyede yorumlar okudum ama olmadi bir turlu..burde connected uygulamasi arada donuyor..ne dersin..? ama sunu da soyliyeyim 808 sayfasinda dedigin kadar varmis cihaz hrbiden bambaska..sugar da derdi inanmazdim..pr 1.3 yuklu ve bu sekilde devam edeyim mi..? Saygilar..

whatsapp için 582-136'yı dener misin? connected uygulaması şu an için pek kullanılabilir değil, geliştirici güncelleyecek ancak çok meşgulmüş söylediğine göre. pr 1.3 en son güncellemedir, meego harmattan tamamlanamamış bir yazılımdır. tamamlansaydı sen düşün nasıl olurdu. :) iphone android bugünlere eksikleri giderilerek geldi harmattan ise eksik bırakıldı.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.