Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar konuştuk yazdık çizdik sizi dinledik ama insan gerçekten kullanınca anlıyor olayı..dediğin gibi bu cihaz geliştirilse nasıl olurdu tahmin edemiyorum..wındows falan hikaye ya..gerçekten bu ciahzı temn ettim kullanıyorum diye demiyırum ama haikaten farklı ve akıcı bir cihaz..ve bu en saf haliyle..daha en ufak bir oynama yapmadım..

pr.1.2 daha mı iyi hocam..oytun hoca sanırım oyle birşeyler yazmıştı daha evvel ben takip ediyordum..yoksa 1.2 miydi?

birde flash için flasher mı kullanacağız?
  • N9 almak nasip olmadı. İçimde hep bir uhte olarak kalacak. :) Ama SailFish ya da Tizen, bir sonraki terfi edeceğim işletim sistemleri. Bi L920'nin sırf farklı görünsün ve diğerlerine benzemesin diye Microsoft'un yazılım mühendislerinin yaptığı saçma sapan iğrenç mide bulandırıcı arayüzüne bak, bir de N9'daki Harmattan arayüzüne.. İşte fark bu. Çünkü Harmattan arayüzü sırf farklı olsun mantığıyla değil, aynı zamanda müthiş kolaylık ve estetikle birleştirildi. MeeGo ile WP8'in tek ortak noktaları farklı olmaları. Ama biri mide bulandırıcı bir görünümde iken, diğeri adeta sanat eseri gibi. :)

Bu arada hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Haziran 2013; 23:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hunkar1

Hayirli olsun cihaziniz. Biraz ingilizceniz varsa talk.maemo.org dan cok guzel gelistirmelere ulasabilirsiniz. Ufak degisikliklerle bu tamamlanamamis birtakim ozellikler de eklenince kullanim daha da guzellesiyor.

• çok teşekkür ederim sağolun..anlarım birşeyler..

hemen bakıyorum..tekrar teşekkürler..çok faydalı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N9 almak nasip olmadı. İçimde hep bir uhte olarak kalacak. :) Ama SailFish ya da Tizen, bir sonraki terfi edeceğim işletim sistemleri. Bi L920'nin sırf farklı görünsün ve diğerlerine benzemesin diye Microsoft'un yazılım mühendislerinin yaptığı saçma sapan iğrenç mide bulandırıcı arayüzüne bak, bir de N9'daki Harmattan arayüzüne.. İşte fark bu. Çünkü Harmattan arayüzü sırf farklı olsun mantığıyla değil, aynı zamanda müthiş kolaylık ve estetikle birleştirildi. MeeGo ile WP8'in tek ortak noktaları farklı olmaları. Ama biri mide bulandırıcı bir görünümde iken, diğeri adeta sanat eseri gibi. :)

sağol kardeşim benim...

dediklerinde baştan sona kadar haklıymışsın diyorum..başka da bir şey demiyorum...
    wp8 için çok güzel benzetme yapmışsın diyecek bir şey kalmamış..gerçekten mide bulandırıcı...

kullanırımben bu cihazı...browser da sorunsuz...fazla kamerayla da işim yok..808i satarım artık.bu aralar beni yoruyor artık 2 gündür meego kullanıyorum vallaha rahatladım..samimi söylüyorum sana....

keşke daha önceden alsaydım..

saygılar sugar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunkar1 -- 6 Haziran 2013; 0:01:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

N9 almak nasip olmadı. İçimde hep bir uhte olarak kalacak. :) Ama SailFish ya da Tizen, bir sonraki terfi edeceğim işletim sistemleri. Bi L920'nin sırf farklı görünsün ve diğerlerine benzemesin diye Microsoft'un yazılım mühendislerinin yaptığı saçma sapan iğrenç mide bulandırıcı arayüzüne bak, bir de N9'daki Harmattan arayüzüne.. İşte fark bu. Çünkü Harmattan arayüzü sırf farklı olsun mantığıyla değil, aynı zamanda müthiş kolaylık ve estetikle birleştirildi. MeeGo ile WP8'in tek ortak noktaları farklı olmaları. Ama biri mide bulandırıcı bir görünümde iken, diğeri adeta sanat eseri gibi. :)

sağol kardeşim benim...

dediklerinde baştan sona kadar haklıymışsın diyorum..başka da bir şey demiyorum...
    wp8 için çok güzel benzetme yapmışsın diyecek bir şey kalmamış..gerçekten mide bulandırıcı...

kullanırımben bu cihazı...browser da sorunsuz...fazla kamerayla da işim yok..808i satarım artık.bu aralar beni yoruyor artık 2 gündür meego kullanıyorum vallaha rahatladım..samimi söylüyorum sana....

saygılar sugar..

Yoruyor mu? Vallahi şaşırttın beni. Anlaşılan N9 2 günde sana 808'i sattıracak kadar beğendirtmiş kendini. Yalnız 808'in kamerasını çok ararsın. Ne gibi yoruyor bu seni bu 808?

• quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim benim...

saygılar sugar..

Yoruyor mu? Vallahi şaşırttın beni. Anlaşılan N9 2 günde sana 808'i sattıracak kadar beğendirtmiş kendini. Yalnız 808'in kamerasını çok ararsın. Ne gibi yoruyor bu seni bu 808?

ya sugar valla sıkmaya başladı..yenilik yok değişiklik yok..hep aynı hep aynı..
    güncelleme geliyor ne işe yaradığı belli değil..uygulama desen zaten biliyorsun durumu..tamam meegoo da çok farklı değil uygulama olarak ama akıcılık ve arayüz çok farklı abi..ios gibi cihazda tık yok ya..808 bazen oyle bir oluyor ki hani bir zaman demiştin sen cihaza yumruk attım diye benimde bazen yere çalasım geliyor ..browser sıfır 808 de ..ee en lazım olan şey o şahsen bana şu anda..n9 un neredeyse s2 den farkı yok browser olarak..elimde bir tane s2 var kıyaslama yaptım bir fark göremedim..

evet kamerayı ararım ama çok önemli değil kendi kullanımım açısından..icap ederse n8 kullanırım..
    valla bir iki kişi var soran kafam eserse vericem..ya da s2 yi satıcam..hepsi birarada benim durumu aşar..n9 u hesaplı buldum üstelik 64 lük..onun için kaçırmadım çok da iyi etmişim..

808 i sen en iyi bilenlerdensin..beni anladığına inanıyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim benim...

saygılar sugar..

ya sugar valla sıkmaya başladı..yenilik yok değişiklik yok..hep aynı hep aynı..
    güncelleme geliyor ne işe yaradığı belli değil..uygulama desen zaten biliyorsun durumu..tamam meegoo da çok farklı değil uygulama olarak ama akıcılık ve arayüz çok farklı abi..ios gibi cihazda tık yok ya..808 bazen oyle bir oluyor ki hani bir zaman demiştin sen cihaza yumruk attım diye benimde bazen yere çalasım geliyor ..browser sıfır 808 de ..ee en lazım olan şey o şahsen bana şu anda..n9 un neredeyse s2 den farkı yok browser olarak..elimde bir tane s2 var kıyaslama yaptım bir fark göremedim..

evet kamerayı ararım ama çok önemli değil kendi kullanımım açısından..icap ederse n8 kullanırım..
    valla bir iki kişi var soran kafam eserse vericem..ya da s2 yi satıcam..hepsi birarada benim durumu aşar..n9 u hesaplı buldum üstelik 64 lük..onun için kaçırmadım çok da iyi etmişim..

808 i sen en iyi bilenlerdensin..beni anladığına inanıyorum..

Birkaç defa ekranına vurdum sinirlen. :) Kaç defa hafıza dolu uyarısı aldım sayısını hatırlamıyorum bile. Hatta az reset de atmadı değil. :) Bi video var tamamen aldatıcı. Adam javascripti bile kapatmış. Kalkmış bi de iPhone 5 ile kıyaslıyor te allam. :) O videoyu hazırlayan arkadaşa bi s.. git diyesim var. :) Yani 808'i hiç görmesek bilmesek hakikaten inancağız o videoya. O videoyu kıstas alan da anca kendini kandırır. :) Gerçek hayattaki tecrübeler önemlidir. Ben iPhone 4S kullanırken bir kez bile donma ve takılmaya rastlamadım. Gerek sayfa yüklenirken, gerekse o sırada aşağı yukarı kaydırmalarda ve yakınlaştırmalarda. Ve ne zaman tarayıcı gerçekten önemli bir anda lazım olsa 808 beni her defasında yarı yolda bıraktı. Fıtık etti beni. Sayfayı yüklerken donması mı dersin, yüklediği hâlde aşağı yukarı sayfayı kaydırırken takılmaları mı dersin, yakınlaştırma yaparken takılmaları mı dersin hepsi var. :) N9 tarayıcı performansı konusunda zayıf kalan donanımına rağmen kendisinin iki misli gücünde olan S2 ile rahatça yarışabiliyor.

O konuda şüphen olmasın, seni gayet iyi anlıyorum. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 6 Haziran 2013; 1:21:11 >

• n9 almaya değer mi? telefonda oyun oynayan biri değilimdir.meego sistemi daha gelişecek mi yoksa geliştirme bitti mi?ayrıca şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?market sistemi var mı uygulamalar için?
  • Ben Note 2 den geçiş yaptım N9 a. İlk çıktığında bir dönem kullanmıştım N9 u, arkasından 808 dahil bir kaç telefon değiştirdim. Olmadı hiçbiri N9 un damağımda kalan tadını vermedi. Bende 64 lük beyaz alarak mutlu sona erdim. Diyeceğim o ki, imkanınız varsa hiç düşünmeyin kullanınca nedemek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadnan -- 6 Haziran 2013; 3:09:04 >
  • Facebook'ta grupta haber versene N9 aldım diye. Ahmet aga görsün bakalım ne diyecek?

• quote:

o kadar konuştuk yazdık çizdik sizi dinledik ama insan gerçekten kullanınca anlıyor olayı..dediğin gibi bu cihaz geliştirilse nasıl olurdu tahmin edemiyorum..wındows falan hikaye ya..gerçekten bu ciahzı temn ettim kullanıyorum diye demiyırum ama haikaten farklı ve akıcı bir cihaz..ve bu en saf haliyle..daha en ufak bir oynama yapmadım..

pr.1.2 daha mı iyi hocam..oytun hoca sanırım oyle birşeyler yazmıştı daha evvel ben takip ediyordum..yoksa 1.2 miydi?

birde flash için flasher mı kullanacağız?

dostum pr1.2'ye dönemezsin artık ki pr1.3 çok daha iyi. Bazı cihazlarda yaşanan ısınma gibi sorunlar dahil pek çok sorunu giderdi.
    ve evet flasher'ı kullanacaksın, maemo.org'da ve meegotr'de faydalı dökümanlar bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 6 Haziran 2013; 11:11:43 >

• quote:

Facebook'ta grupta haber versene N9 aldım diye. Ahmet aga görsün bakalım ne diyecek?

yazicam bugun sugar..tepkilere kendimi hazirliyorum..:):) yanliz yine senin soyledigin aklima geldi sabaha karsi,son symbian oldugu icin 808i saklamaya karar vetsim..n8 ve s2 yi bugun satiyorum..n9 iyi ben hakikaten sevdim cihazi..

• Nokia N9 kullanıcısı olmama az kaldı. Limangodan 559 TL ye aldım. Almak isteyenlere duyurulur. Ama daha elime geçmedi. Umarım sorun yaşamam. Yardımlarınızı bekleyiyorum. Sistem tavsiyelerine açığım
  • bende 2.el n9 almayı düşünüyorum
  • Eğer limangodan aldığım üründen sorun yaşamazsam. Limangodan Sıfır ürün almanı tavsiye ederim. Fiyat 559 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

bende 2.el n9 almayı düşünüyorum

Limangodan alınan ürün sorunsuz. Çok hızlı kargoladılar. Şimdilik tavsiye edebilirim.

• bu arada arkadaşlar n9 ile ilgili bir bilgi vereyim, cihazı şarj ederken mümkünse kendi şarj aletini kullanın. en kötü ihtimal kullandığınız şarj aleti farklıysa yine bir nokia olsun çünkü bazı n9'ların dokunmatik ekranları sahte şarj aletlerine çok garip tepki verebiliyor. şarjdayken ekran genelde kullanılmaz oluyor ve kendi kendisine rastgele bir yerlere basıyor. bu yüzden gecenin bir vaktine uyanıp n9'unuzun kendi kendine birilerini aradığını görürseniz korkmayın. şarj aletini değişin cihazın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prime.

bu arada arkadaşlar n9 ile ilgili bir bilgi vereyim, cihazı şarj ederken mümkünse kendi şarj aletini kullanın. en kötü ihtimal kullandığınız şarj aleti farklıysa yine bir nokia olsun çünkü bazı n9'ların dokunmatik ekranları sahte şarj aletlerine çok garip tepki verebiliyor. şarjdayken ekran genelde kullanılmaz oluyor ve kendi kendisine rastgele bir yerlere basıyor. bu yüzden gecenin bir vaktine uyanıp n9'unuzun kendi kendine birilerini aradığını görürseniz korkmayın. şarj aletini değişin cihazın. :)

Cok tesekkurler. Birsey sormak istiyorum. Nokia 5800 dan N9 a gecis yaptim. N9 icin Picsel Smart Office tarzi bir program mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim07

quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

bende 2.el n9 almayı düşünüyorum

Limangodan alınan ürün sorunsuz. Çok hızlı kargoladılar. Şimdilik tavsiye edebilirim.

Fiyat ne kadar? Linki özelden atabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.