Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: Prime.

hocam yeni sürümü kurdunuz mu?
    kurmadıysanız şuradan indirin giriş problemleri düzeltilmiş:
    http://coderus.thecust.net/harmattan/wazapp_0.9.20.0~nightly23_armel.deb

hala giriş yapamıyorsanız bir de şu linkten deneyin:http://whitesoft.dyndns.org:2222/whatsapp_sms

kardeşim çok teşekkür ederim sayende hallettim..evet bu sürüm ile hiç sorun kalmamış..çok sağol tekrardan.iyi ki varsın.

şimdilik bu wazapp ile idare edin, bomba gibi bir whatsapp uygulaması geliyor. Orjinal uygulamadan da iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jolla'dan hâlâ bir haber yok. O gün tanıtıldı ama ondan sonra sessizliğe büründüler yine. Sanırım arayüz son gördüğümüzden çok daha farklı olacak. Yani makyajlanacak gibi bir tahminim var.

• hayır haber var. burada konuşulmuyor sadece. twitterdan veya facebooktan kendilerine ulaşabilirsiniz.
  • Yaptığım araştırmalar sonunda n9 da karar kıldım. Dah önce n8 kullanmıştım ve istemeden elden çıkmıştı. Fakat forumun ilk sayfalarında n9 un ses düzeyi ile ilgili şikayetler okudum. Telefonun zil sesi fian neyse de, telefonla görüşme yaparken ses düzeyi nasıl acaba? Çünkü sesi kısık telefonları sevmiyorum. Bir de bir sitede fiyat 690 tl, bu fiyata alınır mı?

Bir sorum daha olacak, samsung advancede bulunan ekran ışığının ortam ışığına göre kendini otomatik ayarlaması ile telefonun kulağa götürüp konuşmaya başlandığında kararan ekranın telefon kulaktan uzaklaştırıldığında kendi kendine aydınlanması özellikleri n9 da da mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 30 Haziran 2013; 18:00:00 >
  • Konusurken ses kisik gelmiyor. Yeterli duzeyde. Fakat Kulaga goturdugunuz kisim biraz kucuk. Alismaniz biraz zaman alabilir. Sesin geldigi yeri farkinda olmadan kulaginizla kapativeriyorsunuz. Hic ses gelmiyor. Ses gidip geldi zannedebiliyorsunuz.
    Onun disinda ekranin otomatik isik ayarlamasi disinda diger ozellikler var. Hatta gelen aramalari ovide bulunan bir program sayesinde kulaginiza goturerek acabilir ve cevaplayabilirsiniz. Ayni Galaxy s3te oldugu gibi. Belki bir uygulanavsayesinde ekranin isiginin otomatik ayarlamasini saglayabilirsiniz. Fakat var mi yok mu tam olarak bilmiyorum.
    Telefon fiyati konusunda limango.com.tr uzerinden Nokia N9u 559 TL ye aldim. Bu urunlerin tek farki ithalatci garantili olmasi. Yani KVK garantili degil. Su an urunun fiyati 629 TL olmasi lazim.

• Aynen. Garanti konusunda da arastirma yaptim. Baya iyi olduklarini soyluyorlar. Olumsuz yoruma rastlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Yaptığım araştırmalar sonunda n9 da karar kıldım. Dah önce n8 kullanmıştım ve istemeden elden çıkmıştı. Fakat forumun ilk sayfalarında n9 un ses düzeyi ile ilgili şikayetler okudum. Telefonun zil sesi fian neyse de, telefonla görüşme yaparken ses düzeyi nasıl acaba? Çünkü sesi kısık telefonları sevmiyorum. Bir de bir sitede fiyat 690 tl, bu fiyata alınır mı?

Bir sorum daha olacak, samsung advancede bulunan ekran ışığının ortam ışığına göre kendini otomatik ayarlaması ile telefonun kulağa götürüp konuşmaya başlandığında kararan ekranın telefon kulaktan uzaklaştırıldığında kendi kendine aydınlanması özellikleri n9 da da mevcut mu?

http://www.arabulvar.com/nokia-n9-16gb-black-akilli-telefon/?pr=732409
    Urunun linki bu. arabulvar.com limangoya ait.

• Cevap için teşekkür ederim, fakat paralel ithalat istemem. Çünkü olası bir sorunda KVK ile muhatap olmak daha güzel.

Telefon konusunda araştırma yaptıkça kafam karmakarışık oluyor. Millet şarzı önemsemiyor ama benim için önemli. Öyle hergün teli şarza takamam. N8 i (ağır olmasına rağmen) seviyordum, kamerası çok iyi idi. Ama oğlum isteyince kıramadım :)) Şimdi ise bir kaç telefon arasında gidip geliyorum. N9, N8, Samsung i9070 Galaxy S Advance. Son kararım nasıl olacak bende bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 16 Temmuz 2013; 21:50:24 >
  • Nokia N9un sarji iyi gidiyor. Fakat N8 kadar iyi gider mi bilemiyorum. KVK garantili N9 fiyati 900 TL civari. Buyuk bir ihtimal sitede gordugunuz urun paralel ithalattir.

• arkadaşlar jolla ön siparişleri bir kaç güne bitiriyor. cihazla ilgileniyorsanız ilgiyi göstermek için tam zamanı. free seçeneğini seçerek ilgilendiğinizi gösterin.http://jolla.com/
  • Arkadaşlar birşey sorucam. Nokia N9 umun plastik kısmında ufak çizikler oluştu. Kapsız kullanıyorum. Ama çok dikkatli kullanıyorum. Bu kadar kolay mı çiziliyor? Çizikleri gidermek için yönteminiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalbiselim07 -- 9 Temmuz 2013; 14:19:29 >
  • Sugar fiyat yine 559 TL ya düşmüş. Dilersen alabilirsin.http://www.arabulvar.com/nokia-n9-16gb-black-akilli-telefon/?pr=732409

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalbiselim07 -- 13 Temmuz 2013; 12:18:26 >
  • ayın 18 i gibi alacağım n9 u sınavlar bitiminden sonra bu verdiğiniz link güvenilir mi hocam? birde sizle iletişime geçmiştim satıcıya sormak mümkün oluyor mu? üretim yeri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

ayın 18 i gibi alacağım n9 u sınavlar bitiminden sonra bu verdiğiniz link güvenilir mi hocam? birde sizle iletişime geçmiştim satıcıya sormak mümkün oluyor mu? üretim yeri için.

Üretim yeri için ulaşabilirsiniz. Size verdiğim telefon numarasından ulaşıp sorabilirsiniz. Bu verdiğim link güvenilir. Hızlı kargoluyorlar. 18 ine kadar fiyat yükselebilir. Eğer istediğiniz şartlarda gelmezse veya sorunlu gelirse onayı vermeyip telefonu geri gönderebilirsiniz. Paranızı geri gönderiyorlar. Sahibinden GETle alışveriş yaptıysanız bilirsiniz. Aynı ona benziyor. Ben herhangi bir sorun yaşamadım telefonda. Herşey 4 4 lük.

Not olarak düşeyim. Telefonun kılıfını mutlaka kullanın. Ekran koruyucu da takabilirsiniz. O kadar dikkatli kullanmama rağmen telefonda ufak çizikler meydana geldi. Ekranda çok güzel çiziliyor. Halbuki telefonda kılıf ve ekran koruyucu kullanmaya karşı olan biriyim.

• telefonu kullanan tayfa nasılsınız?

uygulama olarak nasıl işlev olrak falan?
    mesela whatsapp facebook mp3 dinleme radio
    sorunsuz arayan reddetme özelliği tada uygulaması var mı?
    kamerası fena değil gibi sanki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

telefonu kullanan tayfa nasılsınız?

hepsi var sen rahat ol..artı stabilite ve hız had safhada..sadece kamera n8 gibi değil..ama idare eder..onun yanında bu cihazı kullanman lazım,anlayabilmen için..

• quote:

quote:

hepsi var sen rahat ol..artı stabilite ve hız had safhada..sadece kamera n8 gibi değil..ama idare eder..onun yanında bu cihazı kullanman lazım,anlayabilmen için..

kullanırış inşallah. 3-5 aya elime geçer sanırım

• quote:

quote:

quote:

geçer,o konuda hiç şüphem yok..:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

geçer,o konuda hiç şüphem yok..:)

bugün satın aldım ama site yollamayacak bende hakem heyetine verecem. uzun sürer baya

• hangi siteden aldın ve neden yollamıyor..?

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.