Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

hayret o kadar apple'cı var kimse tasarımı beğenmemiş :P mac book pro'nun kopyası aynısı nerdeyse cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Ağustos 2010; 9:45:23 >
  • * 4 inch OLED screen (resolution of 800 x 480 pixels)
    * 1 GHz Qualcomm Snapdragon QSD8250 processor
    * 512 MB of RAM
    * 1 GB of system storage
    * 64 GB internal memory
    * 720p HD video recording
    * 802.11 b/g/n, HSPA+
    * A-GPS
    * Bluetooth 2.1

denilene göre özellikler bu şekilde.
  • cihaz allah için güzel ancak çok geç çıkıyor. ayrıca özellikleri bence diğer üst düzey telefonlar ile yarışabilecek düzeyde olmasını gözönünde bulundurunca ve üzerinde nokia yazdığınıda ekleyince artık 1500-2000tl arasından çıkar bu cihaz türkiyede.
  • Özellikler gayet güzel görünüyor. BT 2.1 koyulmuş. 64 GB yapmışlar resmen uçmuş adamlar. Ama keşke Snapdragon değilde ARM Cortex-A9 mimarili bir işlemci olsaydı. Snapdragon platformu sanırım tek çekirdekli oluyor.
  • N8 in klavyelisi gibi duruyor. bence symbian olur.
  • buradan bakınca pek de amiral gemisi gibi durmuyor açıkçası kamera özellikleri de net değil. çift led olacağını biliyoruz sadece. sensör boyunu ne kadar olacak acaba.
  • @sugar_klavyeci: mesele olabildiğince hafıza boyutu vermek değil önemli olan stabil bir işletim sistemi olsun yeter. yalnız çok geç çıkıyor ya. maemo6 olarak çıksaydı haziran da tamamlanacaktı bu intelle birleştiler cep telefonu için kötü oldu.
  • Ben halen N9 un bu sekılde cıkacagına ınanmıyorum bence bu model N8-01 hatta emınım cunkı n9 gercek bır amıral gemı olup maemo6 olarak cıkacaktır tıpı bıle degısık gelecektır yanı bence bu kesınlıkle N8-01
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

@sugar_klavyeci: mesele olabildiğince hafıza boyutu vermek değil önemli olan stabil bir işletim sistemi olsun yeter. yalnız çok geç çıkıyor ya. maemo6 olarak çıksaydı haziran da tamamlanacaktı bu intelle birleştiler cep telefonu için kötü oldu.

Aslında kötü olmadı. Bunun meyvelerini ilerki zamanlarda görecekler. Intel'in pazarda ezici bir üstünlüğü var ve gücü çok büyük, üzerine bir de mobil pazarın lideri Nokia'nın desteğini alacağı için tahmin edilenden çok daha hızlı bir şekilde yaygınlaşacak.
  • arm cortex a9 varken snapdragonu bitarafına monte etsin nokia. hakkaten nette dendiği gibi. öncü değil takipçi artık.
  • bunların söylenti olduğunu unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    bunların söylenti olduğunu unutmayalım

Umarım öyledir ama gerçek olma ihtimali oldukça yüksek zira Qualcomm'un tepe yöneticilerinden biri Nokia'nın üst düzey telefonlarından birinde Snapdragon platformu bir işlemci kullanacağını belirtmişti.

ARM Cortex-A9 mimarili bir işlemcidir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

Ben halen N9 un bu sekılde cıkacagına ınanmıyorum bence bu model N8-01 hatta emınım cunkı n9 gercek bır amıral gemı olup maemo6 olarak cıkacaktır tıpı bıle degısık gelecektır yanı bence bu kesınlıkle N8-01

+1907 ye 1907 ve buna ek olarak
    tahminimce nokia ben dahil herkesi şaşırtacak
    bi kere şu var dikkat edin N9 yada artık adı herneyse
    n8 gibi çıkmasına aylar varken nokia nın onayıyla internet sitelerinde görüntülenmedi
    yada bir barda unutulmadı bi çalışanı tarafından
    çünkü Nokia bu sefer beklentileri sonuna kadar üst düzeyde tutucak
    ve Telefon tam bir sır olucak
    taaaki 14-15 eylülde ki Nokia etkinliğine kadar
    bence N9 belki devrim bir telefon olmuyacak ama
    içindeki Mee Goo Os ile nokia nın kendi devrimi olucak
    ve nokia için Amiral gemisi phone yükünü fazlasıyla karşılayacak...
    Ben gerçekten kendi adıma bu sefer Nokia&İntel ortaklığına
    ve MeeGoo Os'a Güveniyorum

• Bu cihaz güzel ama beni ilgilendirmiyor çünkü yıl sonuna çıkacak. ben ise şu an almanyadayım ve bilin bakalım ne zaman dönüyorum 29 eylül 2010, ancak n8 almıyorum buradan galaxy s alacağım büyük ihtimalle. ancak dediğim gibi bu cihazı kullanmak isterdim.
  • çıkarsa eline alıp kurcalama imkanı da olur sanırım.
  • Ne kadar doğru bilmiyorum ???

NOKIA N9 TEKNİK ÖZELLİKLER

Operating System: MeeGo^1
    Screen Resolution: 1280×720
    Screen Color Depth: 24 bit
    Screen Size: 4.0 inch
    Display Technology: AMOLED (RGB)
    Thickness: 14.2 mm
    Weight: 150 g
    Input Method: Touch Screen and Slide-out QWERTY Keyboard
    Data Bearers: WLAN IEEE 802.11b/g/n, HSPA+, WCDMA, EGPRS, EDGE
    CPU Type: ARM Cortex-A8
    CPU Clock Rate: 1 GHz
    Graphics Processor: SGX540
    Flash Technology: Adobe Flash 10.1
    Camera Resolution: 4000×3000
    CMOS Sensor: 1/1.7 inch
    Camera Focal length: 28 mm
    Video Recording Resolution: 1280*720
    Video Recording Frame Rate: 30 fps
    Mass Storage Memory: 64 GB
    NAND Memory: 1 GB
    SDRAM Memory: 512 MB
    Maximum Memory Card Size: 32 GB
    Connectivity: Bluetooth 3.0, HDMI mini C Connector, Micro-USB(OTG), etc
    Battery: 1320 mAh

Kaynak:http://noknok.tv/2010/08/24/more-nokia-n9-rm-680-tech-specs-leaked/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 25 Ağustos 2010; 17:39:40 >

• MeeGo^1 diye bişey yok. meego 1.0 diye netbooklar için çıkan işletim sistemi var. ancak handsetlerde (telefonlarda) kullanılacak versiyon 1.1 diye geçiyor. öyle üzeri 1 üzeri 2 diye değil. zaten öyle pat de üssü olarak ilerleyemez. ilerlerse sorun var demektir. rakamı atıyorlar demektir.

herneyse handset için olacak meego os 1.1 sürümüdür. şimdilik tabi.
  • bu daha önce videosu olan n9 değil tasarım farklı.ve bu resimler symbian olma ihtimalı yok.video ile tanılan n9 ise kesinlikle symbian.videosu olan daha iyi bence.symbianı da hala seviyorum :P
  • o e7 ya da n8-0x yüksek ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.